Super lækkert anlæg vi lejede til vores bryllup. Alt fungerede - kvalitet helt i top og det stod klart da vi kom. Kommunikationen undervejs var knivskarp og klar. Og super smart at man kan hente og af... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Utrolig høj service og en stor villighed, til at gå langt for, at vi fik den rette vejledning og fik matchet vores behov ift valg af udstyr. En stor firmafest, hvor udstyret blev leveret dagen... Toon meer
Jeg giver Nawi 4/5 stjerner. Jeg lejede et par fest lys til en fødselsdagsfest, og det var MEGET nemt og hurtigt at finde stedet i Hvidovre hvor det skulle hentes, da man fik sendt step-by-step inst... Toon meer
Ved bestilling : Flot service og meget hjælpsom . Ved montering : Perfekt , dygtig og hjælpsom og rigtig god info omkring brugen af Festpakken. Vil helt sikkert anbefale Nawi til venner familie og bek... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har lejet højtaler til 80 personer og…
Har lejet højtaler til 80 personer og de har levet op til det.
Super nemt og lige til at bestille
Nemt at hente
og super service hele vejen
vi ses igen
Hilsen Carsten
God service. Godt udstyr. Nemt at opstille. I det hele taget en rigtig god oplevelse.
Lejede anlæg til konens 50 års…
Lejede anlæg til konens 50 års fødselsdag priserne er super billige og mega god service 👍kan klart anbefales
Lejet anlæg til min 18 års og det var…
Lejet anlæg til min 18 års og det var syveren godt (ikke sidste gang) og god service
God service!
Rigtig god service :-) Brugte anlæg og lys til min 18 års! :-) Super god lyd og mega fede farver! Kan 100 procent anbefales!
Altid super god og pålidelig service
Altid super god og pålidelig service. Har altid været tilfreds med de aftaler der bliver indgået og udstyret er af god kvalitet.
Fantastisk service
Fantastisk service - rigtig god kommunikation. Udstyret er nemt at håndtere. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse at leje udstyr hos Nawi. Det gør vi igen.
Bedste service & pris på markedet!!
Lejede anlæg til mit partyband gennem Nawi og fik den bedste service samt pris, og anlægget levede op til alle krav. Gennemførsel af bestilling gik som smurt og i forbindelse med levering og afhentning af anlægget havde jeg en rigtig god dialog med Alex fra Nawi.dk.
Jeg havde bestilt levering til adressen, hvilket gik lige som det skulle. Derudover var der en fin kommunikation både før og efter arrangementet. Vil klart anbefale firmaet til leje af anlæg til fester og andre arrangementer. 5 store stjerner herfra. Man kan trygt benytte sig af Nawi 👍
Vh. Benjamin
Jeg har benyttet Nawi flere gange
Jeg har benyttet Nawi flere gange. Hver gang med kanon kundeservice og fleksibilitet.
Derudover har alle deres produkter virket i upåklageligt.
Kan varmt anbefale at bruge dem.
Super service
Super service, meget effektive - kan varmt anbefale!
TOP SERVICE OG KVALITET!
Vi har brugt Nawi i 3 år nu, og aldrig har der været problemer eller forsinkelser! De enkelte gange vi skulle have løst en udfordring var hjælpen hurtig og nem at få, og udstyret lever altid op til forventningerne - de varmeste anbefalinger herfra.
Perfekt service og kvalitetsudstyr!
Nawi.dk yder ekstremt god service og kvalitet til billige priser. Lejede deres pakkeløsning 3 i en weekend til introtur. Alt udstyret var nemt at betjene. Lyd kvaliteten var perfekt. Lys og røg maskine fuldendte weekenden. Det hele fungerede 100%.
Kan klart anbefale dem.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.