Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid br... Toon meer
Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Toon meer
Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg havde et spørgsmål til en af…
Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid bruge dem igen.
For det første super lækre produkter
For det første super lækre produkter, totalt service minded og lynhurtig levering.
Hurtigt og nemt
Hjælpsom og løsningsorienteret
Opdatering: nægter at sælge et tilsvarende headset, da det tidligere gik i stykker, da han har brugt for meget tid på sine egne fejl. Sendt forkerte varer, glemte at sende/hente pakker, talt meget surt over telefonen og beskylder en far at spilde hans tid. Jeg er tilbage hvor jeg startede nu.
jeg har kun godt at sige om hoved-grej.dk og Claus generelt. Super hjælpsom samt løsningsorienteret, og svarer gerne på alle de spørgsmål man skulle have.
Jeg havde et problem med meget lille/manglende antitragus, som gør at ingen in-ears sidder korrekt. Men det var der heldigvis en god løsning på! Så efter mange år, har jeg endelig fundet noget der kunne erstatte mit gamle headset.
Jeg har nu flere gange købt skumpropper…
Jeg har nu flere gange købt skumpropper hos hoved grej og er meget tilfreds.
Hurtig levering, gode produkter og ikke mindst fantastisk kundeservice er bare super!
Valgt med hjertet gennem Hoved-grej
Har nu to gange købt trådløse hovedtelefoner fra hoved-grej.dk og har aldrig som i aldrig fået en mere professionel, fantastisk og personlig guidning til hvilke jeg skal købe og selve købet med forsendelse og kvalitet holder 100 procent. Kan kun anbefale hvis i har behov for nye earplugs at bruge det her fantastiske firma
Hurtig levering. Han ringede for at være sikker på at pakkeshoppen der blev sendt til var tæt på. God service.
Ikke noget fikkum-dik.
Ikke noget fikkum-dik.
Bare god service og rådgivning, samt lynende hurtig levering.
Virkelig god service
Virkelig god service, vi snakkede om behov og der blev sendt ekstra propper til mit headset med i pakken, og jeg fandt et godt match til mine øre
Rigtig god oplevelse
Virkelig god service, og hurtig levering. Kan stærkt anbefales
ordre #4796 var på deres hjemside før…
ordre #4796 var på deres hjemside før at få nogle nye propper af memoryskum men da jeg ikke kender størrelse så kontakter jeg dem på deres chat og fik en meget god forklaring at jeg bare skal tage en bild af dine earpods samen med et målebånd og oplade bildte på deres chat så finder dem som passer til dine earpods
Hurtig og god service
Hurtig og god service
Bestilte en forstærker på hjemmesiden da det var det eneste sted i Danmark der havde det produkt. Produktet kom hurtigt frem i perfekt stand. Ejeren er virkelig flink at skrive med og svarer hurtigt og venligt.
5/5 oplevelse.
God service og fantastisk produkt…
God service og fantastisk produkt (Soundpeats Capsule 3 Pro+)
AirPod foam halløj
De foam tip’s til mine airpods, de frarøver mig altså noget bund og bas.
Jeg troede det ville forholde sig anderledes, men det var tydeligt med det samme, og back to back test viste det også.
Stilken ligger helt flush med øre/hoved. Så de kan ikke komme længere ind. Jeg bruger L i oem silikone tip’s.
Du må gerne tage på vej! Men jeg har ikke været urimelig eller dissed dine produkter.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.