Modanoma Reviews 147

TrustScore 1 uit 5

1,1

Wat een oplichters. Ze doen alsof het een Nederlands bedrijf is met een KvK nummer maar het is een Chinees bedrijf. Product lijkt echt niet op wat ze online laten zien en ze reageren niet op klachte... Toon meer

Oplichtingssite!!!!! 2 ai bewegende panda’s besteld voor kinderen. Mooie panda’s maar geen beweging. Ook een tikkeltje, hetzelfde mini tekkel die niet beweegt! Verschrikkelijk. Heel erg lang moeten... Toon meer

Houd rekening met het volgende

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Koop hier nooit iets

Koop hier nooit iets! En ik roep iedereen op om de misstanden te melden bij de Consumentenautoriteit zodat ze deze webshop kunnen sluiten. Het magazijn zit in China dus als je iets terug wilt sturen komen ze eerst met tegoedbonnen om te voorkomen dat je het terug wilt sturen maar na lang aandringen komt de aap uit de mouw het moet retour naar China en de hoge kosten zijn voor jezelf. Dit is in strijd met de wet om dit vooraf niet helder te communiceren. Ze doen je vermoeden dat ze in Wijchen zitten. Er volgen veel mailtjes die gekopieerd zijn en er komt geen oplossing.

29 oktober 2025

Oplichters zijn het!

Heb een zogenaamde bijna echt hondje besteld. Deze was zelfs voor een knuffel nog nep! Leek in de verste verte niet op het hondje op het filmpje. Wat een oplichters! Koop hier nooit iets!!

1 november 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Product lijkt niet op waar reclame voor gemaakt wordt. In dit geval een knuffel teckel, is nog geen 10 euro waard! NIETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF IS MIJN ADVIES!!!!

28 oktober 2025

Wat een K bedrijf

Wat een K bedrijf. Ik raad je aan hier nooit iets te kopen. Je krijgt nl je geld niet terug terwijl er in de voorwaarden staat dat je het aankoop bedrag terug krijgt, NIET DUS. Ze lijmen je met een tegoedbon, eerst 10 % en steeds meer tot 50%. Ook laten ze je niet weten de artikelen uit het buitenland komen

24 oktober 2025

Retour zenden mag na veel aandringen voor 30 euro!!

Ik heb bij dit bedrijf een broek besteld die er lang over deed om aan te komen. Het was bij het bestelling niet duidelijk dat de broek uit een ander land zou komen.
Toen ik de broek eenmaal had, bleek hij te klein. Ik heb het bedrijf gemaild met de vraag hoe ik het retour kan zenden. Ik heb daar een lange, hardnekkige mailwisseling over gehad:
- 1e mail met aanbod om het op te lossen (of ik kon aangeven waarom ik het wilde terugstuurde)
- 2e mail: ik krijg 25% korting aangeboden op een volgende aankoop als ik het product niet terugstuur
- 3e mail: - 2e mail: ik krijg 50% korting aangeboden op een volgende aankoop als ik het product niet terugstuur
- 4e mail: ik krijg eindelijk een retouradres in, je raadt het al, China!
- 5e mail: ik moet de retourkosten van rond de 30 euro zelf betalen

21 oktober 2025

KOOP HIER NIETS!!!!!!

KOOP HIER NIETS!!!!!!
Zelfs 1 ster is nog teveel. Product besteld en een totaal ander product ontvangen.
De klantenservice gemaild en verzocht product retour te kunnen sturen. Klantenservice beantwoord je vragen niet en aanbod was product houden met 40% korting. Gevraagd ivm fout van bedrijf product kostenloos terug te nemen. Doen ze niet. Ze moeten dit verbieden dat ze het aanbieden.

16 september 2025

Koop hier niets….!

Vandaag 2x IJsbeer XL ontvangen. Zeer ontevreden want ze lijken niet eens op de foto’s op hun website. Ik was al wel voorbereid op een teleurstelling omdat ik zo stom was om niet van te voren naar reviews te zoeken en ik ook AI vermoedde. Desondanks houd je toch hoop op een goed product. Ik vind er uiteindelijk wel een goede plek voor (verzorgingshuis). Erg jammer dit!

17 oktober 2025

Mensen en dan bedoel ik vooral oude…

Mensen en dan bedoel ik vooral oude mensen. Laat je kind of klein kind even naar de foto’s kijken, die gaan je dan vertellen dat dit overduidelijk AI is. Die foto’s en reviews bestaan niet echt, maak hier een melding van want het is strafbaar om geen eerlijke reviews te hebben.

12 oktober 2025

Bedriegers

De koala besteld waar ze zo reclame van maken die zogezegd op aanraking reageert. Je krijgt dus gewoon een temu koala knuffel, die niet eens rechtop kan zitten. Laat je niet bedotten! Koop het niet want je krijgt iets helemaal anders. Puur bedrog.

25 september 2025

Oplichters

Oplichters, zeggen te versturen vanuit Nederland maar je krijgt een niet te volgen track en tracé uit China. Bij klachten een standaard mail waaruit overduidelijk blijkt dat de mails niet gelezen wordt. Bestel hier vooral niets. Bijna 3 weken geleden besteld en niets ontvangen. Nep review op hun eigen website. Net als alles nep is van de site.

4 oktober 2025

Koala besteld

Heb AI koala besteld. Na ruim een maand wachten krijg ik een lelijke knuffel toegestuurd. Lijkt totaal niet op de foto en is ook niet AI het doet niks. Is gewoon een goedkope lelijke knuffel uit China. Ik wil het retourneren, maar ze komen iedere keer met aan biedingen voor korting op ander product. Heb al iets van 30 mails verstuurd maar krijg steeds dezelfde antwoord. Is steeds een automatisch bericht. Je kan m dus niet terugsturen al staat wel op hun website dat je binnen 30 dagen dit kan doen. Bestel a.u.b. niks bij dit bedrijf. Is scam!!

1 september 2025

Oplichters!

Het zijn oplichters!Ik moest 80 keer om een retour adres vragen want het product komt totaal niet overeen met wat er op de site te zien is.Hierop bieden ze korting aan of een cadeaubon of een gedeelte van het bedrag terug maar dat is maximaal 40%! Constant heen en weer gemaild met het verzoek om een retour adres en dan begint het bij korting aanbieden van 25% en gaat tot 40%. Uiteindelijk krijg ik een adres in China, moet daar zelf de retourkosten voor betalen, heb online gekeken en dat kost minimaal 17 euro. Volledige bedrag wordt dan wel terug betaald zeggen ze!Niks bestellen hier en ook niet bij Mivoza, zijn precies hetzelfde maar mivoza heeft uiteindelijk wel een retour adres in Nederland gegeven! Maar werkwijze is precies hetzelfde!

9 september 2025

Net zoals vele een koala besteld

Net zoals vele een koala besteld. Na meer dan een maand, eindelijk pakket ontvangen. Wat er uit de verpakking kwam was zeer teleurstellend.
Het was een zeer slecht lijkende uit de kluiten iets wat op een koala moest lijken knuffel. Zonder enige functie die wel vermeld stond. Meteen een melding gemaakt ze vonden het jammer dat het niet voldeed aan de verwachting daarom kreeg ik voor mijn volgende aankoop 25% korting. Je begrijp hier bestel ik dus niets meer. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen, denk dat iedereen krom ligt van het lachen.

PURE OPLICHTING

PURE OPLICHTING
na weken aan het lijntje gehouden te zijn eindelijk pakje ontvangen, Ai koala besteld, blijkt gewone lelijke knuffel te zijn. "SCHANDALIG"

4 september 2025

1 STER IS AL TE VEEL!

Een grote en een kleine Koaloo besteld bij dit bedrijf.
Advertentie en filmpjes geven aan dat je een AI gestuurde, op echt lijkende koala krijgt. Met zachte, gewichtige bewegingen, die aanvoelen als echte koalas.
ONZIN! OPLICHTING!!!!
Wat ik ontvangen heb is troep! Super lelijk lijken totaal niet op echte en ze kunnen absoluut niet bewegen.
Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen. Want zelfs knuffels van Shein zijn nog beter!

Zware oplichting!!!!!
KOOP NIETS BIJ MODANOMA!!!!!
En je wordt misleid door de trustpilot sterren op hun site.
"Dit bedrijf geeft op een verkeerde manier Trustpilot-content weer.
Ze gebruiken bijvoorbeeld een onjuiste sterrenscore in sales-uitingen, tonen reviews die ze niet mogen gebruiken op hun site en meer."

WAT EEN SCHANDE DAT DIT MAG EN MAAR KAN ONLINE! OPLICHTERS AANPAKKEN

2 september 2025

OPLICHTING EN ZELFS CAPSLOCK IS NOG TE…

OPLICHTING EN ZELFS CAPSLOCK IS NOG TE KLEIN! ALS KLARNA HIERIN MEEGAAT, ZIJ ZE NET ZO SCHULDIG DOOR JE ALS CONSUMENT TE LATEN BETALEN VOOR NIET GELEVERDE GOEDEREN, EN/OF VERKEERD GELEVERDE GOEDEREN! WIE O WIE STOPT DEZE VORM VAN OPLICHTING! KEES VAN DER SPEK, WAAR BLIJF JE?????? TOPIC VOOR RTL BOULEVARD????

VROEGER KREEG JE BEPAALDE STRAFFEN DIE ZICH GOED LENEN VOOR DEZE WALGELIJKE ROOFDIEREN!

Volledig nep bedrijf

Volledig nep bedrijf. Koaloo besteld. Zou een Ai gestuurde knuffel moeten zijn, blijkt gewoon een goedkope pluche knuffel zonder enige functie uit China te zijn. Besteld met Klarna, dus hopelijk kan ik er nog onderuit komen. Schijtbedrijf.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken