Modanoma Reviews 147

TrustScore 1 uit 5

1,1

Wat een oplichters. Ze doen alsof het een Nederlands bedrijf is met een KvK nummer maar het is een Chinees bedrijf. Product lijkt echt niet op wat ze online laten zien en ze reageren niet op klachte... Toon meer

OPLICHTING EN ZELFS CAPSLOCK IS NOG TE KLEIN! ALS KLARNA HIERIN MEEGAAT, ZIJ ZE NET ZO SCHULDIG DOOR JE ALS CONSUMENT TE LATEN BETALEN VOOR NIET GELEVERDE GOEDEREN, EN/OF VERKEERD GELEVERDE GOEDEREN... Toon meer

Volledig nep bedrijf. Koaloo besteld. Zou een Ai gestuurde knuffel moeten zijn, blijkt gewoon een goedkope pluche knuffel zonder enige functie uit China te zijn. Besteld met Klarna, dus hopelijk kan i... Toon meer

Oplichtingssite!!!!! 2 ai bewegende panda’s besteld voor kinderen. Mooie panda’s maar geen beweging. Ook een tikkeltje, hetzelfde mini tekkel die niet beweegt! Verschrikkelijk. Heel erg lang moeten... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wat een oplichters

Product lijkt echt niet op wat ze online laten zien en ze reageren niet op klachten.
Retourneren kost geld. Pas op met dit bedrijf.

10 januari 2026

Zeer slecht

Zeer slecht – retour wordt tegengewerkt

Het product voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen. Sindsdien probeer ik op een normale manier te retourneren en mijn geld terug te krijgen, maar het bedrijf blijft hieromheen draaien. In plaats van duidelijke retourinstructies te geven, komen ze telkens met alternatieven zoals giftcards of kortingen, terwijl ik expliciet heb aangegeven gewoon mijn geld terug te willen.

De communicatie is frustrerend, tijdrovend en allesbehalve klantgericht. Ik zou hier niet opnieuw bestellen en raad anderen aan goed op te letten voordat ze iets kopen.

6 februari 2026

Verkeerd artikel gekregen, niet al mijn geld terug

Ik had een andere maat ontvangen dan ik had besteld. Eerst kreeg ik mail dat ze mijn vraag maat de backoffice gingen sturen, en vervolgens hoor ik 3 weken lang niks. Nog eens gemaild, komen ze met 20% geld terug. Ik ga niet akkoord, want het is hun fout, niet de mijne. 50% terug. Retour is niet goed voor het milieu. Ik zeg dat ik 100% geld terug wil, en dan doneer ik het product aan de zak van max of zoiets. Nee, ze blijven bij die 50% of retour en dan moet ik de retourkosten betalen.
Hoe kan dit als het niet mijn fout is?

27 december 2025

Oplichtingssite!!!!!

Oplichtingssite!!!!!
2 ai bewegende panda’s besteld voor kinderen. Mooie panda’s maar geen beweging. Ook een tikkeltje, hetzelfde mini tekkel die niet beweegt! Verschrikkelijk. Heel erg lang moeten wachten op de bestelling en niet gekregen wat ik heb gekocht! Terug sturen heeft geen zin.ze beantwoorden mijn mail maar gedeeltelijk alleen het deel wat over de levertijd ging maar niet dat het product niet is wat hun zogenaamd verkopen!!! NIET BEDTELLEN HIER AUB!!!!

5 december 2025

OPLICHTERS!!!!!!!

Als ik 0 sterren kon geven deed ik het. BESTEL AUB NIET OP DEZE SITE. HET ZIJN OPLICHTERS !!!!!!!! Valse trustpilot score op site, sturen iets op wat totaal niet overeenkomt met wat je bestelt. Na lang aandringen eindelijk retouradres gekregen. In CHINA !

3 december 2025

Helaas ben erin getuint

Helaas ben erin getuint. Te laat gelezen dat het niet betrouwbaar is. Iets besteld en nog steeds niks gekregen. Track en trace geeft nu aan dat er een fout zit bij het bedrijf zelfs online is gesloten. Heel mijn pakket is niet bekend. Mail gestuurd nog steeds geen reactie. Kan dus fluiten naar mijn pakket zowel geld. bij deze koop inderdaad nooit wat bij hun !!!!!

30 november 2025

Niet bestellen bij deze site!

Niet bestellen bij deze site!
Hier een jas en 2 " levensechte" konijntjes gekocht. Volgens maat label maat L besteld. Deze was veel te groot en kwaliteit is slecht. Geen winterjas, veel te dun. Konijntjes tot heden niet aangekomen.
Retour beleid is er niet. Kon alleen tegen bijbetaling van nog eens 15 euro een andere jas krijgen die ik niet wil houden. Duidelijk in de mail beschreven.
Vraag waar de konijntjes blijven word gewoon weg niet op gereageerd

18 november 2025

Je reinste oplichting

Bestelling gedaan , het bestelde" jasje" bleek een flodderjasje te zijn en nog te klein ook ( had zelfs 2 maten groter besteld, jasjes moeten nu eenmaal ruim zitten ) Ik mocht het jasje houden en iets uitzoeken met 25 % of terug zenden en restitutie ontvangen. Geen adres voor terugzenden ontvangen......Na lang zeuren eindelijk het adres voor terugzenden ontvangen ( ingewikkeld verzenden op eigen kosten ! ) óf met 50 % iets uitzoeken!!!!! Hier trap ik niet meer in , je reinste oplichterij! Mijn geld ben ik helaas kwijt maar om nog meer geld te besteden bij dit "bedrijf" is hetzelfde als mijn eigen geld verkwanselen....Ik heb het helemaal "gehad" met Moda Noma..

21 november 2025

Verkeerde Trustpilot gelezen! Slecht spul.

Helaas had ik de verkeerde Trustpilot gelezen, waar ze in deze beoordelingen van Trustpilot voor Modanoma waarschuwen.
Winterjas is flinterdun, rits wil bijna niet dicht en duim gat zit verdraaid.
Inderdaad China spul. Had even meer onderzoek moeten doen.
Wel retour aangevraagd en ben benieuwd of ik een een retouretiket ontvang.
Ze reageren wel op de mail.

18 november 2025

Idd de grootste oplichters die er zijn

Idd de grootste oplichters die er zijn. Als je product wil terug sturen dan moet je toch verzendkosten betalen en bh.s mogen niet terug, terwijl in het groot erbij staat in de advertentie en het is uiteraard allemaal China troep! Is gewoon een tussen bedrijf die heel veel geld zo er aan verdiend . Dus hier nooit wat bestellen!! Enige compliment is dat ze reageren op je mail.

19 november 2025

KOOP NIET bij ModaNoma

KOOP NIET bij ModaNoma. Deze website bevat misleidende informatie over retourgarantie en weigert terugbetaling. De consument wordt bij klachten met computer gestuurde mails verstrikt in een eindeloze mailwisseling. De vriendelijke toon verbergt een schandelige aanpak om terechte klachten niet te honoreren.

10 november 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Niet kopen bedrijf zit niet in Nederland. Broek rits kapot gemaild zouden iets regelen 24 okt laatste mail contact niks gehoord

6 oktober 2025

Wat een flut bedrijf.

Wat een flut bedrijf.
Koop er niets want je wordt geflest.
Mooie praatje op hun site maar als je het retour wil sturen omdat het nergens naar zit, kan dit niet en doen ze een flutaanbieding van 20% korting op een nieuwe aankoop.
Ja daggg.

2 november 2025