Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Toon meer
Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Toon meer
Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kunde... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Har handlet en del gange i denne skønne…
Har handlet en del gange i denne skønne butik. Peter og hans personale leverer bare service i top og forhandler rigtige gode produkter.
Absolut et af mine ‘go-to’ steder inden for friluftsudstyr.
Utroværdig leveringsdato
Jeg har købt en Salomon løbevest, hvor der stod leveringsdato 4-10 hverdage. Der er i dag gået 13 hverdage og de har endnu ikke sendt pakken fra lageret. Jeg har skrevet flere mails og først fik jeg at vide at den ville komme i starten af denne uge, anden mail at den ville komme i går og nyeste mail at den kommer i næste uge… Virkelig træls oplevelse, når man har købt den ift. hvad og hvornår man har tænkt sig at skulle bruge sin pakke. De har dejligt lave priser, men vil ikke anbefale at stole på leveringsdatoen, hvis man står og skal bruge sit produkt inden en vis dag :)
Jeg har købt en regnjakke af mærket…
Jeg har købt en regnjakke af mærket Didriksons. Den er virkelig lækker. Bestillingen forløb nemt og hurtigt og jeg havde jakken efter få dage.
Gode priser og produkter og meget…
Gode priser og produkter og meget hurtig levering 👌
Dyb skuffelse over misvisende produktinformation
Dyb skuffelse over misvisende produktinformation og manglende gennemsigtighed.
Jeg købte for nylig et Helsport Varanger Dome 4-6 Lavvu telt hos Friliv.dk. Min oplevelse har desværre været præget af stor frustration og en følelse af at blive vildledt.
Først måtte jeg konstatere, at inderteltet, som tydeligt fremgår af produktbillederne på hjemmesiden, slet ikke er inkluderet i købet af teltet. Dette fremgik ikke klart af produktbeskrivelsen, hvilket skabte en forventning om et komplet telt. Jeg måtte derfor tilkøbe inderteltet separat.
Som om det ikke var nok, opdagede jeg efterfølgende, da jeg modtog inderteltet, at man også skal tilkøbe underlaget til teltet. Heller ikke dette blev gjort tydeligt under købsprocessen eller i produktbeskrivelsen. Hvad der er endnu mere bekymrende er, at da jeg kontaktede Friliv.dk for at drøfte forvirringen omkring inderteltet, blev jeg heller ikke informeret om, at underlaget heller ikke var inkluderet og skulle købes separat.
Jeg finder denne praksis dybt problematisk og grænsende til vildledning. Det er en basal forventning, at når man køber et telt, at det klart fremgår, hvilke essentielle dele der medfølger, og hvilke der ikke gør – især når de vises på produktbilleder. Den manglende gennemsigtighed, selv i direkte kommunikation, er i mine øjne uacceptabel.
Friliv.dk bør kraftigt revurdere deres produktpræsentation og sikre, at kunderne får et fuldstændigt og korrekt billede af, hvad de køber. Min oplevelse har været en dyr og frustrerende jagt på dele, som jeg forventede ville være inkluderet eller tydeligt markerede som tilkøb.
produkterene fejler intet og leveringen kan jeg heller ikke sætte en finger på, men denne episode har gjort at jeg ikke har lyst til handle om friliv.dk igen lige forløbig.
Særdeles dårlig service
Særdeles dårlig service, har enda ikke mottatt varen jeg bestilte i mars-25 og nå er det juni-25. Har gjentatte ganger prøvd å ringe samt sendt dem mail uten å få noe svar. Anbefaler ikke å bestille varer herfra.......
Friliv god service
Friliv , reagerede på chatten, med et menneske. Så ikke det der med auto chat med en maskine der går i ring.
Jeg kom fra chatten, pga arbejde. Han spurgte “er du er endnu” som jeg ikke svarede på.
Han udnyttede vente tiden , fandt et løsning og ringede mig op med en løsning.
Vild god service . Tak
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Skulle desværre have sandaler byttet til en anden størrelse. De sendte en retur label med de nye par. Så det kostede mig ingenting i porto..
Så heldige er man ikke alle steder.
fik refunderet difference
Fandt et liggeunderlag til rigtig god pris. Ugen efter jeg købte det, blev det sat yderligere ned. Så fik jeg refunderet differencen. Det er super service. Kan kun anbefale.
Fint udvalg
Fint udvalg, køb og forsendelser fungerer, god service
Sikke en kunderservice
Jeg er vild med forretninger der har styr på deres kundeservice.
Jeg havde en smule bøvl med at forstå retursystemet men medarbejderen(et rigtigt menneske) hjalp mig igennem over telefonen hele vejen igennem den ellers simple proces. Havde jeg kunne giv 6 stjerne havde de fået det ; )
Slet ikke sidste gang jeg handler der. SUPER!
Kan kun anbefales hurtig forsendelse. Gode priser
Aldrig problemer her hurtig forsendelse har købt alt fra Salomon Xa pro GTX sko , til liggeunderlag til Salomon ultra Crew strømper. Simpelhen intet dårligt eller negativt.
Lynhurtig levering
Let bestilling på hjemmeside og lynhurtig levering. Prisen var også helt i top.
Problemer, men blev løst til UG
Bestilte et par sko til min søn. 3 dage senere fik jeg en mail om at de desværre ikke havde dem alligevel, men at anden farve var tilgængelig. Blev først lidt irriteret.
Men fandt gennem mail korrespondancer frem til at de havde størrelsen større i den farve som jeg havde bestilt og at den faktisk passede bedre ud fra skomål.
Fik derefter pakken dagen efter.
17/2-25 købte jeg et par Hanwag…
17/2-25 købte jeg et par Hanwag vandrestøvler, de havde dog ikke min størrelse, men de kunne skaffes hjem fra Holland. Ville få besked på sms når de var kommet hjem. Efter 2 uger skrev jeg pr mail til dem, at nu ville jeg faktisk gerne have enten støvlerne eller pengene tilbage. Fik svar om at de nok kom i starten af næste uge. Så efter 3 uger fik jeg støvlerne, syntes det er alt for lang tid at vente. Mon det er sådan når man gerne vil handle lokalt?
Købte et par salomon v9 3d gtx sko og…
Købte et par salomon v9 3d gtx sko og de kom dagen efter.
Der var dog en fabrik fejl på den ene sko i sålen.
Fik snakket med dem og oprettet en reklamation og fik ombyttet skoene.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse, kan varmt anbefales og købe der fra.
Hurtig levering, nem og mega hurtig ombytning til en anden vare. Ikke en finger at sætte på noget. :)
Gode priser og hurtig betjening
Gode priser og hurtig betjening… jeg har brugt deres internetbutik flere gange og med godt resultat.
Fuld tilfredshed
Super fleksibelt - jeg lagde en ordre på et par soft flasks fra Salomon, og opdagede derefter et godt regnsæt til en skarp pris. Så skrev jeg til supporten (uden for åbningstid), og fik svar meget kort tid efter fra Peter, ham selv. Jeg spurgte om det kunne levres som en pakke, hvis jeg lagde en ordre mere, og det kunne det sagtens. Derfor lagde jeg ordren og fik det hele samlet. God og fin kommunikation, og alt fungerede godt.
Lees meer over geverifieerde reviews.