Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK in... Toon meer
30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet op... Toon meer
Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... Toon meer
Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... Toon meer
Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Salomonstraat 24, 1812PA, Alkmaar, Nederland
- 085 004 1271
- info@ledkoop.nl
- ledkoop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen reactie!
Bestelling was op tijd maar ik was niet tevreden en ik wilde het product terug sturen. Hellaas heb ik geen retourlabel ontvangen. Ik heb contact opgenomen via WhatsApp, email gestuurd en gebeld. Geen antwoord!
Eerste en laatste keer.

2 oplaadbare keukekastlampen besteld
2 oplaadbare keukenkastlampen besteld. Best snel geleverd. Alleen dacht ik dat het 2 verschillende waren. Mail gestuurd na paar dagen reactie van Ledkoop hoe ik de lampen kan instellen en dat is gelukt. Top!
Prima kwaliteit
Snelle levering. Trapverlichting werkt prima en is gemakkelijk te installeren. We hadden nog een paar vragen en die werden dezelfde dag nog via mail beantwoord.
Eerlijke webwinkel en zeker aan te raden.
6 trapverlichting lampjes besteld
6 trapverlichting lampjes besteld, ze passen perfect onder de traptredes en geven mooi warm wit licht.
1van de 6 lampjes werkte niet en ik kreeg direct een nieuwe gestuurd nadat ik Ledkoop had gemaild.
Wij zijn heel blij met de lampjes en de snelle service!
Bestelling nog niet ontvangen
Bestelling is snel verzonden. Helaas heeft de post geen pakket in mijn brievenbus geleverd. Reactie van de webshop ontvangen en hopelijk krijg ik mijn bestelling met een extraatje alsnog geleverd. Ik wacht het af
De lampjes werken erg fijn
De lampjes werken erg fijn. Heel leuk om ze tijdens de zomer ook op de tafel in de tuin te plaatsen.
Bewuste misleiding.
Voor de 2e keer krijg ik totaal ander product dan afgebeeld. Bewust iets sturen wat op het aangeboden lijkt maar totaal andere kwaliteit. Bewuste misleiding. Contact opnemen is ook onmogelijk. Zeer slechte ervaring dus voor de 2e keer.

Antwoord van Ledkoop
Wat een ontzettend leuke lampjes
Wat een ontzettend leuke lampjes. Leuk voor mezelf, maar ook om cadeau te geven. Bovendien een snelle levering. Top!
Niet geleverd wat besteld is en vervolgend slecht contact
Update: Inmiddels hebben ze me vandaag gebeld en alsnog de juiste lampjes opgestuurd. En de verkeerd geleverde lampjes mogen we houden.
Wij hebben 2x 2 lampjes besteld de levering was eerst wel snel maar toen bleek er maar 1x 2 lampjes geleverd te zijn. Proberen te bellen en te appen maar helaas zonder resultaat. Mail werd pas na 4 dagen beantwoord. Vervolgens zouden de de lampjes naturen maar helaas de lampjes die we toen kregen waren helemaal niet de bestelde lampjes weer 4 dagen wachten op mail contact. Gaan ze vragen om foto's van wat we geleverd hebben gekregen. Die netjes gelijk gestuurd. Inmiddels weer 4 dagen verder en nog geen antwoord. Ik wil gewoon de lampjes die ik besteld en betaald heb. Hoe moeilijk kan dat zijn?
Onbetrouwbaar
Geleverde product voldeed niet aan de beschrijving.
Retour gestuurd conform de Ledkoop voorwaarden.
Na meer dan twee weken mijn geld pas teruggekregen.
Bedrijf is onbereikbaar per telefoon, altijd de voicemail.
Altijd een te late reactie op de email.
Ledkoop pretendeert te werken met een team, terwijl de KVK aangeeft dat het een eenmanszaak is.
Ledkoop geeft ook aan aangesloten te zijn bij de Thuiswinkel Waarborg. Navraag aldaar levert op dat Ledkoop niet is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.
Kortom, een waardeloos bedrijf dat niet voor haar klanten klaar staat. Voor mij nooit meer Ledkoop.
John 04-04-2023
Ledkoop heeft gereageerd op de review.
De reactie van Ledkoop gaat echter niet in op de onterechte vermelding van Thuiswinkel Waarborg en ook niet op het feit dat Ledkoop niet telefonisch bereikbaar is en ook niet op de responstijd van de gestuurde email. Erg jammer Ledkoop, gemiste kans.
John 05-04-2023
Ledkoop heeft nogmaals gereageerd op de review.
Ledkoop heeft toegegeven inderdaad niet te zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Ledkoop zal actie ondernemen om zich hierbij aan te sluiten danwel de misleidende tekst van hun site te verwijderen.
Tevens heeft Ledkoop aangegeven te kampen met personeelstekort waardoor e.e.a. langer duurt dan normaal. Ook hieraan zullen zij mogelijk gaan werken om dit te verbeteren.

Betrouwbaar
Snelle levering en niet goed geld terug. Betrouwbaar bedrijf
Scherpe prijs en duidelijke website
Scherpe prijs en duidelijke website. Snelle afhandeling.
Een lamp bleek niet goed te functioneren zonder dralen meteen een nieuwe ontvangen. Top!
Goede service. Ontvangen lampje werkte niet. Werd zonder problemen geruild.
Snelle levering van Ledkoop
Snelle levering van Ledkoop, maar helaas bleek 1 van de bestelde lampjes defect. De reactie van ledkoop was niet binnen de 24 uur zoals men op hun voicemail zegt, maar de uiteindelijke afhandeling (binnen 5 werkdagen) is prima. Een nette reactie en een nieuwe lamp wordt toegestuurd.
Snelle service en levering
Snelle service en levering. De lamp werkte niet goed maar na een mail naar de klantenservice werd er snel een nieuwe opgestuurd.
Garantie
Gevraagd naar de garantie op de aangekochte hoofdlamp die het na 4 maanden al begaf. Zonder problemen krijg ik een nieuwe hoofdlamp!
Led looplamp gekocht
Led looplamp gekocht, maar werkte al snel niet meer. 1 bericht gestuurd en de lamp wordt meteen vervangen.. goede service
Duidelijke website en redelijke…
Duidelijke website en redelijke prijzen. Snel en netjes verstuurd.
5 lampjes voor de trap besteld en tevreden met licht en werking. Eentje begaf het na twee keer opladen al, dus gemaild en binnen een week nieuw lampje gekregen. Keurige afhandeling.
LED-traplampje defect en onder garantie vervangen.
LED-traplampje gekocht welke na drie weken helaas niet meer werkte. Eén mailtje naar Ledkoop.nl was voldoende en er werd gelijk een nieuw vervangend LED-traplampje verstuurd. Top dus!
Klacht & Oplossing
Klacht werd adequaat opgelost.
Defect lampje werd vervangen door een nieuwe set.