Mijn dochter kocht airpods, binnen een jaar werkten ze niet goed meer. op tijd gemaild, nooit reactie. Website under construction, geen telefoonnummer. De mail aan support komt gewoon terug, want dat... Toon meer
Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt Bluebot Extreme robotstofzuiger A gradatie die als nieuw zonder een krasje/beschadiging uit de verpakking kwam. Hij werkt super en pakt alle hoekjes mee. Enige... Toon meer
Voor de eerste keer hier een robotstofzuiger van B-categorie besteld. De stofzuiger zag er als nieuw uit, bijna geen krassen of deukjes te zien. Alles zat netjes verpakt in de doos. Snelle service b... Toon meer
Verzending heeft ong. 4 a 5 dagen geduurd( weekend zat er tussen) verzending via dpd. Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevre... Toon meer
Toepadweg 4A1, 5301 KA, Zaltbommel, Nederland
- info@re-factory.nl
- re-factory.nl
Mensen keken ook naar
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs, goede kwaliteit en snel bezorgd!

Snelle levering, prima product
Om vijf voor vier was de betaling gereed, de robotstofzuiger werd meteen verzonden, en de volgende dag was hij binnen. Het was een categorie B, maar er was geen kras op te zien, hij zag er als nieuw uit. Hij werkt ook prima. Verzonden via DHL.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Supersnel geleverd en het gevraagde…
Supersnel geleverd en het gevraagde product voldoet helemaal aan de verwachting.

A-kwaliteit Blaupunkt Xboost besteld
A-kwaliteit Blaupunkt Xboost besteld. In perfecte staat en ziet er werkelijk uit als ongebruikt. De moeite waard!

blaupunkt xtreme robotstofzuiger…
blaupunkt xtreme robotstofzuiger gekocht.
een nieuwe was me te duur, en na wat googlen kwam ik op de site van re-factory. dus deze robot daar gekocht.
perfect! en het scheelde toch een 150 euro.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Hopen dat de TV beter is dan de beloftes op de website...
TV een week geleden besteld.
Destijds op de website 'Op orders boven de €20 zit gratis verzending'. Ik moest dus ruim €10,- verzendkosten betalen voor een TV van €200+.
Sinds een klacht/opmerking staat hier nu een '*' achter.
"Op voorraad en voor 16u besteld, dan de volgende dag in huis."
De TV is op voorraad, maar is op het moment van schrijven nog steeds onderweg vanuit Spanje. Dus ik ben zeer benieuwd hoe ze normaalgesproken die belofte waar kunnen maken.
Denk je dus 'snel' een TV in huis te hebben, controleer dus eerst maar uit welk land deze komt.
We hopen dat de TV het wachten waard is!

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Re Factory - Betrouwbare webwinkel.
Betrouwbare webwinkel en vlotte communicatie via mail bij problemen. Zeker een aanrader om ook even te bekijken.

Dik tevreden
Moet eerlijk zijn, was wat sceptisch wat betreft een remarketed product. Denk neem gewoon de gok, hij was ook stukken goedkoper dan bij vele webshops en je draagt toch een klein beetje bij aan een betere wereld. De bestelling kwam door uiteraard DHL wel een dag later, maar het is als nieuw. Ik ga dit bij meerdere mensen aanraden, het is werkelijk win op win op win situatie. De 5 sterren dubbel en dwars waard, overigens ook als je ergens meezit dan is de support supersnel. Goed, ben gewoon dik tevreden, ga zo door Re-Factory!!!!

flipcover samsung s10e
flipcover vr samsung s10e besteld, helft vd prijs van bol.com en binnen 2 of 3 werkdagen thuis..

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
snelle levering van een goed product…
snelle levering van een goed product tegen een scherpe prijs.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Snel geregeld en super goede service.
Snel geregeld en super goede service.
Top bedrijf.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Nieuwe product aangekomen ipv renew
Levering duurde langer, 6dgn.
product is nieuw aangekomen.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Tweede keus product besteld, goede service
Tweede keus product besteld, A-gradatie.
Scheelt veel en waarom ook niet, als de garantie 24 maanden is na aanschaf!
Bij ontvangst blijkt dat de doos beschadigd is...
Dat is opletten of de robot niet is beschadigd. Blij allemaal nieuwe spullen te zien, geen krasje.
Na aanmelden in de app zie ik dat de robot een paar uur heeft gezogen, dus dat valt reuze mee.
Alleen de 2-1 watertank dweilt niet, zuigt wel.
Vrijdagmiddag een mailtje gestuurd, zaterdag de nieuwe watertank ontvangen, waarvoor hulde!!!
Alles werkt nu perfect.

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Snelle levering en prijs was prima

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Nix mis mee...gewoon snel en goed…
Nix mis mee...gewoon snel en goed gekregen wat ik besteld heb! Enzo hoort het! Bedankt!

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Blaupunkt Bluebot XBOOST remarketed…
Blaupunkt Bluebot XBOOST remarketed robot stofzuiger gekocht. Super ding. Na twee maanden gaf hij een technische storing, teruggestuurd, gerepareerd maar probleem was helaas niet verholpen.
Opnieuw teruggestuurd. Het bedrijf gaf de optie een andere te sturen maar ik ga toch voor een robotstofzuiger zonder dweilfuntie, omdat ik die functie niet gebruik. Zonder problemen direct mijn aankoopbedrag terugontvangen. Zeer snelle heldere communicatie. Topservice

Antwoord van Re-Factory, We sell refurbished electronics!
Eerste keer bij Re-factory gekocht, geweldig functionerend en schone robotstofzuiger gekocht :)
Nu bijna een korte week de Blaupunkt Xtreme robotstofzuiger in huis via Re-Factory. Product is een A-gradatie en verzonden via DpD. Het product bevatte bijna geen enkel krasje en werd keurig geleverd middels beschermfolie in originele verpakking. De Robot werd schoon geleverd incl alle onderdelen. Installatie verliep makkelijk. Na een paar test rondes voor het maken van een kaart, doet hij nu elke dag zijn rondes efficiënt. Ook als ik meubilair verplaats of deuren anders positioneer, past hij direct de kaart aan. het resultaat is een prachtige schone vloer, wanneer ik na het werk thuis kom.
Kortom een goed functionerend product, schoon en compleet geleverd door Re-Factory, voor een mooie prijs.

Toppers!
Onze Blaupunkt XSmart robotstofzuiger overleed helaas net buiten de garantie. Als bezitters van een trouwe viervoeter is een degelijke robotstofzuiger ideaal om ons appartement schoon te houden, dus vlug op zoek naar een nieuwe. Maar om zo snel alweer honderden euro's uit te geven? Via RF gelukkig een refurbished C-gradatie XBoost op de kop kunnen tikken voor een heel mooi prijsje. Prachtig ding en werkt perfect. Als kers op de taart na een telefoontje ook nog eens de onderdelen kunnen bemachtigen bij RF om zelf de kapotte XSmart te repareren. Heel erg blij dat ik deze dankzij de uiterst behulpzame medewerkers van RF een tweede leven heb kunnen geven.

Tweede keus product besteld
Tweede keus product besteld, A-gradatie, best wel spannend hoe het zou zijn. Bij ontvangst zie ik dat de doos aan een kant zwaar beschadigd is... Dat is opletten of de Robot niet is beschadigd. Blij allemaal nieuwe spullen te zien. Bij installatie blijkt bumper aan één zijde te blokkeren: Geen terugvering. Dat is dus een klusje voor mij. Lijkt mij gelukt, nu betere vering. Afwachten bij gebruik. Tot nu toe blij met de aanschaf.