Kikkert-teleskophuset Reviews 1.002

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop handlet hos kikkert-teleskophuset.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og deres udvalg er virkelig imponerende. Mit produkt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig service. Kameraet passer til mit spotterscope og hver en fugl og selv månen kan nu fotograferes via min telefon. Næste kikkert købes helt sikkert hos Kikkert-teleskophuset 🤙🍀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet ankom intakt og levede op til forventningerne. Betjeningen i telefonen var hurtig og effektiv, men lidt forvirrende. Først var der portoen, der blev trukket, på trods af at beløbet j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verrekijkerwinkel
  2. Elektronicawinkel
  3. Telescoopwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.

4,8

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nem hjemmeside og meget hurtig levering

Nem hjemmeside og meget hurtig levering

23 mei 2026

Hej Berith

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede vores hjemmeside som nem at bruge, og at leveringen var meget hurtig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ved en fejl var min bestilling ikke…

Ved en fejl var min bestilling ikke afsendt korrekt. Efter min henvendelse skete det omgående og med beklagelse.

29 mei 2026

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi beklager, at der opstod en fejl med afsendelsen af din bestilling, men det glæder os at høre, at sagen blev løst hurtigt efter din henvendelse.

Tak for din forståelse og for at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen lever op til det der står i beskrivelse af varen

Go beskrivelse af varen og hurtigt levering

18 mei 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at varen levede op til beskrivelsen, og at du oplevede både en god produktbeskrivelse og hurtig levering.

Vi sætter stor pris på din feedback

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Telescope purchase - a nice experience

It was a really nice experience to purchase a Dobson telescope from Kikkert-teleskophuset.dk. Initially I had some issues with ordering, but then I spoke to a very friendly person from the shop and he guided me through the purchase. I had not realized that the telescope was very heavy and the choice of courier was to be another than the one I tried to chose.
All in all, a very nice experience and the telescope is great for our son´s 18th birthday.
Great service by the shop

7 mei 2026

Hi Arif

Thank you very much for your wonderful review!

We’re delighted to hear that your telescope purchase turned into such a positive experience. While we’re sorry there were some initial challenges with the ordering process, we’re glad our team could help guide you through it and find the right delivery solution.

It’s especially great to hear that the Dobson telescope was a success and made a fantastic gift for your son's 18th birthday. We hope it brings many memorable nights of stargazing and discovery! 🔭✨

Thank you for your kind words about our service – they mean a lot to us.

Best regards
Tobias Kikkert-teleskophuset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både bestilling på en let overskuelig…

Både bestilling på en let overskuelig hjemmeside og levering, gik gnidningsfrit.

15 mei 2026

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at både bestillingen på hjemmesiden og leveringen gik gnidningsfrit, og at du oplevede hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig service og super kera

15 mei 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede super hurtig service, og at kameraet passer perfekt til dit spotterscope.

Hvor er det skønt, at du nu kan fotografere både fugle og månen via din telefon! 📸🌙

Tak for din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig, når det bliver tid til den næste kikkert.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter til stærke priser

Gode produkter til stærke priser og med hurtig levering. Hvad mere kan man bede om? Jeg har ikke testet kundeservice men mistænker den holder samme høje niveau…

11 mei 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og den hurtige levering.

Vi håber selvfølgelig, at hvis du en dag får brug for kundeservice, så lever den op til dine forventninger 😉

Tak for de pæne ord og din tillid!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition og et gedigent…

Hurtig ekspedition og et gedigent produkt, som svarer nøjagtig til beskrivelsen.

19 mei 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig ekspedition, og at produktet levede helt op til beskrivelsen og dine forventninger.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig bekræftelse på bestilling.Hurtig…

Hurtig bekræftelse på bestilling.Hurtig levering og pakket meget fint.

14 mei 2026

Hej Jeannette

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig bekræftelse på din bestilling, hurtig levering og at varen var pakket fint og forsvarligt ind.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet ankom intakt og levede op til…

Først var der portoen, der blev trukket, på trods af at beløbet jeg bestilte for, var højt nok til at at der ikke skulle betales porto. Dette beløb blev så senere tilbageført, men en lidt besynderlig fremgangsmåde.

Mere irriterende var det at det bestilte stod på hjemmesiden som 'På Lager, levering 1-3 dage', men ved bestillingen viste det sig så at dette ikke var tilfældet. Det bestilte var på fjernlager og der gik i stedet 11 dage inden det ankom, hvilket besværliggjorde modtagelsen i nogen grad.

Så, overvejende en god oplevelse, men forretningen må meget gerne få styr på deres hjemmeside.

5 mei 2026

Hej Lars

Tak for din udførlige anmeldelse og for din ærlige feedback.

Det glæder os at høre, at produktet ankom intakt og levede op til dine forventninger, samt at du oplevede hurtig og effektiv betjening i telefonen.

Vi beklager dog både forvirringen omkring portoen og især den misvisende lagerstatus på hjemmesiden. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når et produkt står som værende på lager med kort leveringstid, men i stedet viser sig at være på fjernlager med længere leveringstid.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder løbende på at forbedre os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse – hurtig levering og super service

Mit produkt (Astro Torino 10x42 Allround Naturkikkert med rensesæt og Vortex isoleret vandflaske rustfri stål (0,6L)) kom lynhurtigt og var pakket perfekt og sikkert ind.
Kvaliteten lever fuldt ud op til mine forventninger.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her – topkarakter herfra og en klar anbefaling til alle, der leder efter kikkert eller teleskop i topkvalitet!

5 mei 2026

Hej Yigal

Tusind tak for din fantastiske og udførlige anmeldelse! 😊

Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en så god oplevelse hos Kikkert-Teleskophuset – lige fra den nemme og overskuelige hjemmeside til det brede udvalg og den hurtige levering.

Hvor er det dejligt at høre, at din Astro Torino 10x42 Allround Naturkikkert med tilbehør levede fuldt op til dine forventninger, og at alt var pakket sikkert og forsvarligt ind.

Tusind tak for dine pæne ord og den varme anbefaling – det betyder virkelig meget for os. Vi glæder os allerede til at handle med dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede rigtig god service

Jeg oplevede rigtig god service. Min vare var der ikke længere, så de ringede og jeg fik endnu bedre alternativ til samme pris.
Hurtig levering.

20 februari 2026

Hej Bjarke

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig god service, og at vi kunne finde et endnu bedre alternativ til samme pris, da varen ikke længere var på lager.

Dejligt også at høre, at leveringen var hurtig. Vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb!

kontaktede kikkert-teleskophuset.dk på…

kontaktede kikkert-teleskophuset.dk på telefon da jeg havde brug for at finde en god metaldetektor. Jeg fik en super god vejledning. efter modtagelse af Nokta Pointer pinpointer, kunne jeg finde mine skelpæle på min grund inden for 10 minuter. Det var super godt.

4 mei 2026

Hej Niels

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du fik god vejledning over telefonen til at finde den rette metaldetektor til dit behov.

Hvor er det dejligt at høre, at din Nokta Pointer pinpointer allerede hjalp dig med hurtigt at finde skelpælene på din grund – det lyder som en rigtig god start! 👌

Vi håber, du får rigtig meget glæde af udstyret fremover.

Selvom produktet var forsinket

Selvom produktet var forsinket, så hånterede de det hele meget godt og professionelt. Produktet lever op til forventningerne

30 maart 2026

Hej Nicolaj

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi beklager forsinkelsen på produktet, men det glæder os meget at høre, at du oplevede håndteringen som god og professionel.

Dejligt også at høre, at produktet lever op til dine forventninger.

God oplevelse

Lidt forsinkelse på levering, men lynhurtigt svar ved henvendelse til kundeservice. Fin oplevelse og godt produkt.

22 april 2026

Hej Anne Kirstine

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du trods en lille forsinkelse oplevede lynhurtigt svar fra kundeservice og endte med en god oplevelse samt et godt produkt.

Mvh Tobias Kikkert-teleshophuset

Manglende information

Når man bestiller en vare som der står er på lager forventer man jo en hurtig levering 3 dage max.Men varen var slet ikke på lager og det tog ca 14 dage og ingen tilbage melding ...man kunne godt lige skrive til kunden at vare ikke var på lager og det var en fejl ....jeg måtte rykke 2 gange for at få information........ellers er jeg ok tilfreds.

20 april 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi beklager meget, at varen alligevel ikke var på lager, selvom det fremgik sådan ved bestillingen, og at du ikke fik besked om forsinkelsen undervejs. Vi kan godt forstå din frustration, især når du selv måtte rykke flere gange for information.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre til både lageropdatering og kommunikation.

Vi er dog glade for at høre, at du ellers er tilfreds, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Super service.

Super service.
I første omgang fik jeg ikke alt med fra min ordre men så snart jeg skrev til dem at der manglede rense og pudse ting blev det sendt og jeg kunne hente det 2 dage efter.

1 mei 2026

Hej Kasper

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi beklager, at der manglede noget i din ordre i første omgang, men det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig løsning, så de manglende rense- og pudseting hurtigt blev sendt afsted.

Tak for din forståelse og for de pæne ord om vores service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig problemfrit køb og hurtig…

Fuldstændig problemfrit køb og hurtig sikker levering af kikkert - endda til en god pris!

28 april 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde et fuldstændig problemfrit køb, og at din kikkert blev leveret hurtigt og sikkert – til en god pris ovenikøbet.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb!
Mvh Tobias Kikkert-teleksophuset

Lees meer over geverifieerde reviews.