Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

JONAS ABRAHAMSEN virksomhed Jewls har trukket 3x 281.-, han har en lang række virksomheder, en af dem er blandet andet wearespace, hold jer lang væk fra alt hvad der har med ham at gøre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super god service

Super god service. Svarer hurtigt på henvendelser og viser kunden tillid. 5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 januari 2023

Antwoord van Jewls

Tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at vores service har leveret. At svare hurtigt og vise tillid er vigtigt for os, så det er dejligt at høre, at vi har levet op til det. Tak for din feedback og vi glæder os til at betjene dig igen.

Returvarer.

Er meget tilfreds med forløbet, af en retur/ombytning af en vare. god service både før, under og efter, hurtig ekspedition, den nye vare blev sendt samme dag, som jeg returnerede varen tilbage til Jewls. Så kun stor ros til dem.

5 januari 2023

Antwoord van Jewls

Tak for din positive feedback, vi er glade for at høre at vores service var i top fra start til slut :)

Kan varmt anbefales :)

Kan varmt anbefales :)

Kundeservice er super hjælpsomme ifm. spørgsmål osv.
Derudover er det nogle gode produkter.

8 januari 2023

Antwoord van Jewls

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe og vi er glade for at høre, at det har været tilfældet for dig. Vi er også glad for at høre, at vores produkter har leveret op til dine forventninger. Tak for at have valgt Jewls!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk go service og så har de mega…

Fantastisk go service og så har de mega hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen👌🏻

4 januari 2023

Antwoord van Jewls

Tak for de fantastiske ord! Vi er glade for at høre, at vores service og levering har leveret. Vi kan ikke vente med at have dig tilbage som kunde igen!👌🏻

Flot

Det er fint kvalitet og god pris. Flot design som, jeg synes vil passe god til min lille bror.

29 december 2022

Antwoord van Jewls

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på vores smykker. Og endnu gladere for at høre, at du synes vores design vil passe perfekt til din lillebror, han er heldig at have dig som en smykke-mentor!👌🏻

Goood og fantastik support

28 december 2022

Antwoord van Jewls

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at vores support er i top. Det er altid en glæde for os at hjælpe vores kunder.

Ej hvor godt

Fik det som en julegave og kan varmt anbefalede det. Virkelig god kvalitet!!

23 december 2022

Antwoord van Jewls

Juleønsket gik i opfyldelse! Tak for din anbefaling, vi er glade for at høre, at vores kvalitet har leveret som en julegave. Vi er glade for at have bidraget til at gøre din jul endnu bedre!🎄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig flotte smykker af god kvalitet…

Virkelig flotte smykker af god kvalitet og ekstrem god service!

Jeg bestilte et smykke til Black Friday, som skulle være julegave til min kæreste. Da jeg ikke modtog min pakke efter et godt stykke tid kontaktede jeg Jewls, de kunne heller ikke forstå DAO ikke havde leveret min pakke. Jewls kontakter så DAO for mig og det ender med at jeg får en ny pakke tilsend.
Jeg får så min pakke leveret den 23. december klokken 8.00 om morgen, den ligger ude på vejen foran mit lejlighedskompleks og IKKE i min postkasse. Så ingen fejl fra Jewls side af, de var super venlige med deres kundeservice og super behjælpelige, kan kun rose dem! Smykket er virkelig også af lækker kvalitet, jeg kan kun anbefale dette firma!

22 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Ærgerligt at din pakke blev forsinket, men vi er glade for at vores service team var i stand til at hjælpe dig med at få en ny pakke sendt til dig i tide. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste service og det er dejligt at høre, at vi har opfyldt dine forventninger.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, selv her i julen 🙌

18 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse var hurtig og nem, selv i julens travle tid! 🎄🎁

Good quality.

14 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med kvaliteten. Det er ærgerligt at det kun blev til 4 ud af 5 stjerner, men lad os håbe det næste smykke kan få den sidste stjerne med!🌟🌟🌟🌟✨

Virkelig god kundeservice!

Havde sendt en forkert varer, men de var virkelig hurtige til at sende en ny og lod mig endda beholde varen de havde sendt forkert.

15 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at vi sendte en forkert vare, men glad for at vores kundeservice team kunne hjælpe med at sende en korrekt vare til dig hurtigt.

Kundeservice og Kvalitet

Jeg er blevet mødt med god kundeservice og alt hjælp, som jeg har søgt !

Hvis du søger et charmerende kvalitetssmykke til fin pris, så er Jewls anbefalet herfra :)

8 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at vores team var i stand til at hjælpe dig med alt hvad du havde brug for, og at du fandt et charmerende smykke til en fin pris. Vi er glade for at have leveret i både kvalitet og service. Anbefalinger modtages altid med kyshånd!👌🏻

Nemt, bare nemt

Nemt, hurtigt og livsgaranti !!!!!!!!!!!!!!!

3 december 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din positive anmeldelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

godt sted at handle men leveringstiden…

godt sted at handle men leveringstiden trækker lidt ned synes jeg

28 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du synes det er et godt sted at handle. Jeg beklager, at leveringstiden trækker lidt ned, vi arbejder konstant på at forbedre vores leveringstid og processer. Vi vil gerne takke dig for din tid og feedback, det hjælper os med at forbedre vores service. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fine smykker. besværligt at sende retur

Fine smykker, desværre er deres armbånd meget små. Smykkerne i sig selv kunne få flere stjerner.
Desværre giver jeg kun to, da jeg har store problemer med at få lov til at sende min pakke retur. Meget besværligt frem for så mange andre hjemmesider.

Efter at have talt frem og tilbage med deres kundeservice, ændre jeg til 4 stjerner. Deres smykker er som sagt super fine, men jeg sætter pris på det er nem og hurtig at sende retur, derfor 4 og ikke 5

27 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du havde problemer med at sende din pakke retur. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse, både når de køber og når de returnerer vores produkter. Jeg er glad for at høre, at du efter at have talt med vores kundeservice, har valgt at ændre din rating til 4 stjerner. Vi vil gerne takke dig for din tid og feedback, det hjælper os med at forbedre vores service.

Købt en del herfra

Købt en del herfra, ikk rigtig noget dårligt at sige. Lækkert udvalg og god kvalitet

26 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe fra os. Vi er glade for at høre, at vores udvalg og kvalitet har mødt dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget flotte smykker til enhver smag

Meget flotte smykker til enhver smag. Hurtig levering og lækker kvalitet

25 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores smykker er meget flotte og passer til enhver smag. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med både vores udvalg og kvaliteten af vores smykker. Vi er også glade for at høre, at du var tilfreds med leveringstiden. Tak for din støtte og for at vælge Jewls.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn pakke kom desværre det forkerte…

Min søn pakke kom desværre det forkerte sted hen og det var ikke muligt at få den tilbage igen Øv øv øv. Men med rigtig god service, så sender de den samme vare igen til mon søn, selvom det delt ikke være dem der havde lavet fejlen, det er virkelig god service. Og så svare de hurtig, når man skriver til dem på chatten

25 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse, det er ærgerligt at høre, at din søns pakke kom det forkerte sted hen, og det var ikke muligt at få den tilbage. Men vi er glade for at høre, at vores kundeservice var til hjælp, og at de sendte den samme vare igen til din søn. Vi værdsætter din feedback om vores hurtige respons på vores chat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med levering og service

Meget tilfreds med levering og service, jeg tænker at gaven bringer glæde, når vi når til fødselsdagen.

15 november 2022

Antwoord van Jewls

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at du er tilfreds med levering og service. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Vi håber, at gaven bringer glæde på fødselsdagen.

Lees meer over geverifieerde reviews.