Ledkoop Reviews 175

2,6

Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK in... Toon meer

30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet op... Toon meer

Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... Toon meer

Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... Toon meer

1. Lampenwinkel

Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Koop niet bij Ledkoop.nl!!

Ik ben nu al bijna een jaar via mail contact aan het proberen mijn product, dat níét voldoet, geretourneerd te krijgen. Dat lukt niet maar ook de 40% korting die geboden werd komt maar niet binnen. En sinds ruim een maand wordt er niet meer gereageerd op telefoon, email en WhatsApp.
Ik probeer netjes te blijven maar raad wel iedereen af bij dit bedrijf spullen te kopen. Een zeer slechte service en nul bereikbaarheid!

19 juli 2023

Heb ook een order geplaatst maar heb…geen trake en tace ontvangen na betaling om mijn order in ontvangst te nemen

Heb ook een order geplaatst maar heb tot heden toe nog niets ontvangen. Je krijgt niemand aan de lijn en ze verwijzen je naar E-Mail of watts-app om in contact te komen. Ook daar word niet op gereageerd. Heb zelfs geprobeerd om per brief in contact te komen geen reactie. Dat zou dus betekenen geld kwijt. Ik vind dit geen goede gang van zaken doen en vind dat dit bedrijf aangepakt moet worden Heb proces verbaal op laten maken en gemeld bij consuwijzer. Ik zag dat meerdere mensen problemen hebben met dit bedrijf dus mensen bij deze een oproep meld zoveel mogelijk dit bij consuwijzer zodat dit bedrijf aangepakt wordt voordat er nog meerdere slachtoffers vallen. Dit bedrijf moet op deze manier geen zaken meer mogen doen nu niet meer en ook niet in de toekomst.

29 juni 2023

2 weken geleden bestelling geplaatst

2 weken geleden bestelling geplaatst. Bestel bevestiging gekregen met bestel nummer 17292. De bestelling nog steeds niet ontvangen. Vele malen geprobeerd contact te krijgen via wattsapp, mail, telefonisch, via website. Geen reactie gekregen tot op heden. Ondertussen bijna 3 weken na de bestelling de lampen ontvangen , jammer in een lelijke kleur die ik niet besteld had. Weerom geen reactie van deze firma. Geen enkele vorm van communicatie.

14 juli 2023

Levert niet

Levert niet. Reageert niet op bellen, ook niet op Whats-app.
Slechte Firma , oplichter praktijken.
4 juli 2023 besteld, mooie mail gekregen , waarin stond: Besteld voor 18.00 op ma. t/m vr. de volgende dag geleverd.
Nou helemaal niets geleverd.

14 juli 2023

Superslecht

Superslecht. Ik zou niks daar bestelling wees gewaarschuwd. Ik heb mijn artikel geretourneerd en geen geld terug ontvangen.. meerdere malen per telefoon mail en whatsapp proberen te bereiken en krijg maar geen antwoord.

13 juli 2023

Internetoplichting of toch niet?

Onderstaand artikel nu bijna een week geleden geschreven. Ik moet dit herzien! Geheel onverwacht en zonder enige aankondiging is de lamp toch geleverd! Het is een prachtig ding dat goed functioneert. Maar jammer dat het bedrijf verder helemaal niet reageert, en geen verdere info stuurt.
Deze ervaring 'rijker' zou ik nu 3 sterren toekennen.

Helaas, ook ik moet mij voegen bij het rijtje van de vele ontevreden bestellers! Bestel hier vooral niet! Na de bestelling hoor je niets en geen bevestiging via e-mail van de bestelling. Ook geprobeerd telefonisch contact te zoeken...maar wordt niet opgenomen. Ook via Whatsapp getracht te contacten, maar u raadt het al...geen enkel teken van leven. Rest aangifte bij de politie.

10 juli 2023

Oplichters!

Nieuwe update: incassobureau heeft laten weten nog reactie nog een betaling te hebben ontvangen. Mij werd geadviseerd om dit via de deurwaarder te spelen en een gerechtelijke procedure op te starten. Dat zegt genoeg lijkt me. Ik kom graag in contact met andere gedupeerden zodat we onze zaken kunnen bundelen.

Update: via whatsapp laten ze nu op een zeer onbeschofte manier van zich horen, zeer neerbuigend. Ik krijg geen duidelijke info van ze geen termijn over de terugbetaling. Mijn conclusie ik heb hier geen vertrouwen meer in, dus incassobureau ingeschakeld aangifte gedaan bij politie en melding gemaakt bij consuwijzer!

Weken geleden verkeerd product geleverd gekregen. Foto’s en beschrijving kwamen niet overeen. Bedrijf gemaild, zij vonden dat het goed op internet stond (dus totaal niet luisteren naar de klant) maar ik kon mijn bestelling retour sturen. Dat al weken geleden gedaan. Bevestiging gehad en dat ik mijn geld binnen 14 dagen terug kon verwachten. Tot op heden nog niks binnen. Krijg geen contact met ze beantwoorden mail niet. Via whatsapp onbereikbaar. En telefonisch ook geen contact mee te krijgen. Pas op!!! Dit zijn ordinaire oplichters! Koop hier niks bestel hier niks. Je wordt gewoon belazerd!!!

29 mei 2023

OPLICHTING!!!

Geen levering na een week, geen reactie op mail, telefoon, whatsapp. Ik geef het nog een paar dagen om daarna over te gaan op aangifte van oplichting. Ik had beter de recensies moeten lezen.

Inmiddels een paar dagen verder en heb ik aangifte van oplichting gedaan bij de politie en bij ACM.

6 juli 2023

Slechte service

Bestelling geplaatst na tijdje lieten magneetjes los waardoor de lamp niet meer opgehangen kon worden. Na contact zou ik nieuwe opgestuurd krijgen….. Inmiddels een maand en 3 mails verder en nog steeds geen magneetjes….

30 juni 2023

Pure oplichting

Na een week mijn bestelling binnen gekregen. Totaal ander product als op de foto's van de website.
Uiteindelijk alles retour gezonden met de belofte binnen 2 dagen mijn geld terug te krijgen. Echter sinds dien wordt er niet meer gereageerd op emails, telefoon of whatsapp. Nu 3 weken verder en nog niets van ze gehoord.
Echt waardeloos en kan niemand adviseren hier iets te bestellen.

29 juni 2023

Geannuleerde bestelling niet gerestitueerd

Geachte heer/mevrouw van Ledkoop,
Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht:
'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in huis verwachten.'

Her is vrijdag en ik heb helaas ondanks verschillende (onbeantwoorde) betaalverzoeken per app nog geen restitutie van u mogen ontvangen.

Ik heb u vandaag op uw whatsapp een tikkie gestuurd om het u makkelijk te maken. Hopelijk gaat het zo lukken en kan ik uw terugbetaling op trustpilot vermelden.

Yvonne

23 juni 2023

ZEER slecht bereikbaar > OPLICHTERS

Op 9 juni 4 sets lampen besteld, nooit geleverd, via klachten/info form op website bericht en via whatsapp en wacht nog steeds.

01/07/2023 Nog niets van ze gehoord, via whatsapp gemeld dat ik komende weer aangifte ga doen van oplichting.

9 juni 2023

Reactiesnelheid is niet heel hoog

Het bedrijf is lastig bereikbaar, de reactie binnen 24 uur zoals de voicemail belooft wordt niet gehaald. Ook reacties op mail heeft wat tijd nodig. Helaas hebben ze bij ons 2 keer de verkeerde lampjes bezorgd. Na de 2de keer werd aangegeven dat de lampjes zo als ze verkocht waren niet geleverd konden worden. Heel jammer. Maar goed na een paar dagen was de retour wel netjes geregeld en het aankoop bedrag was snel terug. Echt vertrouwen hebben wij er niet in. Maar ze behandelen de klachten verder wel netjes.

1 juni 2023
Logo Ledkoop

Antwoord van Ledkoop

Beste Richard,

Bedankt voor uw constructieve feedback, uiteraard zullen we dit meenemen. We zijn blij dat het inmiddels is opgelost en hopelijk zouden we in de toekomst wel uw vertrouwen kunnen terug winnen. Bij ons worden retouren binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt wanneer het binnen komt. Tevens behalen we een reactiesnelheid binnen 24 uur van 94%, uiteraard moet het nog verbeterd worden.

Nogmaals bedankt voor de constructieve feedback en hopelijk mogen we u in de toekomst nog welkom heten!

Een fijn en zonnig weekend gewenst!

Oplaadbare tafellamp gekocht van de oplichters

Oplaadbare tafellamp gekocht
de batterij hou het noggeen viervuur vol terwijl 12 beloofd wordt
na het sturen van een mail als atwoord dat is normaal staat verkeert op de site na drie dagen nog geen uur branden
weer een mail gestuurt en reageren nergens meer op
heb ik het op klacht.nl gezet binnen een paar uur reactie als ik het van die site verwijderd sturen ze een antwoord nummer voor retur te sturen
ik haal het eraf maar nooit geen antwoordnummer gekregen en reageren wederom niet meer

20 mei 2023
Logo Ledkoop

Antwoord van Ledkoop

Beste Rene,

Jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren, ik zou graag uw bestelnummer willen hebben dan zal ik het direct proberen om het in orde te maken voor u. Of graag uw bestelnummer sturen naar info@ledkoop.nl, we zullen nog dezelfde dag een retourlabel uw kant opsturen!

Excuses en we horen het nog graag van u!

Een fijn weekend gewenst!🌌😁

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Hele vriendelijke klantenservice. Er was een product incompleet en er is onmiddellijk een nieuwe opgestuurd. Echt een aanrader om daar je producten te kopen

8 mei 2023