autohandelhoning.nl Reviews 65

3,6

Gister mijn nieuwe Ford focus wagon uit 2014 op mogen halen. Auto zag er van buiten prachtig uit met de testrit vorige week. Ik vond het bod voor de inruil wat te laag op mijn eigen auto maar met... Toon meer

Door medewerkers van autohandel Honing vriendelijk ontvangen. Koffie aangeboden. Kwamen voor een specifieke auto die op een andere locatie stond. Was geen enkel probleem daar naar toe te rijden. Auto... Toon meer

Jammer, geïnteresseerd in een leuke auto voor 2995. Na contact te hebben gezocht is hij op internet meteen verhoogd naar 3450. Als dit de manier is.. Triest bedrijf.

3,6

Gemiddeld

Amateurs

Gisteravond gebeld of de peugeot 508sw er nog was. Ja die is er nog. Kunnen we morgen komen kijken? Ja hoor geen probleem. Bel morgen nog even voordat u komt. Zo gezegd zo gedaan. Vanmorgen gebeld, Ja die staat op de andere locatie, bel om 12 nog een keer dan kijk ik of die hier heen is gekomen. Oké...weer gebeld. Ja die staat nog op de andere locatie de baas zit in bespreking ik bel u zo terug als hij uit bespreking is. Afijn nu 9 uur later nog niet gebeld. Nou dan kopen we toch geen auto bij jullie. Stelletje amateurs

12 juni 2025

was een goeie ervaring

Het was een goeie ervaring
De bedrijf heeft goede service
Vriendelijk medewerkens die echt verstand van auto’s hebben en je goed de weg wijzen en de auto die rijd nog steeds als een zonnetje👍👍

2 april 2025

Ik ben fan. Goede gasten.

BMW gekocht bij dit bedrijf. Goede prijs, maar geen garantie. Na drie weken had ik een dingetje met de koppeling. Ze hadden het niet hoeven doen, maar mocht gewoon langskomen en ze hebben het vrolijk gefixt. Tijdens het wachten, boden ze me aan om mee te eten. Geweldige Turkse kok ook nog eens. Ik ben serieus fan. Goede gasten.

26 maart 2025

Professionele Oplichters

In november 2024 van dit bedrijf een auto gekocht. Al de eerste dag begonnen de problemen, eerst met de versnellingsbak en later met het elektrisch systeem en de ETC. Op de eerste dag heb ik hen benaderd en als oplossing werd voorgesteld dat ik een andere auto zou nemen. Na de eerste dag bleek mijn nummer door hen te zijn geblokkeerd. Uiteindelijk reed ik met de defecte auto naar hun 2 locaties, waar ik van een van de medewerkers te horen kreeg dat hij alleen volgde wat de baas zei en op de hoofdlocatie kreeg ik van een andere medewerker (blijkbaar gewaarschuwd) te horen dat hij met eigen oren had gehoord dat de baas telefonisch mij had verteld dat de auto die mankementen had!!! Sindsdien zit ik praktisch zonder auto wat veel problemen voor mij veroorzaakt.
Een ster omdat minder niet kan. Zij zijn echt professioneel…

1 november 2024

Mercedes E klasse Gekocht

Ik had vorige week een hele mooie Mercedes E Klasse Gekocht voor mijn taxi Bedrijf ik werd goed Geholpen ik voelde me echt een koning daar ik ging daar heen omdat veel vrienden van me daar auto’s hebben gekocht ik kreeg een Warme welkom ik kreeg gelijk koffie toen ging ik een testrit maken met de auto toen zag ik dat de Tank leeg was die Jongeman heeft hem getankt voor me En ik reed een rondje met de jongeman Dat ging goed leuke gesprekje ik voelde getril toen heeft die jongen Man de auto uitgelined toen reed ik nog een rondje de auto reed als nieuw toen heb ik 17,500 gepinde en de auto schoon Afgeleverd gekregen Dankuwel auto Handel honing Top service

28 november 2024

Ik werd zeer warm ontvangen,

Ik werd zeer warm ontvangen,
Het was kan en nat buiten.
Binnen in hun hokkie was het lekker warm en de koffie was zeker niet slecht.
Bij de afkap staan mooie auto's die ik helaas niet zou kunnen betalen.
Maar gelukkig hebben ze iets wat ook naar mijn prijsklasse is.
Vind het fijn dat ze zoveel op voorraad hebben.
Voor ieder wat wils!!
Blijf zo doorgaan jongens
En tot de volgende keer

29 november 2024

De koffie was heerlijk!

De koffie was heerlijk!
Ik werd snel geholpen en was vrij om lekker een rondje te lopen en te kijken wat ze hadden.
Na enige tijd kijken en zoeken heb ik een auto gevonden waar ik een heel goed gevoel bij had.
Ik kreeg zelfs nog op kosten van hun een apk enz.
Ik ben blij dat ik hier geweest ben.
Dank je wel Honing

2 december 2024

Oplichters

19 Augustus 2024 kocht ik bij Autohandel Honing een Mini Cooper Clubman (automaat, 2007) voor €5.750. Dit was mijn eerste privé-aankoop na jaren lease-ervaring. Hoewel ik aanvankelijk blij was met de koop, lekte de auto al olie vanaf de eerste dag en kwamen er al na drie maanden ernstige problemen aan het licht. De auto viel op 26 november 2024 midden op een rotonde en moest worden weggesleept door een berger naar een garage. Na de diagnose bleek de auto ernstige gebreken te hebben aan zowel de aandrijfas als de automatische versnellingsbak.

Bij de koop werd mij verteld dat de motor nieuw was en dat de onderhoudshistorie volledig klopte. Dit bleek onjuist: de motor was gereviseerd, de onderhoudsboekjes in het Italiaans en volgens de garage is de onderhoudshistorie ook incompleet. Deze hele situatie heeft me echt geraakt. Voor een kleine 6000 euro verwacht ik iig nog 30000 km te kunnen rijden zonder grote problemen. Ik had vertrouwd op de verkoper voor eerlijke informatie, maar dit vertrouwen is volledig beschaamd. Bovendien kan ik niet zonder auto gezien het feit dat ik mantelzorger ben voor mijn moeder met dementie die nog zelfstandig thuis woont. Een auto is voor mij een noodzaak om haar te kunnen ondersteunen.

Na het ontdekken van de gebreken heb ik meerdere nette e-mails gestuurd naar de verkoper, waarin ik vriendelijk om een oplossing vroeg. Helaas werden mijn e-mails genegeerd. Ook mijn poging om telefonisch contact op te nemen was een mislukking. De verkoper is moeilijk bereikbaar en wanneer we uiteindelijk met elkaar in gesprek waren, bleek het vrijwel onmogelijk om echt een oplossing te bespreken. De man praat vooral, luistert weinig en heeft geen enkele bereidheid om een probleem samen op te lossen. Hij beweerde dat ik geen recht had op garantie en dat het geven van garantie zijn zaak onrendabel maakt. Hij stelde voor dat ik de auto op mijn kosten (ook transport) zou laten repareren. Dit is niet alleen zeer klantonvriendelijk, maar ook juridisch onjuist. Een tweedehandsauto van een dergelijk bedrag moet minimaal 12 maanden gevrijwaard zijn van ernstige gebreken. Mijn auto was na 3 maanden economisch total loss!

Kortom, mijn ervaring met Autohandel Honing was een dure en teleurstellende les. Koop hier alleen als je bereid bent grote financiële risico’s te nemen, deze ook kan dragen (ik heb geen budget meer om een andere auto te kopen) en je rechten zelf te verdedigen.

19 augustus 2024

Hyundai…Santa Fe

Wij hebben daar in augustus een Hyundai Santa Fe gekocht. Je koopt en goedkopen auto en is altijd een gok of die nu duur of goedkoop is in aanschaf. Die van mij gaf snel een melding dat er een storing zou zijn in de katalysator. Na twee flesjes attitude in de benzine te hebben gegooid was de storing weg. Je weet dat als een goedkopen auto koopt dat het gok is .Ook omdat je geen garantie hebt. In ieder geval die van mij loopt lekker en ik was er goed geholpen.

26 september 2024

Twee weken geleden de Suzukie Wagon…

Twee weken geleden de Suzukie Wagon R gekocht. Nu dan de revier erover. Heerlijke auto. Automaat. Alle 5 onze honden meissies ruim achterin. Achterbanken plat. Fijn geholpen door Mustafa. Auto boekjes erin. Wel even moeten tanken. Maar ach prima. Fijne auto voor een mooie prijs. Dank je wel Auto Honing te Amersfoort. Mvg Clo.

2 november 2024

Wilde een auto kopen had door de files…

Wilde een auto kopen had door de files weinig tijd meer over omdat ik moest gaan werken. 2 dagen van te voren al contact gehad over een auto. op de ochtend van de afspraak auto stond niet klaar en was dus ook niet even nagekeken. bij aan komst moesten er eerst nog 4 auto's verplaats worden. Auto liep motorisch zeer slecht en sloeg telkens af ook tijdens een korte proefrit. Wat ze daar wel heel belangrijk vinden is Mercedes speciaal afdak voor. belachelijk.
Sorry was niet op zijn plaats.

15 oktober 2024

Nette plek

Nette plek, top service en jongens doen wat ze zeggen! Heel blij met mijn aankoop van vandaag. Nogmaals dank!

10 september 2024

Net bedrijf

Net bedrijf
Nette jongens
Het is een groot buitenterrein met nette auto’s
Super schoon afgeleverd gekregen
Met nog een halve tank vol
Dankjewel jongens voor de top service!!!

5 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?