Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I gjorde vores fest ekstra fed Vi brugte Idisko til en konfirmation. VI bestilte torsdag aften kl 22:00. Jeg fik en mail 22:20 at ordren var godkendt og jeg hentede det fredag. Jeg manglede en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun brugt iDisko alle de gange jeg har haft brug for udstyr. Alt omkring bestilling, afhentning, selve udstyret og aflevering kører bare perfekt hver gang! Har lige afleveret efter en konfirmation... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt iDisko igennem de sidste fire år og er ekstremt glad for vores samarbejde. Man kan altid regne med dem og deres service og priser er bare helt tip top, de er de sødeste mennesker oveni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik rigtig god hjælp af Simon. Han fangede mit behov og fik sat lydanlæg op som fungerede upåklageligt til afviklingen af Danmarks Mesterskaberne i bueskydning Jeg bruger helt sikkert Idisko ige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestapparatuur verhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi er et lyd- og lysudlejningsfirma med base i Herlev. Vi tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle dine eventbehov, lige fra små fester til store events. Vi har et team af erfarne folk, som brænder for deres arbejde, og altid sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr til dit arrangement. Du kan selv afhente det lejede udstyr eller vi kan opsætte det hele for dig. Vi har lyd- og lysudstyr til alle lejligheder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn oplevelse! Dygtige mennesker!

Vi lejede den store festpakke til vores bryllup i Bagsværd.
Skarp kommunikation. Alle aftaler blev overholdet. Og udstyret var en liga for sig selv! Kan ikke forestille mig det findes bedre!
Stor anbefaling herfra!

30 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut intet at sætte en finger på

Absolut intet at sætte en finger på.
Super fin service, fint udstyr, døgnvagt hvis man ikke kan finde ud af opsætning, fin service med hjælp til at få tingene ned til bilen.
Vil helt klart anbefale og bruge idisko igen :-)

20 april 2022

Perfekt hjælp til min 60-års tale

IDisko var super nemme, fleksible og lette at have med at gøre. Skulle kun bruge udstyr til at holde en tale. Fik præcis, hvad jeg skulle bruge og forklaring til opsætning, som var meget let. Christian og Simon var super søde og hjælpsomme overfor en dame på 58 som mig, der ikke har prøvet det før. Perfekt også at de bor i Herlev, hvor der er gode parkeringsmuligheder og plads til af- og pålæsning. Vil klart bruge dem igen og anbefale dem til andre👌🏻

10 oktober 2021

Fremragende!

iDisko leverede og opsatte lys og lyd til vores bryllup, og alt fungerede perfekt. God og venlig service hele vejen igennem. Vi giver vores varmeste anbefaling.

3 augustus 2021

Den bedste service

Den bedste service! Smilende og mega hjælpsomme. Deres højtalers kvalitet er virkelig god. Kommer kun til at benytte idisko.dk fremover. Giver dem 10 uf af 10, alt fra levering og tilbagelevering. Super venligt og smilende personale. De formår virkelig at yde service🤩

25 juli 2021

Kongeservice

Jeg har benyttet iDisko de sidste 7 år og det har alle dage været en succes.
Altid nyt udstyr, altid pænt og altid rengjort.
Alt virker.
Udover det bliver jeg altid mødt af søde mennesker der er klar på at hjælpe uanset hvad opgaven lyder på.

Klar anbefaling herfra.

//Kenneth

23 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden tvivl bedste sted at leje lyd- og…

Uden tvivl bedste sted at leje lyd- og lys fra i København. Med mere end 15 års erfaring som dj og som arrangør af diverse fester har jeg brugt et hav af forskellige services, men Idisko er uden tvivl de bedste både hvad angår service, pris og kvalitet.
Klar anbefaling herfra.

29 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SUPER virksomhed som varmt kan anbefales

SUPER virksomhed. Utrolig serviceminded og proaktive. De er lyttende til ens ønsker og behov og deres produkter virker bare ALTID. Kan kun anbefale iDisko som professionelle og en kvalitetsbevidst leverandør og virksomhed

26 augustus 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

nem afhentning!

Svært at finde indgang, og korte åbningstider (samt at vi måtte vente 15min), men god service når vi først fandt dem, og de kom!

24 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelle folk og meget stor…

Super professionelle folk og meget stor service lige fra bestilling af anlæg pr. telefon, til modtagelse på adressen, og da min DJ havde brug for teknisk assistance i løbet af eftermiddag.
Jeg kan varmt anbefale iDisko!

18 augustus 2020

FANTASTISK SERVICE!

Det spiller bare hver gang, ser helt aligned og strømlignet ud, man kan se at det er nogle profesionelle kræfter med mange års erfaring der står bag opsætning og man kan ALTID ringe hvis man har nogle spørgsmål.
Store varme anbefalninger herfra.

24 juni 2020

Fungerede fantastisk

Fungerede fantastisk. Bookede kun to dage før arrangementet og de kom som lovet, satte og og taget ned igen.
Ikke sidste gang vi lejer derfra

11 februari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.