Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I gjorde vores fest ekstra fed Vi brugte Idisko til en konfirmation. VI bestilte torsdag aften kl 22:00. Jeg fik en mail 22:20 at ordren var godkendt og jeg hentede det fredag. Jeg manglede en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun brugt iDisko alle de gange jeg har haft brug for udstyr. Alt omkring bestilling, afhentning, selve udstyret og aflevering kører bare perfekt hver gang! Har lige afleveret efter en konfirmation... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt iDisko igennem de sidste fire år og er ekstremt glad for vores samarbejde. Man kan altid regne med dem og deres service og priser er bare helt tip top, de er de sødeste mennesker oveni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik rigtig god hjælp af Simon. Han fangede mit behov og fik sat lydanlæg op som fungerede upåklageligt til afviklingen af Danmarks Mesterskaberne i bueskydning Jeg bruger helt sikkert Idisko ige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestapparatuur verhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Vi er et lyd- og lysudlejningsfirma med base i Herlev. Vi tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle dine eventbehov, lige fra små fester til store events. Vi har et team af erfarne folk, som brænder for deres arbejde, og altid sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr til dit arrangement. Du kan selv afhente det lejede udstyr eller vi kan opsætte det hele for dig. Vi har lyd- og lysudstyr til alle lejligheder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med leje af lys

Fantastisk oplevelse med leje af lys! Der var høj service, mulighed for fleksibilitet og super nem at komme i kontakt med. Tonen og venligheden var også behagelig. Vil klart leje lys og evt. lyd fra iDisko igen.

27 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mere end 4 års professionel sammenarbejde!

Jeg har arbejdet sammen med iDisko / Christian i mere end 4 år. Christian er altid til at få fat på og er super profesionelle.

iDisko har leveret alt fra små til store events.

Der er aldrig problemer det virker bare, hans Team fra iDisko har støttet op om Copenhagen Pride’s officielle fest og har levere et imponerende lysshow der kan styres fra en Touch skærm, tjekket og super fedt!

Kan kun anbefale iDisko.

30 augustus 2018

service = i top

service = i top
kvalitet af udstyr = i top
Håndtering af fejl = i top

Alt bliver ordnet og klaret med et smil, har aldrig haft nogen problemer, og kunne ikke drømme om at bruge anden leverandør af udstyr. :)

kan kun anbefale her fra.

28 juli 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle bruge et sæt aktive …

Vi skulle bruge et sæt aktive højttalere til en fest samme dag, og jeg blev anbefalet at kontakte firmaet. Fik en fin vejledning over telefonen af indehaveren, oprettede mig som kunde på websiden, og bestilte det sæt højttalere til afhentning senere samme eftermiddag. Firmaet bekræftede ordren og godkendelsen heraf med det samme, og vi hentede højttalerne senere. Alt var pakket i fineste orden med flere slags kabler og nogle praktiske tasker. Vi betalte ved afhentningen, og jeg fik mailet en kvittering. Alt fungerede perfekt, og jeg kan bestemt anbefale iDisko.

2 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forbilledlig service og kvalitet!

Det er utrolig sjældent, at jeg anmelder oplevelser med en virksomhed, men denne oplevelse bliver nødt til at blive fremhævet.
Jeg lejede den lille højtalerpakke 1, og alt stod helt klar da jeg kom og hentede det. Der var reservekabel, hvis der skulle opstå nogle problemer, og tingene var i topstand og nemme at finde ud af!

Det eneste men i denne forbindelse er, at det ville være fedt, hvis afhentnings- og leveringstidspunktet i weekenden var længere end kl 13-14, men det er også forståeligt for en mindre virksomhed.

KÆMPE ROS!

25 april 2017

Idisko er top professionelle

Jeg lejede den helt store festpakke til vore rustur for 200 elever. Og det var den mest professionelle betjening, og den mest eminente lyd jeg længe har oplevet!

Jeg kan klart anbefale dem til alle der skal bruge anlæg til små såvel som store fester!

3 november 2016

Super god service :-)

Lånte UV lys, laser lys og en røgmaskine. Alt fungerede helt optimalt og jeg fik det hele til en rigtig god pris, for de er klart de billigste på marked. Fik rigtig god og rar service af Christian som sørgede for at alt bare har været perfekt, og jeg skal love for at vi havde den fedeste Glow in the dark fest vi sent vil glemme, og lyset var HELT klart det der fik det hele til at spille. Og sønnike var vild med at han også fik sit røg og laser lys ;-) Det var en fed detalje, og deres gode priser gjorde det muligt at give ham dette. Vil varmt anbefale alle at leje gennem Idisko :-)

11 oktober 2016

Fremragende og kompetent service

iDisko rykkede bare ud uden varsel, da vi pludselig manglede højtalere til vores datters 18 års fest. De kom 20 min efter vores opkald og satte dem til DJ'ens mixer med upåklagelig arbejdsetik midt under festmiddagen. Selvfølgelig havde højtalerne en fremragende lyd og reddede festen for alle fremmødte unge mennesker

19 september 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service findes ikke bedre!

Viser man bare den mindste loyalitet over for dem, betaler det sig 100 gange igen. Fleksibilitet er mere reglen end undtagelsen. De har deres faste retningslinjer, men har man selv nogle udfordringer, er de villige til rigtig meget, for at alle parter får den bedste løsning.
Servicen er i top - og har man nogle tekniske spørgsmål, er de VIRKELIG nørdet - vel og mærke på den gode, passioneret måde.

23 augustus 2016

PROF I TOP KLASSEN!!

Jeg har lejet udstyr hos iDisko mange gange nu og bruger ikke andre. Han kan altid hjælpe med det du har brug for, altid det nyeste på markedet, lækkert udstyr som bliver flot stillet op, nemt selv at stille op hvis jeg selv skal bruge en opsætning til en fest når jeg ikke spille på diskotek! Altid behjælpelig og kundemindet, han modtager altid en med et smil, er punktlig og holder sine aftaler. Kort sagt, hvis du vil have kvalitet, god service, godt udstyr - Så er det Christian fra iDisko du skal have fat i.

Toppen af poppen!!

4 januari 2016

Udlejning

Super professionelle, I alt fra planlægning til opsætning af udstyret .

Jeg bruger altid idisko, som leverandør for lyd og lys når jeg tag ud som DJ. Pæne og flotte opsætninger, aldrig haft problemer med udstyret.

Til sidst skal os nævne deres måde at i møde komme folk på !

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem !

30 december 2015

FANTASTISK Lys og Lyd !!

Jeg har fået lyd og lys fra iDisko nogle gange nu.
Det er altid det nyeste og bedste udstyr og Christian er altid med til at få det hele til at gå op i en højere enhed så festen bliver i topklasse!!

Jeg kan varmt anbefale iDisko hvis du skal holde en ordentlig fest!!

*****Fem STORE Stjerner herfra *****

28 december 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god lys, lyd og betjening.

Rigtig fin både lys og lyd. Anlæg kunne nemt spille lokalet til 100 personer op. God og hurtig service og meget konkurrence dygtige priser. Kan varmt anbefales👍 Vi vender bestemt tilbage😄

26 mei 2015

Perfekt samarbejdspartner

Jeg har brugt iDisko flere gange til større opstillinger, til fester der er større end jeg selv har udstyr til. De kommer til tiden, udstyret er i orden og afprøvet - og de er super flinke at arbejde sammen med.

Super professionel tilgang til det hele, også i planlægningsfasen hvor der aftales hvordan jeg ønsker opstillingen skal være.

Deres priser er absolut rimelige og konkurrencedygtige, og deres opstillinger er flotte og overholder sikkerhedskrav.

Mine varmeste anbefalinger...

20 februari 2015

Super

Det er et super godt firma og man får bestemt den vare man bestiller og mere til... Giver kun min varmeste anbefaling :-) har brugt dem mange gange og vil altid bruge dem.

20 februari 2015
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.