Trail Angels GmbH Reviews 889

4,8

1. Reisbureau
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator

Die Trail Angels sind ein innovatives Unternehmen für nachhaltige Wander-, Rad- & Outdoor-Reisen. Mit den mehrfach ausgezeichneten Services des Trail Angels Info- & Buchungscenter betreuen sie insbesondere einige der schönsten Weitwanderwege in Europa und darüber hinaus - wie den Alpe-Adria-Trail.

Das Offizielle Trail Info- und Buchungscenter

Wir sind mehr als ein Reisebüro
✔ DIE Experten für Weitwanderwege & Co. ✔ Travelife certified ✔ Top Beratung ✔ Professionelle und schnelle Bearbeitung ✔ Qualitätsgeprüfte Partner ✔ Stornogarantie ✔ Angel's Service

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel prettig

Vriendelijk. Meedenken. Snel reageren. En telefonisch bereikbaar. Heel prettig.

23 april 2026

Antwoord van Trail Angels GmbH

Dear Mr. Kuijt, thank you very much for your kind words. We truly appreciate your feedback and are glad to hear that you found our service friendly, responsive, and easy to reach. It´s important to us to think along with our clients and provide quick support whenever needed. We look forward to welcome you at the Salzburger Almenweg.

Best regards,
Your Train Angels

Dit jaar weer een perfect…

Dit jaar weer een perfect georganiseerde tocht gelopen. 8 etappes van de Hohe Tauern Panorama Tour.
Alles weer tot in de puntjes geregeld, en het is gewoon erg fijn om te weten dat deze organisatie achter je staat mocht het nodig zijn.

17 september 2025

Dear Simon,
thank you so much for your kind words.
We're thrilled to hear that you enjoyed the Hohe Tauern Panorama Trail again this year and that everything was perfectly organized to your satisfaction. Knowing that you felt supported and well taken care of means a lot to us. We truly appreciate your trust and hope to welcome you back for another adventure soon!

Warm regards,
Your Trail Angels

Hohetauern Panoramatrail was fantastisch

we zijn geen problemen gedurende onze reis tegen gekomen. Alles was bekend en transfer prima te bereiken

6 augustus 2024

Geachte heer Schurink,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en de geweldige feedback. Het was een genoegen om u te helpen met de planning van uw huttentocht.
Mocht u nog meer tochten willen plannen op een van onze routes, dan horen we graag weer van u.

Jullie Trail Angels

Het was een zeer goede ervaring om met Trail angels te reizen.

Het was een zeer goede ervaring om met trail angels te boeken. Onze trail verliep perfect en alle verblijven waren prima. Geen verrassingen en alle informatie gekregen die we nodig hadden. Enige opmerking was het telefoontje naar vervoermaatschappij voor de transfer naar beginpunt. De persoon aan de telefoon was niet inschikkelijk. Maar de chauffeur was gedienstig en bracht ons tot bij onze auto’s.

19 juli 2024

Geachte mevrouw Van Achte,

Hartelijk dank voor de mooie feedback en de geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u een geweldige tijd heeft gehad op de Alpe-Adria-Trail.
Dank u ook voor uw suggesties voor verbetering. We zullen ze intern en met de verantwoordelijke partners bespreken en misschien kunnen een of twee dingen in de nabije toekomst worden geïmplementeerd.
Als u nog meer wandeltochten wilt plannen, helpen en adviseren wij u graag verder.

Jullie Trail Angels

De samenwerking met jullie is top

De samenwerking met jullie is top ! Overleg is altijd mogelijk van beide kanten en altijd even vriendelijk bij contact ! Bedankt voor dit!
Geke Tempert
Molltaler Appartements Stall

31 augustus 2023

Lieber Partnerbetrieb,

vielen lieben Dank für euer Feedback, wir freuen uns sehr darüber.
Wir möchten uns ebenfalls für die gute Zusammenarbeit eurerseits bedanken und freuen uns auf weitere Jahre mit euch an unserer Seite.

Deine Trail Angels

Alles was super goed geregeld

Alles was super goed geregeld! Mijn tas was steeds al in de kamer gezet en al het vervoer was stipt op tijd. Echt top.

31 juli 2023

Geachte mevrouw Ferwerda,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Mocht u nog meer wandeltochten willen plannen, dan zullen onze engelen in de boekingscentrale u te allen tijde graag van dienst zijn.

Uw pad-engel

volgend jaar weer.

Dit jaar onze derde ervaring met de Alpe Adria trail en de Trail Angels. we zijn gestart in Ariach en geëindigd in Tribil di Sopra. Verrassend was de doorsteek door Slovenië naar Italië. Verassend vanwege de prachtige route maar ook de geheel andere vorm van de kenmerkende zuilen bij aanvang en finish van een etappe. Wij hebben in de finish van de eerste Sloveense etappe nog al moeten zoeken en deze helaas niet gevonden. Het is in de latere etappes wel goed gekomen maar het zou prettig zijn als in de routebeschrijving en/of in de brochure een plaatje staat van de afwijkende vorm.
De route was overigens weer erg goed aan gegeven en de onderkomens weer erg goed geplaatst.
Volgend jaar gaan we zeker de Alpe Adria trial weer oppakken en hopelijk finishen in Muggia.

6 augustus 2021

Dear Cor,

thank you very much for writing a review and also for rating us with five stars! We are pleased that you are so satisfied with our work and had a wonderful trip at the Alpe-Adria-Trail. We would be very happy to assisting you in organising your next trail tour.

Best wishes,
your Trail Angels

Reviews in alle talen tonen. (889 reviews)