Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK in... Toon meer
30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet op... Toon meer
Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... Toon meer
Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... Toon meer
Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Salomonstraat 24, 1812PA, Alkmaar, Nederland
- 085 004 1271
- info@ledkoop.nl
- ledkoop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Handige trapverlichting met bewegingssensor
Drie ledlampen gekocht die via usb kunnen worden opgeladen. (Gebruikt als trapverlichting)
Eén van de lampen laadde niet meer op en nadat ik het gemeld heb wordt er nu een vervangende lamp opgestuurd. De trap is weer mooi verlicht straks!
Geen contact mee te krijgen
Geen contact mee te krijgen? Telefonisch niet bereikbaar en ook op de gestuurde emails word niet gereageerd! Niet bestellen bij deze webshop!!!!
Ze geven in een reactie op deze review dat ze mij gebeld hebben? Heb geen telefoontje gemist? Uiteindelijk hebben ik alles maar geretourneerd en het geld terug gekregen.

Antwoord van Ledkoop
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam toen een lampje niet bleek te werken. Kreeg meteen antwoord en een oplossing: nieuwe lampjes. Thanks!
prima oplossing voor elke plek
Hebben een aantal oplaadbare trap- en kastlampjes gekocht en zijn er heel tevreden over.
Ideaal voor in een meterkast en langs de trap. Bij het naar boven lopen gaan de lampjes aan daar waar je loopt en het nodig is.
Duurt best wel een tijdje voordat je ze weer moet opladen en dat is dan ook snel gebeurd.
Prima lampen.
Prima lampen.
1 lamp helaas niet in orde door transport maar zonder problemen is een nieuwe geleverd.
Prima service dus
Goeie service
Een ledstrip gekocht waarvan de accu niet goed werkte.. Dit gemaild naar Ledkoop en nog dezelfde dag een reactie met een nette oplossing voor het probleem! Super goeie service! Dankjulliewel!
Een meer dan prima bedrijf
Een meer dan prima bedrijf. Lampen werden zeer snel verzonden. 1 lamp werkte niet goed, accu snel leeg, en deze werd snel vervangen. Fijn contact (gewoon via whatsapp) en snelle en goede service.
Verkeerde producten geleverd gekregen & geen contact mbt retour betaling
update 10/02: Probleem is inmiddels opgelost, waarvoor dank. De eigenaar heeft zich n.a.v. mijn review zelf gestort in de case en dit opgelost. Echter daarbij ook tot 3 keer toe de vraag gehad om de review te verwijderen/ aan te passen. Natuurlijk is het mensenwerk en kan een fout gebeuren, daarvoor alle begrip. Nu voelt het voor mij alleen dat deze review nodig was om contact te krijgen en dat voelt niet oke. Daarom zal ik mijn beoordeling niet verwijderen. Hopelijk was dit een eenmalig incident en hebben toekomstige klanten hier geen last van.
Verkeerde producten geleverd gekregen, retour gestuurd maar geen retour betaling ontvangen. Reageren niet op berichten via klantenservice whatsapp en zijn telefonisch onbereikbaar
Goede producten en service
Mooie goede led lampen voor de trap gekocht. Werken zoals gehoopt. Goede service, geen gedoe. 1 lamp deed het niet goed en na een kort berichtje hierover wordt er direct een nieuwe toegestuurd. Echt top geregeld
Probleem na communicatie zeer goed opgelost
Bestelling kwam binnen en daarbij waren er defecte kast ledlampjes bij
Na dit aangegeven te hebben wordt het nu gelijk opgelost en krijg ik een extra ledlampjes voor de moeite. Zeer goede service.
Mooi product en een Goede service!!
Mooi product en een Goede service!!
Wij gaan in het voorjaar genieten van onze fakkel lampjes!!
Aanrader!
Bijzonder prettig bedrijf om bij te kopen. Tijdens transport is een lamp beschadigd maar dat hebben ze onmiddellijk en zonder gedoe opgelost door een vervangend exemplaar toe te sturen. Een verademing vergeleken bij veel andere bedrijven, want zo kan het dus ook. Aanrader!
Lege envelop
Lampjes besteld voor de keukenkastjes, kwam er helaas een lege grote envelop binnen!
Waarschijnlijk bewust/onbewust verloren tijdens transport
Post-nl kon niks betekenen dus contact met ledkoop opgenomen.
Ze sturen nieuwe lampjes op en gaan uitzoeken waar het fout is gegaan.
Alvast bedankt voor de goede service Ledkoop!!
Defecte kast led-verlichting
Na een week was onze kast ledverlichting defect.
Contact opgenomen en ze boden aan een nieuwe te sturen maar deze heb ik nog niet ontvangen maar dat zou goed moeten komen.
Goed verzorgd verpakt en snel geleverd. Bij het uit de verpakking halen bleek een zaklampje defect te zijn. Hierop werd snel op gereageerd
Goed produkt en snelle levering van 2 zaklampjes.
Brandduur ledlampjes
De lampjes bleken na aflevering niet de opgegeven brandduur te hebben.
Na hier melding van te hebben gemaakt meteen het aanbod gekregen om nieuwe lampjes op te sturen om het probleem te verhelpen! Super Service! (En ik mocht de oude houden )
Dit bedrijf heeft een uitstekende…
Dit bedrijf heeft een uitstekende service, petje af. Echt een aanrader !!!
Lampje besteld
Lampje besteld, geleverd in verkeerde kleur. Wordt supernetjes opgepakt en afgehandeld.
Oplaadbare LED Trapverlichting met bewegingssensor
acht trapleds besteld en deze om de trede aan de zijkant geplakt, geeft goed licht, bewegingsmelder reageerd ook goed, weet nog niet hoelang het duurt voor dat ik de eerste moet opladen (zit klein usb kabeltje bij) er gaat dan een rood lampje branden, als deze uit is is ie opgeladen
Super snel geleverd
Super snel geleverd. En precies zoals website vermeld. Goede service die direct antwoord geeft.
Zeer tevreden. 👍