Ledkoop Reviews 175

2,6

Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK in... Toon meer

30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet op... Toon meer

Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... Toon meer

Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... Toon meer

1. Lampenwinkel

Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super Service

8 lampjes besteld waarvan er 1 het helaas niet deed. Zonder problemen een nieuwe EN eentje extra ontvangen. Blij mee!

Lampjes doen het uitstekend, heel handig voor in de trapkast en bij het het "washok"

1 januari 2023

Led zaklampje

Zeer goede service wat betreft garantie, en snelle bezorging

15 december 2022

Antwoord van Ledkoop

Hi goedemorgen, wat super dat je zo tevreden bent over de geboden service! 😄
We hopen dat je nu weer voor kan genieten van je nieuwe LED zaklampjes!
Bedankt voor het schrijven van een review en alvast een heel fijn jaarwisseling gewenst! 💡

Snel contact na een verkeerde levering

Snel contact na een verkeerde levering, nieuw product wordt geleverd.

28 december 2022

Antwoord van Ledkoop

Hi Ron, goedemorgen. Dankjewel voor de review, dat waarderen we! Top dat je tevreden bent met onze service! Nogmaals onze excuses voor de verkeerde levering, gelukkig kun je weer genieten van de nieuwe verlichting! 💡 Als je nog vragen hebt, ons klantenservice-team staat voor je klaar! Een hele fijne dag gewenst

Goede service. Snelle levering

19 december 2022

Antwoord van Ledkoop

Hi goedemiddag Albert! Bedankt voor de moeite die je nam om een review te schrijven, dat waarderen we! 💡
Super dat je tevreden bent met de service en de levering. Een fijne dag gewenst namens het Team van Ledkoop 😊

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service.
Bij de levering zat 1 niet functionerende led-lamp die snel en probleemloos is vervangen.

Antwoord van Ledkoop

Hi goedemorgen Jan! Bedankt voor de complimenten! Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we zijn in ieder geval blij dat je zo tevreden bent over onze geboden oplossing! Alvast veel plezier met je nieuwe verlichting! 💡

Tuinverlichting besteld

Tuinverlichting besteld. Snel geleverd. Echter bij aflevering kwam ik er achter dat er 3 ipv 4 grondspots geleverd waren. Na een email werd dit snel en goed opgelost. Mooie en goede kwaliteit verlichting voor een schappelijke prijs. Aanrader!!

Antwoord van Ledkoop

Goedemorgen Aga, bedankt voor het schrijven van een review! 🤗 Wat vervelend dat er een lamp niet geleverd was. Onze excuses voor het ongemak! Gelukkig konden we al snel dit oplossen voor u.💡 Heel fijn dat je zo tevreden bent over onze service en leuk om te horen dat je je onze prijzen schappelijk vindt 🤩! Veel plezier met de de weckpotten en een hele fijne dag, hopelijk tot ziens 🌞

Snelle levering en goede service.

Antwoord van Ledkoop

Goedemiddag, dankjewel voor het schrijven van een review. Fijn dat deze ook zo snel geleverd is 🚀. We wensen je dan ook veel plezier met je bestelling, fijne dag gewenst!

Het is echt perfect opgelost

Het is echt perfect opgelost. Ik miste een element. Die is onmiddellijk nagestuurd met een cadeautje erbij. Top opgelost en heel snel.

Antwoord van Ledkoop

Goedemorgen, dankjewel voor je review! Wat super om te lezen dat je een tijd terug zo goed bent geholpen bent 🤩. Jammer dat er producten mistte, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Super leuk dat een collega het zo goed opgelost heeft voor u! We wensen je een fijne dag toe! ✨

Fijne service!

Had ledlamp met bewegingsensor besteld maar werkte niet helemaal naar behoren. Na een appje stuurde ze meteen een nieuwe toe. Top service! Het bestaat gelukkig nog :-)

Antwoord van Ledkoop

Hi goedemiddag, dankjewel dat je een review hebt geschreven, dat stellen we op prijs 🤩. Wat vervelend dat er een ledlamp met bewegingssensor niet werkte, excuses voor het ongemak. We zijn wel heel blij om te horen dat het probleem inmiddels voor je is opgelost en dat je helemaal tevreden bent over de manier waarop. Bedankt voor de ⭐⭐⭐⭐⭐! Fijne dag gewenst!

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service! Betrouwbare partner.

Antwoord van Ledkoop

Goedemorgen Yves, dankjewel voor het plaatsen van een review en de complimenten! 😁 Dat waarderen we enorm. We wensen je dan ook veel plezier met de grondspots en een fijne dag. 🌞

Slecht

Slecht, na de bestelling volgende dag in huis no wsy dus. Contact gaat ook met moeite telefonisch is het nummer niet ingebruik. Dieversen appjes gestuurd late reactie tijd ik ben der klaar mee. Maar weer op bol.com bedtellen beter.

20 december 2022

Goedemorgen Erik,

dankjewel voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat je de artikelen die je hebt besteld nog niet hebt ontvangen, excuses voor het ongemak. Zoals je wellicht op de productpagina had gezien, hebben deze artikelen een langere levertijd en verwachten we deze terug te krijgen!

We zien ook terug dat er gisteren is geantwoord op je mail, helaas kunnen we door grote drukte momenteel niet zo snel als je van ons gewend bent reageren op de berichten die binnenkomen. Hopelijk is het met dit antwoord een stuk duidelijker geworden wanneer je de producten mag verwachten! Voor nu een prettige dag gewenst! 💡

Verkeerde lamp bezorgd

Na twee dagen werd de lamp bezorgd maar het was helaas een verkeerde. Na dit te hebben gemeld kreeg ik in eerste instantie een korting aangeboden maar ik wilde de lamp die ik had besteld en vroeg hoe gaan we dit regelen.
Twee dagen later een bericht: de door u bestelde lamp is onderweg en de reeds geleverde, daar kunt u vast we iemand blij mee maken!
Dit noem ik nou super service, foutjes kunnen gemaakt worden maar deze oplossing vind ik super!!!
Top heren👍

15 december 2022

Een review helpt

Ledstrips konden niet aan Google Home gekoppeld worden ook al stond op de site van wel. Na lang heen en weer mailen en een berichtje op Trustpilot en Google werd het opgepakt door de leidinggevende en hij pakte gelijk door. Ik heb nu nieuwe connectoren toegestuurd gekregen die wèl de connectie met Google Home maken. Bedankt Yordi!

14 december 2022

Top service

Helaas waren de lampen die wij hadden besteld foutief geleverd. Na een prima service via WhatsApp hebben wij alsnog de lampen gekregen die wij hadden besteld. Ook mochten wij de verkeerd geleverde lampen houden wat wij erg waardeerde.

11 december 2022

Goede Service:-)

2 led Lampen besteld, levering snel. Er was een klein probleem met de lampjes, echter na 1 mailtje naar ledkoop en alles prima opgelost.

7 december 2022