FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

fake ass company, ze beloven je alles, maar ze maken niks waar. je komt er zelf wel achter als je account management haalt en telkens je account geblowed word en jij steeds een nieuw account moet aans... Toon meer

Inmiddels al een goed halfjaar lid van deze grote groep en ben nog steeds meer dan tevreden. Goede begeleiding of dat het nou gaat om privé account of prop firm. Duidelijke informatie en veel succesvo... Toon meer

Ik ben nu al enkele maanden lid van [FXTradingVision] en mijn ervaring is over het algemeen positief. De handelsignalen die door de groep worden gedeeld, zijn betrouwbaar en goed onderbouwd. Ik heb... Toon meer

1. Educatieve testservice

Welcome to the official Trustpilot page of FXTradingVision. I share my own trading ideas and views on the market. This includes a lot of trading ideas, analysis trading courses and a community :-) Join the best Forex team, you can receive the best Forex analysis/fundamental analysis here with us at FXTradingVision.

Schending van onze richtlijnen

Grootste scammers in de industrie.

Grootste scammers in de industrie.. verdienen alleen geld doordat mensen zich onder hun bij broker aanmelden. Traden kunne ze niet. En beloven veel en maken niks waar

6 september 2024

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Hey! Dit klopt niet hoor. We delen genoeg persoonlijke statements. Maar ik ben hier niet om met mijn winsten te pronken, mijn doel is om je te helpen. Hoogstwaarschijnlijk heb je een zeer slecht risicoplan gebruikt waardoor je je account hebt opgeblazen. Ik benadruk dit zeer vaak in de groepen en dit is ook waarom je in eerste instantie die documenten met uitleg van me ontvangt wanneer je de groep joint. Als je hier hulp bij wilt hebben dan kan je me altijd een berichtje sturen! Ik kijk graag met je mee om te zien hoe we je winstgevend kunnen maken :)

Hoor het wel van je. Voor nu een fijne dag!

Grappig om te lezen dat ze nog steeds…

Grappig om te lezen dat ze nog steeds bestaan,
Al mijn berichten verwijderen. Zijn weer overgestapt zijn naar een andere broker voor de 3e keer in een jaar tijd. Destijds in de groep gezeten challenge passen voor €1200 , m’n account laten beheren door hun en binnen 1 dag opgeblazen . Risk management ten top. Al met al paar duizend euro lichter dus trap er niet in.
Ook grappig om te zien dat de bot nog steeds niet werkt waar ze vorig jaar zo veel reclame voor maakte.
Een hele terug voor de normale hard werkende Nederlanders how maar ;)

20 augustus 2024

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Hey Natalie! We bestaan zeker nog en we zijn niet overgestapt naar een andere broker hoor. We hebben toentertijd jouw situatie al besproken. Als je er nog hulp bij nodig hebt kan je me altijd een privéberichtje sturen en dan help ik je graag.

En de bot werkt wel hoor. Je bent kennelijk niet op de hoogte van wat we daadwerkelijk echt doen en wat voor resultaten we halen!

Nogmaals, mijn DM is altijd open. Ik zal nooit iemand hulp weigeren, probeer altijd zo goed als ik kan te assisteren.

Voor nu een hele fijne dag en wie weet tot snel in de DM!

FXT ON TOP

FXT is transparant in wat ze doen hoeveel der verloren wordt en natuurlijk verdient wordt. Ook bieden ze webinars waar in ze jou zelf ook bijbrengen hoe het traden precies in elkaar zit. Privé reageren ze ook altijd al met al een top bedrijf. Love naar FXT

4 augustus 2024

Trap niet in de goede reviews mensen is weer een nieuw project

Al die goede reviews zijn nep trap er niet in
Ze hebben weer een nieuw project de ‘elite 200’
Inactieve members worden gekickt dus ze maken voor de 3e x een nieuwe groep aan met een nieuwe broker waarschijnlijk om weer geld op iedereen te pakken en als je in de winners room zit ontvang je amper trades voor de goud groep moet je 300 betalen voor de btc groep moet je 300 betalen of meer je ontvangt Max 2 signalen per dag stoploss 200pips
En om in de elite 200 te komen MOET IEDEREEN EEN GOEDE REVIEW GEVEN DUS TRAP ER NIET IN
TRAP OOK NIET IN DE FUNDED ACCOUNTS DIE JE VIA KORTANA MOET KOPEN JE KAN NIET EENS VANAF JE TELEFOON TRADEN DAN WORD ER AL NIKS UITBETAALD EN HEB JE 1500 weggegooid
DE NIEUWE ELITE 200 WORD VAN ALLES BELOOFD MAAR ZOU OOK WEL WEER PUUR CAP ZIJN
ER WORD WINST GEMAAKT MAAR AL JE WINST RAAK JE NA 1 verliezende trade kwijt trades met 4 tps en stoploss van 200pips is -800 pips met lot 0,05 is dat al -400 en als je de trade wint heb je Miss een 120 euro
En snap sowieso niet dat kicken van inactieve mensen na eenmalig storten op de broker zou iedereen levenslang toegang hebben
ZE WILLEN ALLEEN MAAR RIJKER WORDEN VAN ONS ER ZIJN VEEL BETERE GROEPEN DIE NIET ALLEMAAL EXTRA BETAALDE BS GROEPEN HEBBEN !!!!

17 juli 2024

Hey!

Lees deze reactie aub even af, want ik kom met een oplossing voor je die je wellicht kan helpen!

Allereerst een reactie op het eerste deel van je review: Je hebt denk ik iets niet goed begrepen. Er gaat helemaal niemand verwijderd worden uit de groep vanwege inactiviteit en de Winners Room blijft gewoon bestaan. De groep waar je het over hebt is een COMMUNITY. Geen nieuwe channel, alleen een groep waar mensen vragen kunnen stellen en met elkaar kunnen praten over de markt. We willen hier alleen mensen in hebben die actief zijn in onze groep dus dat hebben we geprobeerd te filteren.

Deze week zijn de marktbewegingen niet ideaal voor onze strategie en vandaar dat we voorzichtig zijn met het instappen van trades. We willen namelijk niet 'traden om het traden'. Soms is het beter om gewoon even af te wachten en dan bij goede marktomstandigheden weer mooie winsten te maken.

En dan over de funded accounts: Wij zijn inderdaad ook afgestapt van Kortana. Tegenwoordig gebruiken we een andere prop firm die WEL uitbetaald en NIET van die kinderachtige IP regels heeft (wat je ook beschrijft). Ik heb zelf 7 accounts gehad bij Kortana die allemaal een payout request open hadden staan. Zijn ook allemaal afgekeurd vanwege dezelfde reden. Vroeger was het nog een goede prop firm, maar helaas is dat veranderd.

Geloof me, wij hebben er absoluut niks aan als jij niet wordt uitbetaald door een prop firm. Wij regelen alleen de passing van de challenge en willen juist graag dat je daarna wordt uitbetaald. Echter hebben wij geen invloed op het beleid van een prop firm waar we zelf niet eens me geaffilieerd zijn...

Ik vind het overigens wel erg vervelend voor je dat dit is gebeurd. Weet als geen ander hoe dat is, het enige verschil is dat ik wel in het verleden al een aantal keer ben uitbetaald door Kortana (vandaar dat we ze toentertijd ook aanraadden aan onze leden). Als je mij even een DM wilt sturen met een bewijs dat jij degene bent die dit heeft geschreven, dan zal ik GRATIS twee nieuwe accounts voor je passeren. En ditmaal bij een prop firm waar ik 100% zeker wat dat ze in ieder geval het hele komende jaar nog gaan uitbetalen (heb hier onderzoek naar gedaan) zodat jij in ieder geval je investering in Kortana kan terugverdienen.

Hopelijk kan ik je daarmee tegemoetkomen. Laat me vooral weten of je daar interesse in hebt. Zo niet, ook geen enkel probleem, maar weet wel dat ik je altijd zo goed mogelijk probeer te helpen!

Groetjes!

Als ik je nog ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag.

goede trading groep

Zeker een goede trading groep! Heb in meerdere trading groepen gezeten en hun hebben toch echt wel de hoogste win ratio en zijn het meest transparant.

Ik snap dat sommige mensen veel verliezen, maar dat ligt echt aan je lotsize wat ik zelf ook geleerd heb. Vooral als je maar een klein account heb van €400, moet je lage lotsize gebruiken en kleine winsten pakken.

De SL is vaak wel erg veel pips vergeleken met de TPs. Aan de andere kant, als je de meeste trades winst pakt, kan je af en toe wel die SL hitten, maar je moet wel echt lage lotsize gebruiken.

Verder goeie groep en heb nog veel geld te verdienen

17 juli 2024

Goede ervaring

Goede signalen, duidelijke hulp zowel Nederlands als Engels.

Fijne ervaring

Fijne ervaring
Net begonnen met ze, maar heb de eerste dag al winst gemaakt. Ze staan altijd voor je klaar als je iets niet begrijpt en helpen je waar nodig. Verder zijn ze erg aardig en hebben me een comfortabele gevoel gegeven. Heb altijd gedacht dat het een soort scam was, alleen toch gedurft de stap te nemen en tot nu toe bevalt het zeker. Op naar meer!

16 juli 2024

Ervaring realistisch positief en eerlijk.

Mijn ervaring met jullie trades is heel positief. Jullie win ratio is nadrukkelijk hoger dan de verliezen welke er uiteraard ook af en toe zijn maar dit is onderdeel ervan! Hier zijn jullie dan ook open en eerlijk over.
Jullie wisselen veel af en geven meerdere alerts per dag.
Ook wil ik even aankaarten dat jullie support afdeling super is met snelle en duidelijke communicatie!

Top signalen

Top signalen. Ook in de gratis groep valt er geld te maken. Dat is letterlijk gratis winst.