Over de jaren heen in heel wat projecten gestort (meestal bedragen rond de 150 a 250 euro per project). Jammer genoeg zijn er hier en daar een paar afgeschreven of serieus afgewaardeerd (waarvoor ik p... Toon meer

Hele fijne, duidelijke dienst en website. Top dat je kleine ondernemers kunt steunen én tegelijk zelf je geld investeren en laten renderen. De nieuwe atuo-invest functie zorgt ervoor dat nu echt h... Toon meer

Allereerst: Wij gebruiken Nederlands als taal. B. De cijfers zijn niet aktueel. DIE van Creze zijn bijna 3 jaar oud. C.Er is een aantal dagen tussen aankondiging van rente en/of aflossing en daad... Toon meer

1. Beleggingsadvies

Invest with social and financial return. Help entrepreneurs in developing countries grow their businesses by investing in their crowdfunding projects. Start with as little as €10 and earn up to 7% annual interest.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mijn geld wordt goed besteed

Ik word er blij van als ik nadenk dat mijn geld 'aan het werk' is om andere mensen te helpen die het nodig hebben. Verder vind ik het prettig dat je om het halfjaar terugbetaald wordt, daardoor kan ik op dat moment beslissen of ik het geld zelf wil gebruiken of nog even uitleen.

7 januari 2025

Investeren met positieve impact

Dit is een makkelijke manier om te kunnen investeren met een positieve impact op de wereld. Het aanmelden verliep soepel na nog wat hulp van de klantenservice, die snel reageerden. Het investeren in projecten is eenvoudig en de informatie wordt op een duidelijke en transparante manier getoond. Echt een aanrader dus!

6 januari 2025

Het platform biedt veel mogelijkheden…

Het platform biedt veel mogelijkheden om te investeren in projecten die er toe doen. De communicatie verloopt prima. Het overzicht op de pagina is duidelijk en biedt volop inzichten in je transacties. 5 uit 5 wat mij betreft.

16 december 2024

Lendahand

Ik investeer al enige tijd via Lendahand. Een toegankelijk platform dat kansen biedt aan landen in ontwikkeling. Zelf kan ik kiezen waar ik mijn geld inzet, met mooie rendementen!

15 december 2024

leuke laagdrempelige investering

Het is een leuke laagdrempelige manier om geld in goede doelen projecten over heel de wereld te steken. Er wordt goed uitgelegd wat voor soort project het is.
Ook ontvang ik rente wat ik opnieuw kan investeren via de website. Ik hoef niet steeds geld via de bank over te fmaken.

9 december 2024

Investeren kan je leren

Maart 2021 mijn eerste investering gegaan en sindsdien meerdere projecten. Het platform ziet er steeds beter uit qua leesbaarheid. En ik ben een blije gebruiker. Ik investeer liever dan dat ik beleg via een broker.

6 december 2024

overzichtelijk en duidelijk

Zelf vind ik beleggen nogal ingewikkeld, Lendahand maakt het heel gemakkelijk. Overzichtelijk en duidelijk en daarnaast vind ik het heel belangrijk te weten wat er met mijn geld gebeurd, dat het de wereld een stukje schoner mooier en beter maakt.

5 december 2024

Investeren met een mooi doel

Wat een prettige manier om op kleinschalige wijze geld te investeren in projecten die er toe doen. Informatie is duidelijk en een bedrag inleggen gaat eenvoudig. De Dashboards geven prima informatie over je lopende projecten.

27 november 2024

Investeren met een impact voor iedereen

Investeren via Lendahand zorgt zeker voor een win-win situatie. Je biedt mensen uit de derde wereld de mogelijkheid om buiten de banken om toch aan het noodzakelijke kapitaal te geraken waarmee zij hun projecten kunnen waarmaken en dus hun leven en dat van hun dierbaren kunnen verbeteren. Je krijgt er een rendement voor in de plaats. Iedereen wint.
De site werkt vlot en eenvoudig.

21 november 2024