Onze dochter van 1,5 jaar is 23 maart '15 geopereerd aan een heupdysplasie met luxatie. We hadden ons van te voren al een beetje ingelezen over de middelen die er zijn om de duur van de gipsbroek... Toon meer
Fijne site om wat extra informatie te krijgen over heudysplasie/heupluxatie bij baby's. Tevens de enige site waarop je speciale kleding en andere zaken kunt bestellen voor kindjes met een spreidbroek.... Toon meer
Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb! Dankzij jullie aan leuke en passende spullen gekomen en via jullie ook wegwijs gemaakt op gebied van wandelwagens en autostoeltjes. Informatie die het zieke... Toon meer
Via Kiek een jumpsuit, korte en lange broek gekocht. Snelle levering en prima service wanneer ruilen nodig blijkt te zijn. Wij gebruiken het liefst de jumpsuit over de pavlik heen. Geen last van klitt... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bij ons vind je speciale goed passende en lekker zittende kleding voor jongens en meisjes tussen de 0 en 6 jaar, die tijdelijk een spreidbroek of gipsbroek dragen. Naast leuke kleding, slaapzakken en voetenzakken kunnen we ook helpen met verhuur van brede kinderwagens, buggy’s, speciale kinderstoelen en nog veel meer. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden, je kunt vertrouwen op onze kennis en de ervaringsverhalen van anderen. Alles wordt gemaakt van biologisch katoen. De stof is erg zacht en heeft een klein beetje stretch, waardoor het mooi maar vooral comfortabel zit.
Prinses Beatrixhof 149, 1411 CJ, Naarden
- 085-8775119
- info@kiekhipwear.com
- kiekhipwear.nl
Mensen keken ook naar
Ik ben heel tevreden met de producten
Ik ben heel tevreden met de producten! Mijn zoon vindt ze erg leuk.
Een mooi initiatief!
Wij zijn erg blij met het initiatief Kiek Hip Wear. Onze dochter kreeg 4 maanden geleden een spreidbroekje (camp spreider) vanwege haar heup dysplasie. Wij voelden ons wat verloren in het begin: hoe pak je dat aan!? Met dank aan de website vonden wij snel informatie, bijvoorbeeld over het huren van een autostoel. Daarnaast hebben wij er een aantal leggings voor onder en een broek voor over de camp spreider gekocht. Allemaal heel handig en van goede kwaliteit! Ook het stoeltje van mini monkey is perfect. Kortom: wij zijn heel tevreden met de producten, de informatie op de website en met de service. Dank jullie wel!
Goede service, overzichtelijke website
Overzichtelijke website met goed aanbod. Heel erg fijn dat de mogelijkheid wordt geboden om tegen een schappelijke prijs een kinderwagen te huren. Ook telefonisch prettig contact gehad met goede tips.
Goede uitvinding!
Onze zoon heeft ondanks z'n gipsbroek, toch gewoon kunnen genieten. De katoenen broek ziet er netjes uit en zit fijn.

Erg tevreden
Goeie kwaliteit
Mijn dochter is nu 1.5 jaar en heeft geen spreidbroek meer maar slaapt nog steeds in deze slaapzakken omdat ze nog steeds met opgetrokken beentjes slaapt en hier alle ruimte voor heeft

Antwoord van Kiek Hip Wear
Snelle goede service en top kwaliteit
Slaapzakje is van top kwaliteit en meteen zelfde dag nog verstuurd dus volgende dag in huis!
praktisch voor pavlik
Knoopjes op de maillots zijn super praktisch voor verschonen met pavlik. Stof erg zacht. Helaas kan bij ons meisje het bovenste knoopje niet dicht (te strak). Zowel van de maat 68 (heeft ze nu) als de 74/80. De beentjes zijn erg lang en sla ik dubbel. Normaal hebben we hier geen last van dus wellicht is het een productiefout.
Jumpsuit
Een fijn kledingstuk voor kinderen met een spreidbroekje, de maat is ook prima.. Niet te strak, goede pas vorm en je kindje ziet er ondanks het spreidbroekje leuk uit. Handige drukkers aan de onderkant, makkelijk bij verschonen. Het zou leuk zijn als er op de site meer keuzes zouden zijn in kleuren van de jumpsuit
Uitkomst
onze dochter heeft een gipsbroek gehad en voor die periode hebben wij een kinderwagen gehuurd.
Dit was echt een uitkomst!!!
Makkelijk voor naar de oppas te wandelen enz.
Het enige nadeel is dat de wagen niet makkelijk in de auto past, maar met een beetje puzzelen hebben we hem toch in onze station gekregen en konden we onbezorgd op familie bezoek op de camping.
Bedankt Kiek Hipwear!!!!
Mooi! en praktisch!
Ben er super blij mee. Heb de spullen erg snel ontvangen na bestellen.
Heel erg fijn. Via de mail zal ik je een foto sturen, onze dochter is een prinses in haar nieuwe kleding van Kiek Hip Wear.
Super service en geweldige producten!
Helaas hoorden wij recent dat ons kleine meisje van 4 maanden nog minimaal 2 maanden in haar pavlik harnasje moet. Op de site van Kiek Hip Wear gaan shoppen om wat leuke dingetjes te kopen om het voor ons en haar makkelijker te maken.
De jumpsuitjes zijn zeker een aanrader, fijne kwaliteit, zachte stof en de luier kan verschoond worden zonder het harnas los te maken. Ook begint ons meisje aan de bandjes te pulken en het klitteband los te trekken, wat de jumpsuit voorkomt.
Ook een slaapzak besteld, deze is lekker warm en ruim, waardoor ze er voldoende bewegingsruimte in heeft. Ook hele fijne en zachte stof.
Tot slot wilde ik graag de super schattige poncho, deze bleek er echter niet meer te zijn in de kleur die ik wilde. Ik werd meteen gebeld om te overleggen over óf een andere maat, óf een andere kleur. Super service dus! De poncho staat haar heel leuk en is heel handig om snel aan te trekken over een vestje / jasje voor extra warmte.
De bestelling was de volgende dag al binnen bij ons, terwijl we in België wonen.
Al met al, kan ik iedereen die een kleintje heeft met een spreidmiddel Kiek Hip Wear aanbevelen. De prijs / kwaliteit verhouding, producten en service zijn gewoon super. Ze maken iets wat heel vervelend is, toch een stukje aangenamer!

Super!
Wij zijn super blij met de buggy voor onze dochter ze heeft er heerlijk in gelegen met haar tijdelijke gipsbroek die zij had voor een gebroken bovenbeen! De buggy is makkelijk in gebruik en zeer comfortabel voor het kind met een lekker zonnekap en een regenhoes en voor echt slecht weer een lekkere warme voeten zak wauw wat een service! Echt top super bedankt voor alles!
Fijne legging, maar Pavlik moet wel los aan de voorkant
Fijne legging, maar de Pavlik moet wel los aan de voorkant. Het is een heel gemartel om de luier te verschonen. De 2 voorste beenbandjes doe ik los, want anders is het helemaal geen doen. Wel heel fijn dat niet de hele broek uit hoeft bij het verschonen.
Zeer tevreden! Goede service, kwaliteit en levering
Nadat we naar huis zijn gestuurd uit het ziekenhuis met een spreidbroekje, wisten we niet zo snel wat we allemaal moesten regelen voor onze dochter.
Gelukkig hebben we de website van Kiek Hip Wear gevonden!
Alles wat we nodig hebben is hier te vinden. Het is een fijne en overzichtelijke website. De levering was snel en de producten zijn van een zeer goede kwaliteit. We hebben er veel plezier van! Ik zal Kiek Hip Wear bij iedereen aanraden!!
Uitstekend
Een hele fijne slaapzak, lekker zacht en van uitstekende kwaliteit. Ook de Mini Monkey voldoet aan de verwachtingen. Verder is Kiek Hip Wear klantgericht, professioneel met een persoonlijk tintje. De tips op de website kan ik erg waarderen.
Snel netjes en goed
Heerlijke slaapzak, snel en netjes geleverd, zal waarschijnlijk nog meer bestellen. Geweldig dat dit bestaat voor babies met heup broekjes!
Super service en producten
Bij Kiek inmiddels 3 jumpsuits en een slaapzak voor ons meisje met een pavlik spreider besteld. De producten worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit! Zeker een aanrader dus!
Snelle levering, gebruiksvriendelijke producten
Voor mijn zoontje van 26 maanden met een gipsbroek (ivm gebroken bovenbeen) heb ik een minimonkey minichair , jumpsuit en gipsbroeken besteld. Deze producten zijn van mooie kwaliteit, en erg makkelijk in gebruik.
Onze ondernemende peuter was op dag 2 al aan het tijgeren, waardoor de stof op de knie van het gegipste been al snel dun wordt. Uit voorzorg vanavond even knielappen erop zetten.