Kikkert-salg Reviews 28

TrustScore 3 uit 5

2,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveringen af kikkerten var uproblematisk og hurtig. Produktet var en fin lille kikkert til Den rigtige pris, der fandt god anvendelse på en safarirejse til Sydafrika, hvor der blev spottet rigtig m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har bestilt 2 kikkerter da vi skal ud og rejse i næste uge , det er nu 7 dage siden og vi har ikke modtaget nogen vare ej heller besked om afsendelse. Der er intet telefonnummer man kan ringe ti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte forstørrelsesglas til at hænge om halsen med led lys til min gamle mor så hun kan gætte kryds og tværs Pakken kunne afhentes allerede næste dag Det er en kæmpe succes. 👌 Tak

Bedrijfsgegevens

1. Verrekijkerwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Kikkert-salg.dk, din foretrukne online destination for kikkerter af enhver art. Beliggende i Danmarks naturskønne landskaber, er vores mission at bringe dig tættere på de oplevelser, verden har at byde på, uanset om dit hjerte banker for dyreliv, astronomi, jagt, eller du simpelthen søger at forbedre din udforskning af naturen. Vores fokus? En omhyggeligt udvalgt kollektion af kikkerter fra førende producenter, både lokalt og internationalt. På Kikkert-salg.dk finder du et bredt udvalg af kikkerter, der er nøje udvalgt til at imødekomme enhver passion og ethvert budget. Vores mål er at forbedre din visuelle oplevelse, hvad enten det er i jagten på det vilde dyreliv, i betragtning af nattehimlen, eller i nydelsen af den storslåede natur. Vi er forpligtede til at tilbyde førsteklasses optik til fair priser, med den bonus af lynhurtig og sikker levering indenfor de første par dage efter dit køb. Vores produktudvalg strækker sig fra letvægtskikkerter for dem på farten, til high-end modeller med avanceret zoom og exceptionel klarhed. Skulle du have spørgsmål eller brug for vejledning til at finde den perfekte kikkert for dig, står vores ekspertteam parat til at yde personlig service og rådgivning. Hvis du står overfor en større indkøbsopgave eller leder efter noget særligt, er vi her for at hjælpe. Med en dyb passion for kikkerter og de muligheder de åbner op for, arbejder vi kontinuerligt på at udvide vores sortiment for at opfylde dine specifikke behov og præferencer. Kikkert-salg.dk drives af et dedikeret hold af natur- og teknikentusiaster, der værdsætter den forskel, en god kikkert kan gøre. Vi mener, at den rigtige kikkert ikke blot bringer din interesse tættere på, men også udvider din horisont og inviterer til eventyr. Kikkert-salg.dk er ikke kun en online butik; det er et mødested for alle, der deler en interesse for den verden, kikkerter afslører. Vi forpligter os til at levere enestående kundeservice og support, og vi er engagerede i at praktisere bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik ikke hvad jeg havde bestilt

Havde bestilt en lup i klassisk enkel stil i metal, modtog en rædsel af en i plastik med lys og med bredt håndtag til batteri…
Luppen kostede 40kr, så jeg bruger ikke tid på retur-papirrer, indpakning og afsted til pakkeshop - Og jeg handler heller ikke her igen, og iøvrigt en fejl fra min side overhovedet at handle med nogen, der ikke opgiver telefonnummer.

14 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En forretning der åbenlyst manipulere…

En forretning der åbenlyst manipulere med billederne af Levenhuk Atom Digital DNB 200 Night vision binoculars som kun findes i sort men så har de en grøn som ikke er det de påstår da der ikke forefindes en grøn
Levenhuk Atom på hele nettet med den form men der forefindes grønne natkikkerter som en helt identiske med den grønne natkikkert men som de sælger men som aldrig har været en Atom DNB 200 Night vision ud over det er det meget sparsomt med de korrekte oplysninger !!
Jeg har sms'set og sendt mail til dem men ingen form for kommission forekommer selvom at der skrives til dem i åbningstiden !!
Det billed der ligger af den grønne natkikkert er muligvis manipuleret.
De påstår at de er et dansk firma men den rigtige adresse er Polen !!
PS: natkikkert sælges også til overpriser 4-500 kr mere end andre steder på nettet selv på Black Friday så derfor ingen stjerner !!
De påstår også at man vil få svar inden for 48 timer når man sender en mail!! Jeg har haft ringet til firmaet hvor man ikke kan tale med nogen som helst !!
Det vil så sige at der heller ikke er en chance for at få sine penge retur for vare der er sendt retur !
Med den behandling så er der muligvis kun Forbrugerombudsmanden tilbage da det IKKE er første gang at det firma egentlig er bedøvende lige glad med deres kunder!!

27 november 2025

Ingen levering, ingen svar

Bestilte varer hos dem den 14. juli, som ifølge hjemmesiden var på lager, og fik straks per mail en bekræftelse på min bestilling. Herefter skete intet. Så den 18. august skrev jeg til dem for at spørge om den manglende levering. Intet svar.

I dag, den 7. september har jeg så skrevet til dem igen, med besked om at jeg gør brug af fortrydelsesretten og aflyser min bestilling.

Opdatering: Omkring en måned senere fik jeg mail om, at de leverede, og de trak pengene fra mit kort. Jeg nægtede at modtage pakken. Tre henvendelser til dem om at de skulle returnere mine penge efter de ifølge tracking havde fået deres pakke retur forblev ubesvarede, og jeg måtte lave en formel indsigelse hos Nets for at få de penge de uberettiget havde trukket fra mit kort.

7 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har bestilt 2 kikkerter da vi skal…

Vi har bestilt 2 kikkerter da vi skal ud og rejse i næste uge
, det er nu 7 dage siden og vi har ikke modtaget nogen vare ej heller besked om afsendelse. Der er intet telefonnummer man kan ringe til og vi får ikke svar på vores mail henvendelse- ordre nr 2108153
Derfor kan vi ikke anbefale at købe fra dette sted
Mvh Jesper og Susan

4 maart 2025
Logo Kikkert-salg

Antwoord van Kikkert-salg

Hej Jesper og Susan, tak for beskeden. Jeg kan godt se, at der har været kommunikation på supporten omkring, at I skulle bruger kikkerterne senest søndag. Pakken blev leveret lørdag, så jeg håber det var i tide til jeres tur. Angående besked omkring levering, så sker det helt automatisk, både fra vores system og Postnord. Kan det være endt i jeres spammails? Hvis der ellers opstår nogen problemer, må I endelig sige til.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad vær med at købe her alle deres…

Lad vær med at købe her alle deres produkter er overprice køb hos kikkertland i stedet ligesom jeg har gjort. Jeg gav 1400kr for noget fra den her hjemmeside og jeg ærgre mig over min varer ikke virker.

2 februari 2023
Logo Kikkert-salg

Antwoord van Kikkert-salg

Hej Frederik, jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har prisgaranti før køb på alle varer, så priserne skulle gerne være konkurrencedygtige. I modsat fald vil matcher vi altid, såfremt vi gøres opmærksomme på forskellen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ikke igen

mjah, ikke igen. bestilte den 17.11, fik varen den 25. på sitet står levering 1-2 dage, men i ordrebekræftelsen 7 dage. desuden var trackingnummeret forkert, og kundeservice er på chat.

3 december 2021

Dårlig service

Kikkerten jeg bestilte var i restordre.
Det fik jeg først besked om, da jeg selv henvendte mig, 3 dage efter at jeg havde lagt ordren.

21 oktober 2021

Hvad sker der lige her?

Har forsøgt at købe en kikkert. Den stod som værende på lager. Den blev bestilt en lørdag, da den skulle bruges den næste søndag som fødselsdagsgave. Mandag får jeg besked fra firmaet, at den ønskede vare ikke er på lager. Jeg finder et alternativ, som jeg spørger til. Og får besked om, at den er på lager. Jeg tilbyder selv at hente, da det begynder at knibe med mulig levering inden fødselsdagen. Det kan ikke lade sig gøre, fair nok. Men pludselig kan jeg ikke finde den nye kikkert på hjemmesiden. Og kontakt til firmaet er umulig. Der bliver ikke svaret, hverken på telefon eller mail. Så jeg ender med at stå uden fødselsdagsgave.

21 mei 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.