1. Softwarebedrijf
  2. Computer & laptop accessoires

At EasyOrder, we aim to provide the perfect omnichannel ordering solution without emptying our clients’ pockets. An app, a mobile-friendly webshop, a kiosk, we provide you with everything you need to boost your revenue. Unlike our competition, we focus strongly on marketing. Built-in tools make it even easier to reach and retain your customers. In addition, these processes can be fully automated, allowing you to focus on what matters: your core business. We do understand every business is different. That’s why we offer flexible and tailor-made features you won’t find anywhere else. From managing online table reservations to giving customers a loyalty discount, we got exactly what you need.

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

OPLICHTERS!!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!!!
Ze verdienen geld door mensen op te lichten, facturen te sturen zonder prestaties die ertegenover staan, wij hebben nooit een vertegenwoordiger hier gezien en ze beweerden dat wij een contract hadden met hen. Wij hebben deze app letterlijk nooit uitgetest of zelfs gebruikt in onze zaak maar toch bleven ze facturen sturen. PAS OP ALS JE MET DIT BEDRIJF GAAT SAMENWERKEN, ZE BLIJVEN DEURWAARDERS STUREN ZODAT JE MOET BETALEN VOOR DIENSTEN DIE JE NOOIT HEBT GEHAD. HET ZIJN ECHTE CRIMINELEN.

17 juli 2024

oneerlijke praktijken van een oneerlijk…

oneerlijke praktijken van een oneerlijk bedrijf! Tijdens de Coronacrisis (maand juni) kwam een vlotte verkoper een dienst aan ons verkopen zodat onze klanten via QR code aan tafel hun bestelling konden doorgeven. De bestellingen zouden uit onze bestaande printers komen van ons kassasysteem. Als horecabedrijf aan de Belgische kust zijn de maanden juli en augustus de belangrijkste maanden van ons jaar. Eind augustus krijg ik telefoon van EasyOrder om te laten weten dat mijn account klaar staat om te configureren. We hadden helemaal geen behoefte meer aan het systeem. Het hoogseizoen was voorbij. Maar .... we hadden een contract getekend!!!! Let op van dit bedrijf. Ze verkopen geen dienst, maar contracten! Vanaf oktober kreeg ik maandelijks een factuur die ik ook netjes protesteerde. Lang verhaal kort: Geen enkele dienst ontvangen van deze oplichter, en 4067,98 EUR betaald zonder iets van dienst ontvangen te hebben. Het vreemde is dat tijdens de procedure van facturen en protesten het bedrijf overgenomen is door Restomax, mijn eigen leverancier van ons kassasysteem. Uitgerekend Restomax raapt het dossier op en daagt me voor de rechtbank. 10-tallen emails stuurden we om te bemiddelen en overeen te komen. Ze lieten het gewoon voor de rechtbank komen en mijn bedrijf werd veroordeeld tot het betalen van 4067,98 EUR voor een initieel totaalbedrag van 1890 EUR aan facturen, VALSE FACTUREN!!!!

22 maart 2025

Het zijn leugenaars en geldwolven

Het zijn leugenaars en geldwolven. Ze plukken je kaal als een kip en blijven facturen sturen ookal wil je het contract stopzetten. Bij tekenen van contract zeggen ze dat het maandelijks herzienbaar is, maar in werkelijkheid is dit niet zo en gaan ze 60 maanden verbrekingsvergoeding eisen en als je niet betaalt, loopt je contract verder. Zoals de andere 1 ster reviews, je hebt inderdaad telkens contact met andere personen, die zelfs geen nederlands of frans spreken enkel engels. Heb ik afspraken gemaakt met een collega van hun die er niet meer werkt, oke pech dan gelden die afspraken niet meer volgens hun. Oplichters.

1 maart 2023

Top app

Top app!
Super makkelijk in gebruik!
Mooie lay-out!
Top mensen om met samen te werken!
Love it !

7 mei 2021

AFBLIJVEN ALS JENIET BEDOT WIL WORDEN

Arrogante mensen , nooit dezelfde persoon . Bij hun derde bezoek en elke bezoek zijn het verschillende mensen , hadden we er onze twijfels over en hadden dan beslist niet met hen te werken maar toch blijven die bedriegers elke maand facturen opsturen ( dat wij toch elke maand betwisten ) . grote bedriegers ... andere bedrijven afbreken , zijn ze zeer goed maar ze zouden eerst beter naar hun eigen bedrijf kijken voor ze iemand anders afbreken . Blijf er af als je niet in de problemen wilt komen ...eenmaal met hen in zee , kan je niet meer weg tot je helemaal zal verdrinken

12 februari 2021
Logo EasyOrder

Antwoord van EasyOrder

Beste,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent van onze service en willen uw probleem graag oplossen. Ons enige doel is dat wij voor u een succesvolle app kunnen bouwen, net zoals we dat voor onze andere klanten doen.

Kan u even verduidelijken wat het probleem juist is zodat wij een oplossing kunnen zoeken? Ons support team en het succes managers team staan voor u paraat indien u technische vragen heeft of hulp wenst bet betrekking tot het promoten van uw app.

Alvast bedankt en tot binnenkort.

Laurent Vandervelde
CEO

Hele fijne samenwerking, goede communicatie

Hele fijne samenwerking, duidelijke communicatie. Wat ik vooral fijn vind is dat er een success manager steeds voor jou klaarstaat, ook fijn dat dit 1 vaste contactpersoon is. Aan het begin zaten er wat kleine foutjes/kinderziektes in de app/webshop voor mijn broodjeszaak maar zij doen hun uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Een absolute aanrader!

29 november 2020

AANRADER

Zeer handige duidelijke app
Super merci paulien voor de professionele uitleg en ondersteuning.
Easy order is een absolute aanrader.

6 november 2020

Koop dit product niet!

De App werkt niet naar behoren via Android, noch via Apple. De App loopt vast tijdens de bestelling, of op het einde waardoor de bestelling niet kan afgerond worden. Bij ondertekening van het contract werd gezegd dat je de app offline kon zetten wanneer het te druk was. In realiteit is dit niet mogelijk. De printer werd niet tijdig geleverd, wel aangerekend op de factuur. Wanneer je dan vraagt om het teveel betaalde bedrag te crediteren, wordt je plots een printer opgestuurd, die je dan niet meer wil. We werken al maanden met onze eigen printer, maar de bestelling is zeer onoverzichtelijk wanneer ze afgeprint wordt: Vlees, frieten en sauzen staan door mekaar ipv gegroepeerd. Voor elke afwijking die gevraagd wordt (bvb over een betaalmogelijkheid, of offline gaan), krijgt men als antwoord : "er zal u hiervoor een offerte op maat worden opgemaakt". Met andere woorden is elke extra die je vraagt, bij te betalen. Wanneer je een probleem hebt, is het bedrijf niet beschikbaar telefonisch. Je komt terecht in een Call Center waar niemand er iets van kent. De problematiek moet telkens nog gemaild worden...Klantenservice is ONDER NUL. Koop dit product zeker niet.

10 november 2018
Reviews in alle talen tonen. (48 reviews)