Fijne kleding met een mooie missie
Fijne kleding. Heerlijk zacht van binnen, en reguleert goed je lichaamstemperatuur. Dus je zal er niet snel in zweten! Daarnaast ook een bedrijf met een mooie missie om de wereld te verduurzamen.
OPS. Clothing is a start-up in the fashion industry based in 's-Hertogenbosch, the Netherlands, that aims to revolutionize the fashion industry by using Hemp as one of our main textiles. The composition of our clothes has been carefully selected to create the perfect mix of quality, comfort, and sustainability.
Dennenlaan, 26, 5263 NR, Vught, Nederland
Mooie kleding van topkwaliteit! Zeer tevreden!!
Ik vind de kleding goed geprijsd voor een duurzaam product. Ik heb hem mijn zoon cadeau gedaan en hij draagt het dagelijks!
Truien van topkwaliteit! Draag niks liever, ook de service is goed. Snelle reactie en komen altijd met een goede oplossing.
Echt een geweldige stof. En de visie die het bedrijf heeft voor de toekomst daarbij sluit ik me volledig aan
Zeer goede kwaliteit van de kleding, de levering was snel en zoals afgesproken!
Was heel benieuwd naar deze bijzondere trui. Je merkt dat het echt hoge kwaliteit is, erg stevig. Toch zacht van binnen en lekker duurzaam, top
Mooie producten, goede kwaliteit. Draag de trui bijna dagelijks. De verpakking is ook echt mooi!
Goede kwaliteit, duurzaam, en ziet er ook nog eens stoer uit!! Aanrader
Goede kwaliteit en duurzame kleding. Service was top. Zeer tevreden!
Kleding van goede kwaliteit met een duidelijke visie. Zeer tevreden!
Hele fijne stof. Alleen de maat valt kleiner dan verwacht. Ik heb de broek besteld. Deze is skinny.
Een organisatie die een positieve impact probeert te maken op de wereld. Zeer duurzame kleding en hartstikke mooi. Ook als gymhoodie erg fijn!
Geweldig! Prachtige kwaliteit, geweldige vormgeving, super sympathiek bedrijfje, met prachtige doelstellingen op het gebied van onze mooie aarde
Service was heel goed! Via Insta kreeg ik snel contact met iemand die verstand had vd gebruikte materialen en de maatvoering. Uiteindelijk via hun site een hoodie besteld…dat ging makkelijk en snel. Binnen een half uur kreeg ik een foto op Insta vh pakketje…altijd leuk. Volgende dag in huis…en gelijk nog maar 1 besteld, prachtig product!