Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid br... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Toon meer
Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Anbefales varmt herfra
Niche produkter, hurtig forsendelse, hurtig support og gode priser 👍
Virker fantastisk
Jeg fik et par 'Soundpeats Pearl clip pro' fra Hoved-Grej. Forsendelsen gik uden problemer og jeg fik dem hurtigt, og de virker bare rigtigt godt! De kan klart anbefales!
Hutig levering og god kvalitet
Hurtig levering super god in ear så…
Hurtig levering super god in ear så positiv her fra mig
Sidder perfekt
Har købe nye skum ear buds til mine galaxy buds 3 pro.
Og har ikke haft problemer med at de falder ud siden da, ikke engang når jeg løber en tur.
Hoved-grej.dk leverer en fremragende…
Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid været i top.
Priserne kan måske være lidt højere end hos udenlandske forhandlere (som f.eks. Amazon), men til gengæld støtter man en dedikeret og passioneret dansk forhandler, der virkelig værdsætter sine kunder og går op i at levere kvalitet. Det er bestemt værd at betale lidt ekstra for!
Hurtig levering og høj kvalitets…
Hurtig levering og høj kvalitets produkter. Lille shop med de helt rigtige ting.
Altid god service
Selv ved en sjælden fejl (jeg har nok købt 10 gange hos dem) så retter de den med det samme. Jeg købte memoryfoam dutter til airpods pro, fik de forkerte, skrev med det samme til firmaet, fik svar inden for en time og sendt nyt produkt dagen efter. Det er sguda i orden!
Meget tilfreds.
Der er bare aldrig nogen problemer, og fordi det er et lille firma, så får man en meget personlig oplevelse når man er i kontakt med ejeren. Produkterne har indtil nu været perfekte, så jeg anbefaler Hovedgrej til venner og familie og alle andre.
Hurtig levering og god hælp ved fejl på fjernbetjening.
Der var hurtig levering af det bestilte, og da der var bøvl med den medhørende fjernbetjening, fik jeg en anden efter returnering af den defekte.
Jeg handler gerne hos Hoved-Grej igen.
Super god og flink vejledning
Super god og flink vejledning, altid hjælpsom og man kan virkelig mærke at der bliver gjort det bedste, for at finde en løsning der passer helt perfekt. Jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg har købt igennem hoved-grej.dk.
Tak for en god service
Lige som det skulle være.
Lige som det skulle være.
Hurtigt, og endda mellem jul og nytår.
Hurtig og professionel handel
Min første handel med Hoved-Grej men bestemt ikke sidste. Utrolig personlig og professionel behandling. Fuld plade herfra
Det er ikke så ofte jeg handler hos…
Det er ikke så ofte jeg handler hos Claus fra hoved-grej. Men han har 100% en kunde “for life”.
Jeg købte nye skumpropper til mine airpods, og havde ikke været opmærksom på at jeg kunne have valgt en andeledes sammensætning af min ordre, til egen fordel.
Der fik jeg en lang email om fra Claus med en forklaring på hvad og hvordan, samt en “rabatkode” til næste køb.
God og ærlig service - det er noget værd!!
Azalea på træfod i 83 mm. kugle
Jeg modtog hurtigt min vare. Desværre svarede varen ikke til mine forventninger. Jeg ringede til Claus og fik en god snak og der var bestemt ingen problemer med at jeg måtte sende den retur og har også modtaget det betalte beløb igen.
Jeg finder helt sikkert en ny ting senere som jeg gerne vil købe hos Hoved-Grej og kan bestemt anbefale dette firma.
Super god oplevelse at handle hos…
Super god oplevelse at handle hos Hoved-grej.
Venlig, personlig betjening som i de gode gamle dage.
Kan varmt anbefale at handle hoved gear her.
Endnu en god oplevelse
Jeg har købt en Aune forstærker fra Hoved-grej.dk. Meget hurtig bekræftelse og forsendelse.
Jeg har tidligere handlet hos Hoved-grej, og ved at man altid kan spørge Claus til råds. Enten inden man køber for at få det rigtige, men også bagefter hvor Claus altid vil gøre hvad han kan for at afhjælpe eventuelle spørgsmål/problemer.
Claus vil altid gøre hvad han kan for at du får det helt rigtige for dig, og ikke bare det dyreste i butikken.
Suveræn lyd.
Jeg købte en hovedtelefonforstærker (lavaudio DS600) hos hovedgrej til en overkommelig pris 2495 kr . I forhold til fx.en ifi er den overlegen. Jeg kan sige så meget at den spiller samtlige af mine hovedtelefoner op i lydstyrke. Og den har en rigtig god stram bas og i det hele taget rigtig god støjfri lyd. Så den får mine varmeste anbefalinger. Så prøv at kig den vej hvis er på jagt efter en hovedtelefonforstærker. Den har flere forskellige tilslutningsmuligheder.
Og filtre at lege med. Jeg ved der er flere forskellige at vælge imellem til billigere og dyrere priser. Mvh Morten Brix.
Lees meer over geverifieerde reviews.