Granit Reviews 807

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska funge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wir haben eine wunderschöne Balkonbank erhalten. Nach einem Tag ist leider schon das erste Teil rausgebrochen. Ich habe reklamiert uns hab trotz Wochenenden sehr schnell eine Antwort erhalte... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ni visade ett erbjudande med rabatt om man blev medlem, så jag gick med för att nyttja rabatten. Tyvärr gick det inte att få det att fungera och nu efter köpet har ni mailat mig flera gånger om mitt v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Lampenwinkel
  6. Tuinmeubelwinkel

Over Granit

Geschreven door het bedrijf

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra packat, uppfyller mina förväntningar. Jättefina glas🤩

4 mei 2026

Hej Monica!

Tack så mycket för dina fina ord! Vad kul att glasen uppfyllde dina förväntningar och att allt kom fram snabbt och välpackat. Vi hoppas du får mycket glädje av dem!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke fått alle varene!!!

Ikke fått alle varene!!!! Veldig frustrerende!

27 april 2026

Hei Merete,

Det er veldig beklagelig at du ikke har fått alle varene dine ennå. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på customerservice@granit.com og oppgi ordrenummeret ditt, så sjekker vi opp i dette for deg med det samme!

Fina krukor till bra pris

Fina krukor till bra pris

Hej Susanne!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med både krukorna och priset. Det värmer våra hjärtan!

Alles Top

Produkte sind schön und Bestellung lief reibungslos ab.

4 mei 2026

Hallo Svenja,

vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr, dass dir unsere Produkte gefallen und alles mit der Bestellung so reibungslos geklappt hat.
Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinem Einkauf!

Gillar produkterna

Gillar produkterna, särskilt för kontor. Synd att boxarna inte finns i affären mer.

Hej Thérèse,

Stort tack för din feedback! Kul att du tycker om vårt kontorssortiment.
Tråkigt att dina favoritboxar inte finns kvar i butiken just nu. Vi hoppas att du kan hitta ett annat alternativ hos oss som ger dig lika mycket glädje!

Schnelle Bearbeitung meines Anliegens

Schnelle Bearbeitung meines Anliegens. Freundlich und Lösungsorientiert.

Hallo Johanna,

danke für die liebe Bewertung! Schön, dass du mit unserem Service zufrieden warst und wir dir schnell weiterhelfen konnten.
Wir hoffen, dich bald wieder als Kundin begrüßen zu dürfen!

Bra produkter

Bra produkter! Kanske lite lång leveranstid dock annars nöjd :)

Hej Line!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med produkterna. Vi beklagar den lite längre leveranstiden och jobbar ständigt för att förbättra oss. Hoppas vi ses snart igen!

Snabbt

Snabbt, snyggt och bra förpackat.

23 april 2026

Hej Cecilia!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och förpackningen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen från början till slut.

Hej Melinda!

Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att du gillar våra varor. Vi hoppas att de ger dig mycket glädje hemma!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Inget att anmärka på mer än att glasen…

Inget att anmärka på mer än att glasen jag köpte var i väldigt dålig kvalitet.

25 april 2026

Hej Emma Linnéa,

Tack för att du delar med dig av din feedback, även om det är jättetråkigt att höra att glasen inte höll den kvalitet som förväntas. Så ska det naturligtvis inte vara.

Vi vill självklart att du ska vara helt nöjd med dina produkter. Du är varmt välkommen att antingen titta in i någon av våra butiker eller kontakta oss på customerservice@granit.com med ditt ordernummer/kvitto och en bild på glasen, så hjälper vi dig gärna.

Ihana tuote

25 april 2026

Hei Maarit!

Kiitos paljon ihanasta arviostas! On todella hienoa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Toivomme, että se tuo sinulle iloa pitkään!

Hei Anna-Mari!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että istuintyynyt ovat tyylikkäät ja miellyttävät sinua. Toivomme, että ne tuovat mukavuutta ja tyyliä kotiisi pitkään!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bare praktisk, men ikke særlig vakker look

Synes den er for kantete i looken. Ser billig ut

29 april 2026

Hei Irina,

Takk for din tilbakemelding! Det var synd å høre at produktet ikke helt levde opp til forventningene dine når det gjelder design og utseende.
Vi setter stort pris på at du deler dine tanker.

Überraschend schnelle Lieferung

Überraschend schnelle Lieferung. Artikel entspricht genau meiner Vorstellung.

24 april 2026

Hallo Thomas,

vielen Dank für die tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr, dass dich unsere schnelle Lieferung überraschen konnte und der Artikel genau deinen Vorstellungen entspricht.

Wir wünschen dir viel Freude damit!

Hej Monika!

Tack för ditt fina betyg! Vad roligt att höra att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp!
Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Obwohl der von mir bestellte Artikel…

Obwohl der von mir bestellte Artikel ein Restposten mit einem sensationellen niedrigen Preis war, wurde er sehr schnell geliefert.

21 april 2026

Hallo Josef,

vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du ein echtes Schnäppchen bei uns machen konntest und dein Artikel so schnell bei dir angekommen ist.

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinem Kauf!

Kaikki toimi hyvin.

24 april 2026

Hei Charles!

Kiitos palautteestasi! Mahtavaa kuulla, että kaikki sujui ongelmitta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, gut verpackt, tolles Produkt!

30 april 2026

Hallo Isabell,

vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell war, alles gut verpackt angekommen ist und dir das Produkt so gut gefällt.

Wir wünschen dir ganz viel Freude damit!

Snabb och smidig service

Snabb och smidig service, lätt att beställa på hemsidan.

10 april 2026

Hej Ann!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du upplevde vår service som snabb och smidig, och att beställningen gick så lätt på hemsidan. Vi strävar alltid efter att göra shoppingupplevelsen så enkel som möjligt för våra kunder.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.