1. Internetaanbieder

En holaWifi creemos que el acceso a Internet debe estar al alcance de todos. Por eso, hemos desarrollado una de las redes inalámbricas más amplias para llevar conectividad a donde más se necesita. Además, seguimos invirtiendo y expandiendo nuestra cobertura para que cada vez más personas puedan disfrutar de nuestros servicios.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Helaas zijn er veel onderbrekingen.

Helaas zijn er veel onderbrekingen.
Vandaag al uren zonder internet.
Meestal volgt er wel een uitleg, echter dit keer komplete stilte.
Inmiddels kontakt gehad met Hola Wifi en men belooft verbetering.

15 mei 2026

Antwoord van holaWifi

Hallo Piet, we betreuren de situatie die u beschrijft ten zeerste en vooral dat u zich niet goed geholpen heeft gevoeld. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om klanten te begeleiden bij elke vraag of storing die zich kan voordoen, en in uw geval lijkt het erop dat we daarin tekort zijn geschoten.
De onderbreking die u ervoer bij het openen van bepaalde webpagina’s werd veroorzaakt door een technisch probleem met de routering van het publieke IP‑adres. Onze supporttechnici hebben dit vastgesteld en direct opgelost, zoals we u diezelfde dag hebben bevestigd. Desondanks begrijpen we dat het gebrek aan onmiddellijke communicatie tot ergernis kan hebben geleid, en dat spijt ons oprecht.
Als u aanvullende informatie nodig heeft of uw situatie in meer detail wilt bespreken, helpen we u graag privé verder om uw gegevens te beschermen en u een volledige toelichting te geven.

Perfecto.

Helemaal top!! Bedrijf komt afspraken na. Geweldig aardige monteur Eugenio. Is niet eerder vertrokken nadat ons alles was uitgelegd en er diverse speedtests zijn gedaan. Ook erg vriendelijke service aan de telefoon en behulpzaam.

28 april 2026

Antwoord van holaWifi

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Vandaag geen wifi ivm een storing…

Vandaag geen wifi ivm een storing zeggen ze geen voetbal kijken dan, psg bayern, atletico / Arsenal , vandaag gebeld met jullie 29 april Jullie waren vergeten de schakeling te maken zodat er wifi zou zijn op 27 april

28 april 2026

Antwoord van holaWifi

Hallo Michael, het spijt ons zeer dat een storing in het netwerk in jouw omgeving ervoor kan zorgen dat je de twee voetbalwedstrijden niet kunt bekijken. We begrijpen hoe vervelend dat is en we werken eraan om het zo snel mogelijk op te lossen.
Als je ons de gegevens van de contracthouder kunt geven, kunnen we je meer gedetailleerde informatie geven over de status van de storing.

Slecht wifi valt regelmatig in storing

Slecht wifi valt regelmatig in storing

15 mei 2025

Antwoord van holaWifi

Hola Ruud, tras consultar nuestros registros, todo indica que la incidencia que comentas se debió a las labores de mantenimiento que ese día hicimos en el repetidor que te da cobertura. Aunque extremamos las medidas para que estos ajustes de actualización y mejora interfieran lo menos posible en nuestros clientes, quizá en tu caso ocasionó alguna molestia, así que te pedimos disculpas. El mantenimiento finalizó con éxito el mismo día, por lo que desde entonces deberías de disfrutar con normalidad del servicio. Si no es así, por favor contacta con nosotros al 635 30 30 30 para que revisemos contigo la conexión. Un saludo.

Waardeloos…

Zo vaak geen internet het is echt vreselijk. We zitten op de campo in la xara en zitten bijna elke avond zonder wifi. Inmiddels een nieuwe schotel maar nog steeds waardeloos!!!

Reactie op jullie reactie
Inmiddels 5 dagen met de helpdesk bezig maar er komt niemand langs om ons te helpen. Nu bij het kantoor in ondara wederom om een monteur gevraagd. Dit is echt waardeloos.

3 mei 2025

Antwoord van holaWifi

Hola, por lo que comentas, recientemente hemos sustituido tus equipos para mejorar la conexión a Internet, aunque parece que no ha sido así. Sabemos que podemos recuperar tu confianza si nos permites revisar tu caso, por lo que necesitamos conocer el titular de la línea para acceder a los datos. Por favor, indícanos esta información lo antes posible. Gracias.

Snelheidsproblemen WiFi

Ik had wat snelheidsproblemen met het internet. Gebeld en het werd snel opgelost. Klantenservice was erg goed. werd snel teruggebeld en de afterservice was ook prima, doordat HolaWifi wilde weten of alles goed was gegaan

17 januari 2025

Een geweldige service

Een geweldige service, een helpdesk in het Engels en ook op zaterdag te bereiken en dan lossen ze een storing ook op. De internetsnelheid is prima, ik raad het bedrijf echt aan.

19 augustus 2023

Bedankt!

Binnen 1 week schotel geplaatst en…

Binnen 1 week schotel geplaatst en alles werkte meteen goed. De internet snelheid is veel beter als verwacht. Gebruiken het nu 2 maanden, geen uitval, alles blijft stabiel
Ook de Holawifi simkaart op het Orange netwerk werkt prima en heeft tot nu toe prima ontvangst op diverse plaatsen in Spanje. Alleen de Holawifi app bestaat niet! Via een omweg (areaclientes.orange.es) kun je verbruik wel inzien.

9 februari 2023

Bedankt!

Keurig bedrijf, komt afspraken na

Keurig bedrijf, goed bereikbaar (ook via whatsapp). Komen afspraken na en indien storing wordt deze spoedig verholpen.

5 december 2022

Heel erg bedankt!

Prima en snel

Antenne was afgebroken door harde wind en binnen 24 uur gerepareerd door de monteur van holaWifi. Vriendelijke man die netjes werkte. Telefonisch contact met holaWifi was ook prima en ik werd nog nagebeld of alles weer functioneerde.

29 september 2022

Heel erg bedankt! 😊

Om een vaste ip gevraagd voor mijn …

Om een vaste ip gevraagd voor mijn bewaking camera's was binnen 2 uur geregeld. Altijd als ik wat vraag is het meteen voor elkaar super goede servers dankzij Whatsapp en echt vriendelijke medewerkers

27 juni 2022

Antwoord van holaWifi

Gracias por valorar nuestro trabajo 💙 Heel erg bedankt!

Reviews in alle talen tonen. (1.049 reviews)