Hej, har lige været på Jelling festival og lejet soundboks fra lejsb. Det kan med sikkerhed kun anbefales. Det var super nemt at hente og aflevere soundboksen De var altid tilfængelige via tlf,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg lejede en soundboks til Jelling festival 2026, og det var et hit i min Camp, hele lejnings processen gik uden problemer, afhentnings stedet lå tæt på festivalspladsen. Kan helt klart anbefale lejs... Toon meer
Det var en klasse oplevelse. Der var ingen problemer og oplevet kun at der var styr på tingene. Det var super nemt at afhente og aflevere. Også er det bare nogle gode Boys med flotte smil og gode inte... Toon meer
Vi havde lejet en soundbox et andet sted. 3 timer før festen begynder finder vi ud af at den ikke virker. Jeg ringer til dette sted jeg hurtigt og tilfældigt finder på Google. Fik den bedste service... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡
Contactgegevens
Esromgade 2, 2200 København, 2200, København N , Denemarken
- kontakt@lejsoundboks.dk
- lejsb.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fed oplevelse og fedt koncept
Min camp og jeg lejede en soundboks til Roskilde Festival 2022 og havde en rigtig god oplevelse. Personerne bag var altid til rådighed og super forstående og fleksible omkring bl.a. uforudsete hændelser, som vi sammen fik løst. I det hele taget er det også bare et fedt koncept, og ikke mindst et bæredygtigt alternativ til at købe en ny højtaler hvert år, som vi har gjort til alle de foregående festivaller. Klart ikke sidste gang vi anvender Lejsoundboks.dk.

Kæmpe anbefaling af lejsoundboks
Kæmpe anbefaling af lejsoundboks! Jeg bookede en soundboks til Roskilde Festival, som vi kunne hente og aflevere på festivalen. Det kunne vitterligt ikke være nemmere. Servicen er fantastisk. Laust ringede mig op for at sikre, at jeg havde fået svar på alle mine spørgsmål, og der var oprettet en FB gruppe, så man løbende kunne stille spørgsmål under festivalen. Teamet er super professionelle, og så bliver man ellers bare mødt af kæmpe smil og en hyggelig sludder! Igen, kæmpe anbefaling!

Antwoord van Lejsb
Helt vildt god service og nemt på…
Helt vildt god service og nemt på Roskilde. Eneste der kunne være nemmere var måske afleverings lokationen der lå lidt væk for de små trætte festivalsben. Men vil helt klart gøre det igen næste Roskilde festival !

Kæmpe positiv oplevelse
Kæmpe positiv oplevelse. Vi havde problem med swappe batterier på Roskilde men de hjalp os med det samme, helt gratis og fiksede problemet med det samme!

Antwoord van Lejsb
God service og kontakt. Det var dejligt nemt både at aftale afhentning og aflevering, og udstyret virkede perfekt

Antwoord van Lejsb
Super koncept og service!
Super koncept og service!
Hurtig svar på henvendelse, meget fleksibel omkring afhentning og aflevering og soundboks i perfekt stand (fik endda en lille gennemgang af, hvordan soundboksen virkede ved afhentning) - rigtig god oplevelse.

Antwoord van Lejsb
Super god og positiv oplevelse
Super god og positiv oplevelse! Vi kommer til at bruge dem igen!

Nemt og lige til.
Nemt og lige til.
Min datter bestilte en soundboks til sidste skoledag.
Nem afhentning og nem levering.
Soundboksen levede til fulde op til det den skule.
Alt i alt en super oplevelse, kan kun anbefales hvis man skal ud i det blå og have musik med

Antwoord van Lejsb
Det var super nemt at leje soundboks…
Det var super nemt at leje soundboks hos Laust , fornuftige priser , kan klart anbefales , vi lejer igen næste gang.
Problemfri leje og god kommunikation
Problemfri leje og god kommunikation. Kan kun anbefales!
Exeptional!
Hurtig og nem kommunikation👍.
Hurtig og nem kommunikation👍.
Jeg sendte en forespørgelse på en SoundBoks torsdag eftermiddag, fik svar med det samme og afhentet lørdag formiddag.
Super nemt😀
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Produktet var i top og prisen aldeles fair. Laust fra lejsoundboks var desuden meget hjælpsom og fleksibel i forhold til vores arrangement. Kan varmt anbefales til enhver festlig lejlighed 😊
Pragtfuld oplevelse
Tak for en pragtfuld oplevelse med både god musik og service! Super imødekommende udlejer - hurtig og nem kommunikation.
Fantastisk god service og super fleksibel udledning i Esbjerg.
Jonas i Roskilde var rigtigt…
Jonas i Roskilde var rigtigt serviceminded. Det eneste der trækker ned er, at deres hjemmeside ikke var opdateret med de nye priser, så der var forvirring om prisen for lejen :)
Super nemt og søde mennesker.
Lees meer over geverifieerde reviews.