Mijn ervaring met jullie trades is heel positief. Jullie win ratio is nadrukkelijk hoger dan de verliezen welke er uiteraard ook af en toe zijn maar dit is onderdeel ervan! Hier zijn jullie dan ook... Toon meer
FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE
fake ass company, ze beloven je alles, maar ze maken niks waar. je komt er zelf wel achter als je account management haalt en telkens je account geblowed word en jij steeds een nieuw account moet aans... Toon meer
Inmiddels al een goed halfjaar lid van deze grote groep en ben nog steeds meer dan tevreden. Goede begeleiding of dat het nou gaat om privé account of prop firm. Duidelijke informatie en veel succesvo... Toon meer
Ik ben nu al enkele maanden lid van [FXTradingVision] en mijn ervaring is over het algemeen positief. De handelsignalen die door de groep worden gedeeld, zijn betrouwbaar en goed onderbouwd. Ik heb... Toon meer
Welcome to the official Trustpilot page of FXTradingVision. I share my own trading ideas and views on the market. This includes a lot of trading ideas, analysis trading courses and a community :-) Join the best Forex team, you can receive the best Forex analysis/fundamental analysis here with us at FXTradingVision.
Hong Kong Business Tower 1, 0000, Hong Kong, Hong Kong
- support@fxtradingvision.com
- fxtradingvision.com
Schending van onze richtlijnen
Beste forex groep ook nog gratis… geen…
Beste forex groep ook nog gratis… geen enkel kennis nodig om mee te doen, ze leren je alles!!
The best ever
The best ever! Signals are secure! The btc signals are awesome! Thank you!
Fxtrading heeft mij heel erg geholpen…
Fxtrading heeft mij heel erg geholpen met het maken van geld en ze hebben me veel geleerd waardoor ik het meer serieus begin te nemen. Trost op hun❤️
Fantastische forex en crypto groep
Fantastische forex en crypto groep! Geld is zeer zeker verdubbeld in een hele korte tijd. Duidelijke signalen en veel ook, en wat ze anders maakt dan anderen is dat ze in het weekend ook actief zijn!
Is a good group and winratio is high
Really good traders
Really good traders, happy to join them, last week they had a beautiful winstreek of 34 trades, really good!
Beste groep die er is
Beste groep die er is, een winpercentage om U tegen te zeggen.. ook super goede “klantenservice” als ik het zo mag noemen. In 1 woord gewoon de perfecte mensen om mee samen te werken
Greater then great is fxtradingvision
Good group for trades
Good group for trades
Make money faster than i thought thanks vision
Fxtradingvision is een top groep
Fxtradingvision is een top groep die altijd klaarstaat om te helpen. De trades die hun plaatsen zijn echt goed en heb in een korte tijd al mn uitgave verdubbeld!!❤️
The best in the world.
The best in the world.
I just joined today and already doubled my balance thank you very much
Ik trade al een tijdje met fx en tps…
Ik trade al een tijdje met fx en tps worden een voor een gehit ✅ een van de beste groepen waar ik mee heb getrade
Toppers 💪❤️ geen woorden voor dit love…
Toppers 💪❤️ geen woorden voor dit love naar jullie ❤️
FXTV door deze trader ben ik momenteel…
FXTV door deze trader ben ik momenteel een klein account aan het flippen, het is letterlijk abnormaal hoe accuraat deze man is, het lijkt alsof hij een glazenbol heeft en de markten beheert. Geloof je me niet...? GA ZIJN GROEP CHECKEN.!!!!!
The best in the game .
The best in the game .
Almost every trade that i did with them i got profit so dont be scared and join them vip now !
Bizar goede signaal
De signals die ze geven zijn echt heel erg goed. Altijd hitten ze wel tot tp3 en vaak 100+ pips. Echt een goede aanrader 📈😉
Waardeloos
Bijna alle signals van de VIP worden ook in de gratis groep gegooid, zelfs als er word gezegd dat er voor een paar dagen niks in de gratis groep word geplaatst zeggen ze dat alleen om mensen over te halen om de VIP te joinen en zetten ze uiteindelijk alsnog de signals in de openbare groep.
Ook is de manier van winst tellen oneerlijk. Als er meerdere take profits worden gehit worden die bij elkaar geteld, ervan uitgaand dat je dan meerdere trades heb gezet maar als de stoploss word gehit word dat gezien als 1x en niet 4x omdat je dan vier trades moest plaatsen. En ook als maar 1 van de 4 take profits word gehit en daarna de stoploss sturen ze heel leuk TP 1 HIT maar negeren ze het feit dat de trade gewoon uiteindelijk slecht was.

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE
WOLF ON TOP AND STAYS ON TOP