playstation 5 slim limited Edition opgestuurd wegens reparatie. Na 4 weken kreeg ik hem eindelijk terug, maar was hij helemaal niet gemaakt... Opnieuw contact gezocht en opnieuw gestuurd voor reparati... Toon meer

Op 27-1-2023 PlayStation besteld, maar dagenlang bleef de status op 'bestelling verwerken' staan, ook was het bedrag niet afgeschreven. Achteraf pas reviews gelezen hier (verwachtte meer van de offi... Toon meer

Door de gelezen reviews was ik wat huiverig om rechtstreeks bij Playstation te bestellen. Uiteindelijk toch besloten om dit te doen omdat het geen bundel betrof en het aanbod van PS5 zeer beperkt is.... Toon meer

Niks aan de hand. Afgelopen zaterdag ochtend 4-2 besteld, terwijl ik op de wc zat. Redelijk sceptisch maar het was 6u30. Nog niet helemaal scherp, dus gewoon gekocht. Vervolgens toch maar reviews... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Elektronicawinkel
  3. Videogamewinkel

Shop from PlayStation® Direct for the latest consoles, controllers, peripherals and accessories, including exclusive limited-edition products.

3,3

Gemiddeld

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vlekkeloze aankoop en levering!

Na het lezen van deze reviews was ik licht in paniek wanneer ik op 5/4/‘23 mijn PSVR2 bestelde. Niet nodig zo blijkt. Om 11.56u ‘s middags besteld, volgende dag om 8.58u geleverd. Mensen schrijven enkel een review als ze slechte ervaringen hebben. Mijn aankoop en levering zijn vlekkeloos verlopen, ook dat mag gezegd worden!

6 april 2023

Een grote kaasbende bij PS Direct

Een grote kaasbende bij PS Direct. Zelf achter facturen aan moeten (that's a first...) om vervolgens nul op het rekest te krijgen. Ze weigeren gewoon om een factuurtje te sturen terwijl dat wel mogelijk is, maar dan tijdelijk(?). Ook de informatiestroom hierover slaat nergens op en het enige wat ze doen is hun zeer inflexibele voorwaarden volgen. Ze kunnen het product terugkrijgen en vervolgens bestel ik hem wel bij Coolblue. Dikke onvoldoende en de laatste keer dat ik hier besteld heb.

24 maart 2023

Uiterst snelle levering van PSVR 2!

PSVR 2 besteld op maandag 13 maart (met gratis standaard levering) en al de dag erna geleverd door Bpost op dinsdag 14 maart en dit terwijl ze normaal 5 dagen rekenen voor de levering. De meeste tevreden mensen schrijven geen reviews, waardoor de score vaak onterecht laag is. Daarom geef ik graag eens een positieve review voor deze uiterst snelle levering!

14 maart 2023

Na lange tijd niet beschikbaar heeft…

Na lange tijd niet beschikbaar heeft mijn zoon van zijn eigen centjes een PS5 gekocht via Playstation Store. Van af het begin werkt de backwards compatibiliteit niet waardoor o.a. Minecraft en andere spellen die compatibel zouden moeten zijn haperen. Na alle tips & tricks vanuit Playstation te hebben opgevolgd…geen oplossing. Retour gezonden ter reparatie…één dag gewerkt en wederom hetzelfde probleem. Weer retour gezonden met de vraag om een andere console. We zijn nu twee maanden verder en mijn zoon kan nog altijd niet van zijn PS5 genieten. Vindt dit écht niet kunnen na aanschaf van een nieuw product dat niet naar behoren werkt.

8 maart 2023

Vr2 besteld op 24 februari product zou…

Vr2 besteld op 24 februari product zou op 1 maart binnengekomen moeten zijn (volgens hun track en trace). Dit is niet gebeurd.

Na 4 uur proberen contact op te nemen via de enige manier mogelijk de chat. Hier kon mij alleen verteld worden dat het product vermoedelijk niet aangekomen is bij de leverancier(post nl). Het probleem zou bij de "hogere afdeling" belegt worden. Max 14 dagen zou het duren voordat ik een oplossing zou krijgen (blijkbaar wordt dit als acceptabel gezien). Op moment van schrijven geen verderen informatie ontvangen behalve na 2x contact opgenomen te hebben dat er een magazijn probleem was. Wat die specifiek was kon niet verteld worden. Ook werd dit gezien als algemeene informatie waardoor dit niet gecommuniceerd is met mij. Verderen vragen kon ik niet stellen omdat de chat ineens crashte...

Na 14 dagen (17 maart) het volgende bericht ontvangen:
"
Hallo Dylan

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met het PlayStation-ondersteuningsteam. Je hebt onlangs contact met ons opgenomen over een verloren pakket. We zijn het onderzoeksproces gestart met de koerier. We werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen en nemen contact met je op via e-mail zodra we een update hebben.

Damian
PlayStation-ondersteuning"

Update: op 30-03-2023 is mijn bestelling zonder overleg geannuleerd en een terugbetaling ingang gezet. Wel heb ik een voucher ontvangen.

24 februari 2023

Afgelopen maandag 6 Maart een…

Afgelopen maandag 6 Maart een Playstation 5 besteld. In de mail stond duidelijk een levertijd van 5 werkdagen. Na het lezen van de reviews hier, vond ik het bestellen toch wat spannend en hield ik rekening met vertraging. Tot mijn grote verbazing en opluchting werd hij de volgende dag (7 Maart) al bezorgd. Aangezien ik zoveel slechte recensies heb gelezen hier, een positieve van onze kant.

7 maart 2023

PSVR2

Mede lotgenoten,

Iemand al wel de VR2 ontvangen?
Of überhaupt het geld terug?

23 februari 2023

DOE HET NIET... NEE ECHT NIET!

DOE HET NIET. DE ERVARINGEN KLOPPEN
(helaas zag ik het pas nadat ik het had besteld en betaald).

Ik heb blind gevaren op mijn in bijna 10 jaar opgebouwde vertrouwen in het 'instituut' Sony en Playstation. Zag de console, twijfelde niet en bestelde direct met spoedlevering.

Uiteraard Playstation 'kwijtgeraakt' bij UPS (= gestolen). En zie dan maar iemand te pakken te krijgen. Ieder denkbaar punt in NL, UK en verder gebeld en gemaild, incl nummer van Sony als bekend bij Paypal (blijkt van Paypal zelf te zijn). Paypal mailadres wordt ook niet gelezen. Iedereen verwijst naar de chatbox; elke afdeling van Sony leeft in een eigen universum zonder email (right). UPS en het distributiecentrum waar het pakket vandaan komt (gewoon in NL allebei) geven niet thuis.

En die chatbox. Hahaha, vergeet het maar. Incompetentie ten top en loze beloften, als je er al niet vroegtijdig uitgegooid wordt in de letterlijk UREN wachten.

Gelukkig via Paypal betaald, dus dan komt het zo wel terug als ze zelf ook niet meewerken, maar dit kan echt niet.

VOOR IEDEREEN MET PROBLEMEN DIE CONSUMENT IS (VRIJWEL IEDEREEN):
- Nederlands recht is ALTIJD van toepassing, ook al vindt Sony en evt. Paypal van niet, voor alle leveringen aan in Nederland gevestigde consumenten
- de Nederlandse rechter voor jouw woonplaats in Nederland is ALTIJD bevoegd om dezelfde reden
- je hebt een afkoelperiode van tenminste 14 dagen NA levering van het LAATSTE deel van je bestelling (of 3 maanden als die 14 dagen niet is genoemd, ik heb het niet gezien) om van de koop af te zien en je VOLLEDIGE geld terug te vorderen.

Dus stel ze in gebreke, geef ze een termijn van een paar dagen en vraag meteen je geld terug voor wanneer dat niet gebeurt. Dat recht heb je gewoon.

27 februari 2023

Een spannende aankoop

Oké, toen ik deze reviews las kreeg ik spijt dat ik bij PlayStation-direct had besteld. Het aankopen ging al moeilijk. Ik kreeg steeds de melding dat ik mijn winkelmand en adres moest controleren. Toen ik bleef proberen is mijn betaling na een keer of 50 gelukt. Na 2 dagen dacht ik toch maar contact op te nemen met de klantenservice omdat ik ongerust was. Ook ik kwam natuurlijk niet door de chat heen. Daarom besloot ik om gewoon af te wachten. Ik heb mijn bestelling op maandag kunnen plaatsen en op donderdag een werkende en onbeschadigde PS5 met twee controllers ontvangen. Alles werkt naar behoren en ik heb mijn bestelling uiteindelijk netjes binnen 5 dagen ontvangen. Ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mensen hier gefrustreerd zijn over de beroerde klantenservice. Het werd al snel duidelijk wat me te wachten stond als ik problemen zou ondervinden met mijn bestelling. Maar deze review is voor de mensen die ook ongerust zijn. Bij mij is het allemaal goed gekomen. Dus er is nog hoop.

2 maart 2023

Alles ging soepel en makkelijk

Alles ging soepel en makkelijk, totaal geen problemen gehad met bestellen en betalen. Ze zeiden dat het binnen 5 dagen geleverd zou zijn maar dat zijn er 6 geworden. Kan lekker genieten van de PSVR2 nu.

3 maart 2023

PSVR2 niet ontvangen

PSVR2 niet ontvangen. Gelukkig via American Express een geschil kunnen starten. Ik wacht wel met kopen totdat de normale winkels hem in de schappen hebben liggen.

Playstation VR2 nog steeds niet binnen

Playstation VR2 besteld op 23 februari via de webshop van Playstation Direct, maar vooralsnog geen respons of indicatie wanneer ik het product kan verwachten. terwijl Playstation direct binnen twee werkdagen het product zouden overleveren voor verzending.
Klanterservice praktisch onbereikbaar en geen mogelijkheid om te annuleren.

Schandalig hoe ze zo met de klanten omgaan.

PSVR2 inclusief snelle levering

Update PSV2 geleverd dus uiteindelijk een week te laat en de 11.99 voor niks betaald. @sony zorg gewoon dat je realistich bent in de verwachting, bespaart een hoop frustratie en gezichtverlies.

Vorig bericht:

PSVR2 inclusief snelle levering. Besteld op 24-2-22 maar ook niks gehoord naast een bevestigingsmail. Gelukkig kan ik nog via VISA mijn geld terug krijgen als ik zou willen. Maar het is schandalig het hoe Sony hiermee omgaat.

Als je je supply chain niet op orde hebt ga dan niet op de stoel zitten van gereformeerde verkoopkanalen/winkels om je winstmarge te vergroten. Het is dat ze hiermee weg kunnen komen vanwege hun producten. Stel iig je verwachtingen naar je klanten bij met een notitie door extreme drukte etc.etc en bied geen diensten aan die je niet kan leveren. Mijn sympatie voor Sony en PS is volledig weg...

PS VR 2

Hier hetzelfde. Psvr 2 gekocht met express levering op 23/2, maar tot nu toe niks gehoord of gezien. Status van bestelling staat nog steeds op "verzending voorbereiden". Al 5 keer geprobeerd iemand te bereiken via chat, zonder succes. Ronduit schandalig.

23 februari 2023

PSVR2 besteld via direct.playstation.com en niet geleverd binnen 2 werkdagen...

PSVR2 besteld via direct.playstation.com. 11,99 betaald voor levering binnen 2 werkdagen. Bestelling status is nog onveranderd. Getracht contact te krijgen via zgn. chat, maar wordt er na 2 uur uitgegooid omdat er geen medewerker beschikbaar is. Getracht de bestelling te annuleren, helaas zonder resultaat. Ik zal alles in het werk stellen om de 11,99 te reclameren... Diefstal is het... Ongelofelijk dat zo'n groot bedrijf zo'n slechte service levert...

Verrassend goede ervaring

Ondanks de zeer slechte reviews gewoon een bestelling geplaatst en gehoopt op het beste. Toch erg verrast moet ik zeggen. Op zondagavond een PS5 besteld (standaardlevering) en deze op dinsdagmiddag al ontvangen. Tussendoor netjes mails met orderbevestiging en Track & Trace code gekregen. Niets op aan te merken, ik zou het zo weer doen.

19 februari 2023

Psvr2 hell

Ik had op 24 feb besteld express voor 11.99 extra het is nu 1 maart niks gehoord of gezien .
2 uur gewacht op iemand van de chat na 2 uur wachten opgegeven er zijn ook geen gewone telefoon nummers die je kan bellen dus begin te twijfgelen of dit nog goed gaat komen erg slecht als je iets koopt voor 650 euro heb er gewoon geen woorden voor.

Ps vr 2

Na 3 dagen wachten in de chat eindelijk contact gehad voor mijn ps vr2. Versnelde levering heeft geen zin, ik krijg als antwoord sorry uw bestelling staat hier nog. Ze gaan er nu werk van maken en dit kan nog tot 14 dagen duren...