Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var super nemt at følge guiden og billederne blev super gode! ✨ Udover at lege med AI er mega sjovt, så blev resultatet altså brandgodt 🔥

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrent resultat till en klart prisvärd kostnad. Leveransen gick snabbt och flertalet bilder kunde direkt läggas in på såväl CV som Linkedin. Några bilder hade blivit ”smittade” av dåligt genomtän... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valgte inden sommerferien 2024 at få taget helt nye billeder til min virksomhed. Besluttede mig i november for at klippe 25 centimer af mit hår og havde pludselig ikke nogle ordentlige billeder der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra sofaen en søndag aften, fik jeg uploaded 14 forskellige selfier af svingende kvalitet - betalte 195,- og mandag morgen stod jeg op til et katalog af spritnye fotos jeg kan bruge professionelt. E... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Fra selfies til professionelle headshots på 15 min. Skab realistiske AI-headshots af dig selv til; LinkedIn, CV, ansøgning m.m - eller til din virksomhed.

4,6

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastiske AI-genererede portrætter

Jeg havde ikke de store forventninger til AI-genererede portrætter, men Headshots har virkelig imponeret mig! Processen var enkel, hurtig og yderst brugervenlig. Jeg uploadede blot nogle få billeder, og inden for kort tid modtog jeg en række virkelig professionelle og naturtro portrætter.

Det, der virkelig skiller sig ud, er kvaliteten af billederne – de ser meget autentiske ud og fanger mine træk perfekt. Jeg var særligt imponeret over, hvordan AI’en kunne give billederne en personlighed og stil, som føles skræddersyet. Resultatet var så godt, at jeg straks kunne bruge portrætterne til både professionelle og personlige formål.

Kommunikationen med Headshots var også fremragende. Hurtig respons og venlig support hele vejen igennem. Derudover er prisen meget rimelig i forhold til den høje kvalitet, man får.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der har brug for flotte portrætter – uden besværet og prisen ved en traditionel fotografering!

8 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Billederne ligner egentligt meget godt MEN....

Billederne ligner egentligt meget godt på en stor portion af dem - men kvaliteten på dem er ikke super gode, det ser meget fake ud, særligt omkring øjne og mund, der ligner det mest af alt et maleri eller sådan en dukke. Jeg ville i hvert fald ikke bruge dem i professionel sammenhæng, da man tydeligt kan se at billederne ikke er taget IRL, så egentlig en smule spild af penge.

Jeg ved at AI's output er afhængig af hvilket input den får. Jeg uploadede 20 (de skriver minimum 14, på deres website) almindelige billeder hvor man kunne se ansigt klart og tydeligt, fra forskellige settings osv., Så jeg fulgte deres guidelines. Så enten skal de billeder man uploader også være deciderede portrætbilleder eller også skal man uploade mange flere end de selv anbefaler. Under alle omstændigheder fungerede det i hvert fald ikke specielt godt. Her kunne virksomheden måske gøre lidt mere ud af at beskrive kravene til de billeder man uploader, eventuelt med deciderede eksempler? Så man kunne vurdere på forhånd, om de billeder man havde af sig selv var af god nok kvalitet for et tilfredsstillende resultat, før man købte ydelsen.

Der er i hvert fald plads til forbedringer hos Headshots.dk.

5 oktober 2024

Hej Sara,

Vi kan ikke lige lokalisere dig i systemet - kan du sende os en mail på hey@headshots.dk? Så kan vi se hvad der er gået galt og få det ordnet. Der er med garanti en god forklaring :-)

/Headshots.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har prøvet et par gange

Jeg har prøvet et par gange, og resultaterne var ikke tilfredsstillende. Dobbelt halsanomali blev foreslået af headshots at blive løst ved at kontakte Photoshop-specialisten. Virksomheden tilbyder ikke tilfredshedsgaranti, selvom de hævder det modsatte på siden. Efter at have kontaktet dem, vil du blive beskyldt for ikke at følge indsendelsesreglerne, og som en venlig gestus vil de tilbyde dig en rabatkode for at prøve igen, hvilket straks vil bryde refusionspolitikken. Brug ikke koden, og download ikke nogen billeder, medmindre du er tilfreds med resultaterne. Sidst men ikke mindst, gik virksomheden med til mine betingelser, så den tidligere negative anmeldelse ville blive fjernet, fordi jeg troede på deres ægte interesse for forbedring. Dog fortryder jeg, at vi overhovedet diskuterede det. Betingelserne var: 1. Forbedr processen, så kunderne er klar over konsekvenserne og berettigelsen til tilfredshedsgaranti. 2. Når der tilbydes en "prøv-igen"-kode, skal brugerne informeres om, at de ikke vil være berettiget til refusion. 3. Løs min hals/halsanomali for de aktuelt genererede billeder. 4. Fjern logoerne fra virksomhederne, som du ikke har aftale med eller ret til at bruge på din side. 5. Jeg fik tilbudt et par rabatkoder for at prøve løsningen igen. Ingen af ovenstående blev opfyldt. De har ikke svaret på min sidste e-mail i en måned, og selv rabatkoderne blev ikke delt efter at have sendt en påmindelse. Jeg anbefaler stærkt ikke at have noget at gøre med denne virksomhed. De er ikke til at stole på, og den service, de leverer, lever ikke op til tilfredsstillende niveau. Trustpilot-vurderingen er fiktivt høj, da de investerer energi og bestræbelser på at overbevise om ikke at skade deres lille og meget skrøbelige opstartsvirksomhed.

22 augustus 2024

Hej Robertas,

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne tage os tid til at adressere dine bekymringer samtidig med at vi retter nogle misforståelser, så vi kan give et klart billede af vores proces. Det er vigtigt for os at præcisere, at flere af de punkter, du nævner, har vi meget svært ved at se skulle stemme overens med virkeligheden. Men der er selvfølgelig to sider af en hver sag:-)

1. Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at vi faktisk refunderede alle dine penge, og at vil tilmed brugte flere timer på manuelt at forbedre dine billeder, da du var meget svær at gøre tilfreds. Vi gjorde dette for at sikre, at resultaterne blev så gode som muligt inden for de tekniske muligheder, der findes med vores AI-værktøjer. At påstå, at vi ikke yder en indsats for kundernes tilfredshed, er derfor ikke retvisende.

2. Det skal også bemærkes, at du har valgt at købe vores tjenester flere gange til forskellige personer. Vi ser dette som et tegn på, at du oprindeligt fandt en vis værdi i vores produkt. Det virker derfor lidt uretfærdigt at efterfølgende påstå, at vores service ikke har været tilfredsstillende, når du har valgt at vende tilbage gentagne gange.

3. Jeg kan ikke undlade at nævne, at dine gentagne klager herinde mod at få flere services uden omkostninger, kan få det til at fremstå, som om du bruger Trustpilot til at forsøge at skaffe dig gratis ydelser. Vi er selvfølgelig åbne for kritik, men vi håber, at det kan være konstruktivt og retfærdigt for begge parter.

4. Hvad angår dine påstande om manglende overholdelse af retningslinjerne, vil jeg gerne tydeliggøre, at vores indsendelsesregler er til for at sikre det bedst mulige resultat for hver enkelt kunde. Vi står ved, at disse regler ikke blev fulgt korrekt, hvilket har påvirket de leverede resultater. Hvis du ønsker det, vil vi gerne gennemgå denne proces offentligt for at vise, hvordan reglerne på ingen måde blev overholdt.

Vi værdsætter altid feedback fra vores kunder, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og service. Det er dog vigtigt for os, at både vores og kundernes ansvar er korrekt afspejlet. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at imødekomme dine behov, inklusive fuld refusion, manuel forbedring af billeder og tilbud om rabatkoder til at prøve igen.

Vi beklager, hvis vi stadig ikke har kunnet opfylde dine forventninger fuldt ud, men vi mener, at vi har ydet det bedste inden for de rammer, som vores service tilbyder. Hav en dejlig dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt og hurtigt

Jeg skulle bruge et portrætfoto til nettet og prøvede headshots.dk. Jeg fik mange portrætter, der var ret ens i udtrykket og mange i sort/hvid. Det ville jeg godt have kunnet vælge selv.
Det er mega nemt og hurtigt. En sjov oplevelse at afprøve.

12 september 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse til trods for lidt bøvl med sign-on og betaling

Alt i alt en fin oplevelse. Havde lidt bøvl med betalingen da jeg brugte Apple pay men det lykkes i anden omgang. Gav ikke de bedste input billeder, men fik stadig et godt resultat ud af det på enkelte billeder men man skal ikke forvente at alle bliver gode. Jeg fik ihverfald et brugbart resultat og slipper for bøvlet med diverse meget dyre apps. Ikke noget man skal bruge løbende alligevel

15 september 2024

Mega smart

Mega smart, hvis man ønsker billige portrætbilleder.
Rigtig god service og hjælp.
Da jeg skrev for at få hjælp, fik jeg et hurtigt svar, og de var søde og hjælpsomme.
De har en guide til hvilke billeder man skal oploade, som er mega vigtig at følge, for at få de bedste resultater.
Når man får billederne, er det ikke alle der er gode, fordi man får ALLE billederne, men så kan man vælge de bedste ud, og her imellem kan man finde nogle rigtig gode billeder.

16 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kæmpe anbefaling herfra!

Jeg stødte på Headshots.dk via annoncer på Facebook.
Efter at have kigget lidt på anmeldelser og deres referencebilleder, besluttede jeg at give det et forsøg… og jeg har ikke fortrudt.

Jeg bestilte mellempakken, som indeholdte rigtig mange fine billeder. Der var også billeder ind i mellem, som ikke faldt lige i min smag, men det vil der jo også være, når man går til en rigtig fotograf.

Konceptet er fuldstændig genialt, og jeg fik billeder jeg kan bruge professionelt.
Hvad der dog står tydeligst tilbage efter at have brugt Headshots.dk er deres kundeservice, som var helt i særklasse.
Jeg havde et par enkelte kommentarer til et par af mine billeder, og kundeservice har været super hurtige, dygtige og forstående.

En kæmpe anbefaling herfra, hvis man hurtigere og billigere sammenlignet med en normal fotograf, ønsker portrætter der kan bruges både professionelt og privat.

21 augustus 2024

Rekommenderas!

Fina och användbara bilder och väldigt hjälpsam kundservice. Rekommenderas!

5 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg lignede en tegneseriefigur og havde…

Jeg lignede en tegneseriefigur og havde fået diverse halstatoveringer. Jeg er målløs

Edit: vi prøvede igen. Resultatet var lige så ringe. Men smart at give kunden skylden

3 september 2024

Hej Johnni,

I 99,9% af tilfældene skyldes det input-billederne, hvilket også er tilfældet her. Vi har sendt dig en mail så du kan prøve igen:-)

/Headshots.dk

Headshots.dk er ret imponerende

Headshots.dk er ret imponerende. Hvis man går ind med et mindset om at vi stadig er i starten af AI, så er resultatet altså virkelig godt.
Rasmus fra kundeservice var rigtig fokuseret på at hjælpe mig, da jeg havde en ekstra lille forespørgsel. Rasmus gik virkelig langt for at sikre jeg fik det jeg havde behov for.
Var resultatet 100% perfekt - nej, men brugbart var det i hvert fald.
Mit grundlag for billederne kunne nok godt have været bedre (både antal gode billeder, og udseende haha)
Alt i alt virkelig god oplevelse

28 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.