1,4

Zeer slecht

Bikeinn: customer service 0/10

Goede prijzen -customer service 0/10

Een fietszadel besteld dat nooit geleverd werd. Kan gebeuren, maar de calvarie achteraf: ongelooflijk.
Twee maanden verklaringen op eer opsturen, formulier invullen (tot vier keer toe), mails, herinneringsmails….
Omdat ik er na een maand zo genoeg van heb, vraag ik de naam van de verantwoordelijke manager om met hem mijn zaak te kunnen afhandelen. Weigert men te geven. Communicatie is enkel mogelijk via hun systeem op de website. Nergens op internet vind je andere contactmogelijkheden. Enkel een telefoonnummer in Spanje.
Dit is een slechts heel bondige samenvatting van een veel langer en heel onaangenaam verhaal.
Heb mij als klant slechts twee keer zo behandeld gevoeld: door Bike inn en door Garmin België. Maar dat is een ander ongeveer analoog verhaal.
Dus een goede raad: betaal wat meer maar koop zeker niet bij bike in waar men van customer service nooit gehoord heeft.

29 augustus 2025

bikeinn: te mijden

Ik deed een bestelling van 5 stuks: één ervan werd effectief geleverd.
Geen adequate mogelijkheid om te reageren.

30 juli 2025

De eerste, maar ook de laatste keer!

De eerste keer, maar ook de laatste keer dat ik hier besteld heb!
Producten op voorraad blijken toch niet op voorraad. Vragen over wat er niet op voorraad is om artikel(en) te kunnen annuleren worden snel, maar verschillend beantwoord en komen niet overeen met wat er in mijn account wordt aangegeven. Een duidelijk antwoord via mail krijg ik nooit!
Artikelen na bijna 4 weken wel ontvangen, maar één in een verkeerde kleur en beschadigd! De foto op de site blijkt qua kleur niet te kloppen! Een ander artikel blijkt het dames model. Op de site onduidelijk dat het om een dames model gaat.
Retour sturen gaat heel omslachtig met verplicht zes foto's uploaden, een onduidelijk etiket waarvan de barcode bij verschillende inleverpunten niet herkend wordt en hoge retourkosten. Ik heb er geen vertrouwen in dat terugsturen goed gaat komen en heb het pakket mee terug naar huis genomen. Ik neem mijn verlies...
Ze zijn vaak goedkoper, maar ik betaal de volgende keer liever iets meer. Je hebt je bestelling dan vaak de volgende dag in huis, maar ook veel meer service mocht er onverhoopt iets fout gaan.

9 april 2025

NUL sterren

NUL sterren! Ik heb via Google "Troy Lee Designs Air handschoenen" (voor volwassenen) opgezocht en kwam rechtstreeks uit op de bestelpagina van Bikeinn. Het blijkt echter om kinderhandschoenen te gaan!! Dat staat nergens duidelijk vermeld!!
Ik heb dat hierdoor verkeerd besteld.
In de hoop dat er begrip was vanuit de klantendienst owv het feit dat dit niet duidelijk aangegeven staat, heb ik wat op en af gemaild om het product gratis te mogen retouren. Maar neen, ik moet het op eigen kosten terugsturen... vanuit België naar Spanje dan nog (terwijl de verzending van de bestelling naar mij is gebeurd vanuit Amsterdam, terugsturen naar daar zou iets goedkoper zijn). De aankoopprijs is bijna even duur als de kost om het terug naar Spanje te sturen! Koop aub nooit meer bij deze afzetters.

24 oktober 2024

Mensen koop hier niets

Mensen koop hier niets,mischien een paar euro’s goedkoper dan de concurrentie.
Maar als je besteld staat er op voorraad tot dat je betaald.dan is er plots vertraging .
Onder tussen al bijna maand aant wachten.
Een schande is het
Blijf hier weg!

29 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (75 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken