Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid br... Toon meer
Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Toon meer
Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super fine Airpods Pro skum-tips købt…f
Super fine Airpods Pro skum-tips købt til en god pris. Varen var af virkelig fin kvalitet til prisen og gratis levering kan jeg ikke klage over.
Alt i alt meget tilfreds.
Jeg købte et test sæt med 3 størrelser…
Jeg købte et test sæt med 3 størrelser til mine Huawei free buds pro i 4,9mm, en lidt for lille diameter men med lidt hiv og slid kom de på, og de sidder langt bedre i ørene end de originale silikone propper som glider ud og for øvrigt gav mig en allergisk reaktion efter bare ti minuters brug! dem her har jeg brug i timevis og ingen problemer, også et plus at fragten er gratis med almindelig brevpost!
køber helt sikkert igen!
Super god service og passioneret ejer.
Jeg Havde bestilt et par IEMs som desværre ikke var på lager, Claus var dog hurtig til at svare og tilbød et par andre (som jeg vil mene var en meget pæn opgradering) uden jeg skulle give mere for dem, som jeg særdeles tilfreds med.
En super fantastisk og passioneret oplevelse.
Super service og fantastisk…
Super service og fantastisk kundebehandling jeg havde bestilt nogle vare og havde opgivet en forkert adresse så jeg selvfølgelig ikke modtog varerne efter Claus hørte dette sendte han staks en ny forsendelse uden beregning selvom fejlen var 100% min.
det er er service 👍🏻
Ps varerne ( propper til Sony mx4 in Ear ) er i super kvalitet og har perfekt pasform
Super god service og fremragende produkter
Jeg kontaktede Claus for at få lidt vejledning i opgradering af udstyr, hvilket ledte til en rigtig god og informativ samtale. Ærlig og hurtig respons og ikke mindst i en rigtig god tone.
De produkter jeg i forvejen har fra Hoved-grej.dk er også fuldstændig fremragende. Kan kun anbefales, især hvis man gerne vil støtte en butik der ikke er en international kæde.
Fin forretning
Hurtig forsendelse. Gode produkter. Har købt mange gange. Og prisen er god. Klar anbefaling.

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra. Nemt at finde produktet (øredutter til Sony WF1000 XM4), nemt at bestille (absolut ok priser) og hurtig respons og levering. Ren klasse af Hoved-grej.dk

God og hurtig service
God og hurtig svar på spørgsmål før køb og ingen problemer med leverence.

Anbefales
Har købt hybrid tips til mine in-ears.
Fin pasform, pæn udførelse, god komfort og hurtig levering.
Anbefales

Optimal købsoplevelse
Jeg skulle bruge nye puder til mine høretelefoner, og har haft problemer med at finde puder der passede. Igennem chatten på hjemmesiden fik jeg hjælp fra Claus til hvilke puder der passede samt hjælp til hvordan de skulle skiftes. 2 dage senere har jeg så nye puder, og baseret på Claus hjælp gik montering fint. Claus tilbød også ekstra hjælp hvis jeg skulle have problemer med montering, men det blev ikke nødvendigt. Helt klart 5 stjerner herfra :-)

Havde en super oplevelse
Havde en super oplevelse, ingen problemer ved retur heller.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Bestilte balancerede kabler til mine…
Bestilte balancerede kabler til mine focal hovedetelefoner. Var lidt i tvivl om de passede men det mente Claus.hvis ikke så kunne jeg sende dem retur og få forsendelsen betalt. Det er god service. Jeg fik også en masse info om pentaconn stikket på kablerne. Man får et godt svar på sine spørgsmål,et godt sted at handle

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Alt i alt en virkelig fin oplevelse
Købte et sæt memoryfoam tips til mine Jabra Elite 7 Pro hos Hoved-grej.
De virker til at være i god, solid, kvalitet og er oven i købet små nok til at sidde på, mens earplugsne ligger i ladeetuiet. Dog to små "men"'er, at de har tendens til at blive siddende i øret når jeg tager earplugs'ne ud, og så er de(Str small) en smule store og kan irritere mine øre ved kontinuerligt brug.
De er dog vildt gode til at isolere mod lyd, føles næsten som at have proffessionelt høreværn på.
Jeg kontaktede Claus pr mail, for at søge hjælp til, om jeg havde købt de forkerte eller hvordan, og vi havde en god korrospondance frem og tilbage, hvor han foreslog mig at prøve et andet sæt.
Har dog ikke købt disse endnu.
Claus synes at være yderst hjælpsom og passioneret omkring emnet, og han svarede mig på mail i løbet af meget kort tid, og var voldsomt imødekommende med hjælp osv.
Den ene manglende stjerne er udelukkende fordi jeg ikke kan give 4,9, og skyldes at der godt kunne være lidt flere eksempler på, hvilke specifikke earplugs de forskellige tips passer på. - Dette skal ses som konstruktiv kritik ;)
Alt i alt en virkelig fin oplevelse, både med handlen og efterfølgende hjælpsomhed pr mail :)

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Lynhurtig ekspedition og rigtig fin…
Lynhurtig og personlig ekspedition og rigtig fin pasform af propper til AirPods.
Kunne desværre ikke bruge mine AirPods ret længe med originalpropperne, men med hovedgrejs propper kan jeg have dem i ørene i timevis uden gener 😉

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Jeg købte skumpropper til mine Sony wf-1000xm4 og produktet fra hoved-grej er glimrende.
Man handler med et ægte menneske, der går i Brugsen og sender en pakke/brev til kunden. Det kan bestemt noget 😊👍👍

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Claus lever i den grad op til de fine…
Claus lever i den grad op til de fine anmeldelser han får - tak for hjælpen, dine 110% tilstrækkeligt forklaringer og råd, samt den generelle proces fra ordre lagt til ordren ligger i postkassen.
Flere som dig tak 🥇

Bedste skumdutter på markedet
Topkarakter fortjent. Let og hurtig ekspedition og forsendelse. Claus går det ekstra stykke for at finde lige den løsning, der passer helt perfekt til mig. Altid med en venlig og sjov besked med på vejen.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Herfra bestemt 5 stjerner for det jeg…
Herfra bestemt 5 stjerner for det jeg har oplevet og bestilt. Små ting, foam øreprops til AirPods pro.
Kommer hurtig og har gjort at mine AirPods bliver i ørene og slutter tæt.
Altid en sjov og høflig mail fra Claus efter bestilling.
Bestemt tilfreds.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.