mobimatter.com Reviews 48.334

4,3

Ik heb in Nederland via Gemini mobimatter gevonden De app geïnstalleerd en werkt perfect in Vietnam had ik direct verbinding top ook in Ha Long bay waar het internet van het schip ons in de steek li... Toon meer

Ik had Sparks Carribbian via Mobimatter voor mobiele data op Sint Maarten. Werkte redelijk goed op zowel Nederlandse als Franse deel van het eiland. Je hoeft dus niet op te letten en te switchen. Af e... Toon meer

Handig om mobiele data te kunnen gebruiken buiten EU zone. Goede dekking via orange in Egypte. Installatie van de app thuis ging vlot. Moeilijkheden voor de activatie ter plaatse. De app blokkeerde .... Toon meer

Gisteren in Indonesië een eSIM van MobiMatter gekocht en geïnstalleerd. Deed het meteen en geeft stabiel en supersnel internet. Had ook nog een vraag voor de klantenservice en daar werd binnen 15 minu... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. Online marktplaats
  3. Telefoon- en internetdienst
  4. Telefoonmaatschappij

Over mobimatter.com

MobiMatter eSIM Marketplace

With MobiMatter you can discover, compare, and stay connected worldwide.

We curate and sell eSIM plans from 25+ telecom providers worldwide for more than 200 destinations including United States, France, Germany, Turkey, Japan and many more!

download on the App Store get it on google play

Features

• Choose packages wiith different validities - from one day up to a full year.
  • Discover and purchase eSIM roaming offers from top operators worldwide.
  • Stay connected during your travels with convenient travel data packages.
  • No contract or long term commitment for travel data deals.
  • Embrace the benefits of eSIM technology for hassle-free and cost-effective international roaming.
  • Explore, compare, and purchase mobile plans from a variety of operators, and get an email immediately with your eSIM QR code.
  • Top-up your eSIM on the go from our eSIM App.
  • Check your data usage on our eSIM App.
  • Refer your friends & earn MobiMatter cashback through our Referral Program giving up to 50% referral rewards

Support

We have a dedicated 24/7 support team ready to assist in case there are any issues!
  • Use our troubleshooting tool to give you personalized advice to help fix your problem. It also assists you in submitting the relevant information to our support team for fast resolution
  • Alternatively, you can send us an email to support@mobimatter.com

4,3

Uitstekend

48K reviews

Vraagt klanten om een review

Super makkelijk eSim afsluiten

Super makkelijk eSim afsluiten voor Azië voor onze vakantie in Bali, Singapore en Kuala Lumpur. In Nederland al gekocht en geïnstalleerd (wat ook gemakkelijk gaat), dus bij aankomst op de airport gelijk het data abo activeren en online.

26 juli 2024
Reviews in alle talen tonen. (48.334 reviews)