Schandalig hoge prijzen , reeds 2x mail gestuurd om hun duidelijk te maken dat 58,10€+btw geen groothandelsprijzen meer zijn maar pure diefstal . Op elke website online is men goedkoper bediend en... Toon meer
Hallo, ik heb onlangs de KH6320 wte2 via uw distributeur Stock -Pro gekocht en het apparaat lijkt defect. Of met andere woorden de electrische distributeur flikkert niet wanneer deze aangesloten is.... Toon meer
Een mooi voorbeeld van hoe een overname slechter kan uitdraaien dan voordien. Wij waren super tevreden CHEYNS klant. Nu is alles naar af. Ouderwetse webshop, geen service, geen reactie op mails omtren... Toon meer
Als je onvriendelijk behandeld wil worden moet je bij Cebeo zijn! Een hond wordt zo kortaf nog niet aangesproken. Een bak citroenen ziet er nog gelukkiger uit dan het gezicht van de mensen achter de b... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CEBEO - Elektro groothandel voor elektrisch materiaal, LED, verlichting, domotica, HVAC | Grossiste en matériel électrique, éclairage, LED, domotique, HVAC
Eugène Bekaertlaan 63, 8790, Waregem, België
- +32 56 23 80 00
- reviews@cebeo.be
- cebeo.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prijzen niet aangepast
Prijzen niet aangepast, factuur vooraleer materialen ter plaatse zijn.
Gevraagd materialen te leveren en ik moet ze in tweemaal zelf afhalen.

Mijn 1e keuze voor electro
Gemakkelijk bestellen via de app, compleet producten gamma, vlotte service, goede ondersteuning, correcte prijzen.
verkeerd leveradres
verkeerd leveradres
zelf rechtgetrokken ,gebeld naar cebeo ,kreeg it er aan de lijn
die had daar niets mee te maken

Zeer tevreden
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment , prijs kwaliteit, en een zeer goed ontwikkeld leveringssysteem.
Correcte en vakkundige bediening.
Correcte en vakkundige bediening.
Een aanrader.
Steeds behulpzaam en perfecte service!
Hebben onlangs cheyns overgenomen
Hebben onlangs cheyns overgenomen. Als cheyns klant was ik heel tevreden, in tegenstelling tot cebeo nu. Tot 2x transportkosten van 20€ moeten betalen voor dezelfde (opgedeeld bestelling omdat niet alles in stock was) bestelling terwijl niet niet werd meegegeven tijdens de bestelling.

Antwoord van Cebeo NV
Lange levertermijn zonder opgave van…
Lange levertermijn zonder opgave van reden. Bestelling blijft als 'Lopend order' staan.
Prijs is te hoog
Prijs is te hoog. weinig persoonlijke aanpak

Antwoord van Cebeo NV
Vriendelijkheid is bij sommige ver te…
Vriendelijkheid is bij sommige ver te zoeken

Antwoord van Cebeo NV
Friedland belknop was enkel per 12 te…
Friedland belknop was enkel per 12 te bestellen. Zoveel heb ik nu ook niet nodig ze ;-)
KNX-kabel valt niet te ontmantelen. Echt spijtig dat je zo brol krijgt van dé kabelspecialist
Ontevreden met overname van Cheyns door…
Ontevreden met overname van Cheyns door Cebeo.
Geen direct beschikbare stock meer, geen retour ophaling meer, roadtaxen, kosten voor terugnames, vermiste backorders, aangepaste kortingen (in negatieve zin) ...

Opmerkingen:
Opmerkingen:
DRINGEND UW ADMINISTRATIE OP PUNT ZETTEN
- duidelijk onderscheid maken tussen verschillende klanten met hetzelfde leveringsadres
- geen of verkeerde info betreffende leveringsdatum
- we hebben mail betreffende bestellingen andere klant ontvangen (2x)
- we hebben facturen voor bestellingen andere klant ontvangen (2x)

Antwoord van Cebeo NV
Chapeau voor Marc aan de balie
Chapeau voor Marc aan de balie. Een groote meerwaarde zowel voor Cebeo als voor de klant.
De e-shop werkt niet goed en de…
De e-shop werkt niet goed en de oude(zeer goede)webshop van Cheyns werkt niet meer goed sinds de overname
Bestellingen worden niet meer goed geleverd,filialen niet bereikbaar.
Ik dacht dat er met de overname van Cheyns voordelen verbonden waren,
ik zie op het moment alleen nadelen

Antwoord van Cebeo NV
Lang geleden hebben wij ooit aan een…
Lang geleden hebben wij ooit aan een verkeerd cebeo betaald en zij gingen dit naar jullie doorstorten, maar zij hebben dit niet gedaan.
Daarom moeten wij steeds voorafbetalen omdat wij zogezegd een slechte betaler zijn.
Dit is voor ons bedrijf niet handig en moeten wij onnodig op onze bestelling wachten.

Antwoord van Cebeo NV
Niet klantgericht alleen grote tellen…
Niet klantgericht alleen grote tellen wss

Absoluut geen opmerkingen
Perfecte leverancier om mee samen te werken.
Geen verdere opmerkingen