playstation 5 slim limited Edition opgestuurd wegens reparatie. Na 4 weken kreeg ik hem eindelijk terug, maar was hij helemaal niet gemaakt... Opnieuw contact gezocht en opnieuw gestuurd voor reparati... Toon meer
Door de gelezen reviews was ik wat huiverig om rechtstreeks bij Playstation te bestellen. Uiteindelijk toch besloten om dit te doen omdat het geen bundel betrof en het aanbod van PS5 zeer beperkt is.... Toon meer
Shop from PlayStation® Direct for the latest consoles, controllers, peripherals and accessories, including exclusive limited-edition products.
Verenigde Staten
- direct.playstation.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kan geen playstation bestellen
Kan geen playstation bestellen, blijft aangeven dat ik moet aanmelden als ik op mijn winkelwagen druk.
Super slechte service
Super slechte service, niet bereikbaar. Echt bizar dat je nergens terecht kunt met je vraag. Blijkbaar willen ze niets verkopen. Ook ik krijg geen toegang tot mijn winkelmandje en de chat blijft in de wachtstand staan
Winkelmandje vol maar niet in te zien???
Winkelmandje niet in te zien. Wel 2 items in winkelmandje...
Bij aanklikken "Aanmelden Om Door Te Gaan". Dit kun je zonder een steek verder te komen blijven doen.
Lees dat meerdere hier last van hebben. Tevens slechte bereikbaarheid klantenservice.
Los dit op Direct Playstation!
Het gaat om potentiële klanten die goed willen betalen voor een game console en wellicht door deze onkunde overstappen op een andere aanbieder!
Playstation 5 gewoon netjes & op tijd geleverd (en werkend)
Ik had vrijdag 3 Februari de Playstation besteld met express levering. Na het plaatsen ben ik toch nog reviews gaan lezen. Ik las hier zoveel negatieve reviews en dacht oh oh als het maar goed komt. Nou helemaal niks aan de hand hoor ik had de Playstation gewoon netjes dinsdag 7 februari binnen. De Playstation was ook in orde en was prima verpakt. Ook met UPS geen problemen. Kon alles netjes volgen. Voor mij geen klachten!
Ik heb in ieder geval een gelukkige man in huis🤣
Dus voor mij was het een positieve ervaring en geen negatieve
Kom niet in mijn winkelmand.
Direct Store NL: los aub de bug omtrend bestellen op.
Op moment van schrijven is het niet mogelijk een bestelling te doen, zelfs als men inlogged; hopelijk fixed men dit gauw.
Ikzelf heb twee afzonderlijke bestellingen via de Direct store gedaan in de Maand Januari. Gewone verzending. Alles netjes ontvangen binnen een zeer redelijk tijdsbestek. Stevige verzend dozen ook. De goederen waren gewoon splinter nieuw. Hierbij heb ik me niet laten leiden door andermans spook verhalen;
De reden dat men (denk ik) Direct Store had opgezet was juist met het doel als alternatief voor betere beschikbaarheid en pre-orders via een direct toevoer lijntje. Ik zal toegeven dat er enkele zaken beter kunnen; Chat/Communicatie/klanten service, meer Betaalopties, duidelijkere voorwaarden omtrend Garantie. b.v
Uiteraard kan ik alleen voor mezelf spreken. Maar goed; de Direct Store stuurt zelf een vragenlijst bij bevestiging van je bestelling over je ervaring.
Ik betwijfel daarom of ze de reviews van Trustpilot meenemen in hun beoordeling voor de eventuele verbetering van diensten.
Neem ook in overweging dat IEDEREEN hier een review kan achterlaten; ook lieden die van hun eigen voorraad af willen als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar als de indianenverhalen je echt angstig maken kan je beter wachten op een actuele voorraad bij de gewone retailers. Mvg
Slechte service, pre-order kwijt.
Pre-order voor de PSVR2 stond al sinds november, ik wou echter upgraden naar de bundel met Horizon Call of the Mountain. Na uren in de wacht staan bij de live-chat (enige manier waarop Playstation direct bereikbaar is), krijg ik te horen dat dit niet mogelijk is en dat ik het best de pre-order kan annuleren en dan een nieuwe plaatsen. Aangezien je maar 1 headset per huishouden mag bestellen, moet het ook in die volgorde.
Gaf aan dat ik dat liever niet wilde, omdat ik te bang was dat dit fout zou gaan. Er werd mij verzekerd dat het goed zou gaan en anders zouden ze me via de chat alsnog kunnen helpen. Na er een nachtje over slapen toch maar gedaan en inderdaad, het ging NIET goed. Mijn pre-order is geannuleerd en op de website blijf ik in een endless loop met 'Log in om door te gaan', waardoor ik de bestelling niet kan voltooien. Dit op verschillende apparaten en in verschillende browsers en zelfs een totaal nieuw account aangemaakt.
Na 3 uur in de wacht met de live-chat kreeg ik te horen dat ze eigenlijk niks konden doen, dus dat het doorgestuurd wordt naar 'hogerop' en ik dan over 14 dagen wat te horen krijg.
Wat een slechte service van een bedrijf als Sony, dit zou gewoon niet mogen.
Ik heb problemen met het openen van…
Ik heb problemen met het openen van mijn winkelwagen
Na preorder van de VR2 kom ik er niet in om deze echt te bestellen
Zodra ik de winkelwagen optie kies dan moet ik inloggen maar ben al ingelogd
Klik er dan toch maar op en dan weer terug in preorder
site
Ik zie wel een getal staan en kan ook geen VR2 toevoegen want krijg dan melding dat hij al in de winkelwagen zit
Ik heb via chat geprobeerd in contact te komen maar blijft hangen in status dat ik doorverbonden naar een medewerker
Kom dus geen stap verder
Schijnbaar willen ze niets verkopen?
Zie dat er meer zijn met dit probleem maar Sony blijft stil en onbereikbaar
Heb veel betere ervaring met Xbox service
Kan Sony nog wat van leren
Niks aan de hand
Niks aan de hand. Afgelopen zaterdag ochtend 4-2 besteld, terwijl ik op de wc zat. Redelijk sceptisch maar het was 6u30. Nog niet helemaal scherp, dus gewoon gekocht. Vervolgens toch maar reviews gaan lezen, dit maakte me toch redelijk zenuwachtig.
Puntje bij paaltje, Playstation is binnen gekomen op 8-2. Prima in orde, op tijd geleverd.
Wat wel apart is, Playstation zelf gaf aan ipv 'verzending voorbereiden'- 'verzending vertraagd' is. Gelukkig is dat dus niet gebeurd.
Ps5 is verdwenen bij UPS
Ps5 is verdwenen bij UPS
Playstation direct is een onderzoek gestart zou 14 dagen duren. 13 jan besteld
Niks vernomen van ze contact gezocht met Playstation direct maar ik moet maar wachten tot hun reageren. Op Nederlandse site is chat niet bereikbaar. Via tip duitse site geprobeert die werkt wel. Service is zo slecht dat ik -5 zou geven. Contact bijna niet mogelijk moet maar zien of geld terug krijg. Niet bestellen bij dit bedrijf je hebt er hoop ellende mee
Duurde lang maar goed geholpen
De wachttijd voor de chat was langer dan 10 minuten. Na 90 minuten kreeg ik iemand te spreken die me gelijk erg goed hielp. De levertijd was via express levering 2 werkdagen maar dit werd uiteindelijk 3. Hier heb ik wel netjes mijn geld voor terug gekregen.
geen service, totaal niet bereikbaar
Playstation 5 disc drive is na 14 maanden defect, volgens Playstation is er maar een jaar fabrieksgarantie en dien ik €270 te betalen voor herstel of moet ik dit maar afhandelen via de chat van Playstation direct, na 2 dagen al uren te zitten wachten heb ik nog altijd niemand kunnen spreken. Koop hier niets tenzij je opgelicht wil worden. Schandalig voor zo een groot bedrijf!!
Niet betalen voor expres zending!
Ook ik had eerst moeten lezen hoe de reviews van dit bedrijf er bij stonden. Al mag je van een gerenommeerd bedrijf wel verwachten ze hun zaakjes op orde hebben. Ook ik heb 11,99 voor expres levering betaald, zoals vele want voor 16:00 besteld is zelfde dag verzonden.
Blijkt 1 grote leugen dus geld weg en geen PS5 met accessoires.
Klantenservice hebben ze totaal niet en annuleren kan dus niet.
Niet aan te raden ondanks wel geleverd
Dinsdagavond 31 januari een ps 5 besteld via paypal met express levering. Gister maandag 6 februari in huis gekregen. Express levering dus voor niks. Nadat ik had besteld de reviews pas gelezen en toen begon ik wel te stressen. Vervolgens een mail gekregen dat de bestelling was verzonden dus toen weer hoop gekregen. Het geld is er vandaag pas bij mij afgegaan via paypal. Ik heb denk ik geluk gehad als ik andere reviews zo lees maar ik zou het niet aanraden om hier te bestellen. De klantenservice via de chat is niet te bereiken. Gezien ik het geld voor de express legering terug wou vragen. Om 18:07 in de chat gegaan en werd gezegd dat ik minder dan 10 minuten moest wachten. Vervolgens de chat open gehouden maar werd om 19:00 verbroken omdat hun dan niet meer bereikbaar zijn. Mijn ps is ook nieuw in de doos en helemaal goed. Wat dat betreft geluk gehad gezien sommige mensen ook 1 kregen die al gebruikt was.
Soort scammers
Je verwacht een bepaalde service van zo’n bedrijf, maar dat is er niet. Ik wil mijn bestelling annuleren omdat ik al 10 dagen wacht terwijl ik heb betaalt voor snelle levering. Alleen kan dat niet, het is niet mogelijk om in contact te komen met hen. En als ik opzoek hoe ik moet retourneren voor wanneer de playstation dan eindelijk geleverd wordt (ik heb inmiddels een console bij een reseller gekocht die wel klantenservice heeft) kom je in een eindeloze loupe terecht zonder informatie.
Ondertussen wel geld afschrijven maar gewoon 0,0 service of producten leveren.
Echt 1 advies, koop hier niet. Ga lekker naar een reseller, die hebben een klantenservice.
Op 27-1-2023 PlayStation besteld
Op 27-1-2023 PlayStation besteld, maar dagenlang bleef de status op 'bestelling verwerken' staan, ook was het bedrag niet afgeschreven. Achteraf pas reviews gelezen hier (verwachtte meer van de officiele PS winkel) en werd toch een beetje huiverig na alle verhalen over niet geleverde of niet werkende playstations.
Via de chat is inderdaad niemand bereikbaar.
Uiteindelijk vandaag (6-2-2023) plotseling UPS bezorger aan de deur met de (werkende) PS!
Zoals velen, ps5 te laat
Zoals velen, is ook mijn ps5 te laat. Snap niet waarom ze een express leveringsoptie hebben.
Woens 1 feb (voor 1600) besteld met expres levering, nog geen update gekregen over mijn bestelling. Bedrag is ingeboekt maar nog niet afgeschreven.
Geen levering en communicatie
De ps5 zou binnen twee werkdagen bezorgd worden. Nu een week verder en nog steeds niks vernomen. Er wordt niet gecommuniceerd over een update m.b.t. de bestelling en de klantenservice is onbereikbaar. Waardeloos!
Zelfde probleem als velen hier
Zelfde probleem als velen hier. Op 31-1 besteld, maar tot op heden helemaal niets meer gehoord. Geprobeerd contact op te nemen, maar zoals bij ieder ander geen gehoor.
Oprecht teleurgesteld in een groot bedrijf als Sony/Playstation. Je zou denken dat het juist goed zou moeten gaan door een bestelling direct bij hem te plaatsen.
ABSURDE WACHT TIJDEN. SLECHTSTE SERVICE OOIT
zogenaamd 10 min wachttijd in de chat. Ik heb letterlijk 2.5 uur gewacht en nog steeds niemand. als ik 0 sterren kon geven had ik dat ook gedaan. Ben ik een van de gelukkige die een ps5 weet te scoren via de website van sony. Wordt het niet verzonden. wacht al bijna een week en mijn bestelling is niet eens verwerkt. voor zover de 5 werkdagen levertijd. ONZIN!