Waardeloos, 5 mei jl een paar schoenen voor mijn vriendin besteld en direct betaald. Nu ruim een maand verder niks ontvangen, geen reactie op mails en app berichten en ook het aankoopbedrag niet terug... Toon meer
Ik heb lang op mijn pakketje moeten wachten maar ik heb hem gelukkig wel ontvangen op 02-06-2025 mijn man is er super blij mee
Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Toon meer
Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Toon meer
Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted
6836SM, Arnhem, Nederland
- 0616098220
- info@sneakermood.eu
- sneakermood.eu
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Netje en goede levering
Netje en goede levering. Maar duurde wel lang (2 weken) met maar 1 track and tracé na 1.5 week

Antwoord van SneakerMood B.V.
Bestelling en levering van de bestelde sneakers vlot afgehandeld maar de omruilactie daarna was dramatisch!
Bestelling en levering van de bestelde sneakers verliep zonder problemen. De irritatie begon na ontvangst op 5 maart. Ik had toch 1 maat te klein besteld en vroeg via Whatsapp of ik deze sneakers kon omruilen voor 1 maat groter. Geen probleem was het antwoord. Op 6 maart de sneakers retour verzonden en op 7 maart bevestiging van PostNL van aflevering bij SneakerMood. Vrijdag 8 maart via Whatsapp wanneer ik de 1 maat grotere sneakers kan ontvangen? Op zaterdag 9 maart ontvang ik het antwoord, dat deze begin volgende week worden verzonden. Op Woensdag 13 maart nogmaals om info verzocht of de sneakers inmiddels al waren verzonden. Antwoord donderdag 14 maart: retourzending is goed ontvangen. De verwerking duurt doorgaans 5 werkdagen. Hoezo begin volgende week verzenden? Dinsdag 19 maart nogmaals via Whatsapp om informatie verzocht naar de status. Antwoord op woensdag 20 maart: Doordat er net voor jouw retour een bestelling was geplaatst, was deze niet meer op voorraad en kunnen we hem niet ruilen helaas. Op donderdag 21 maart was mijn geld teruggestort op mijn rekening, dat was dan wel weer snel geregeld. Maar door het gebrek van het verstrekken van juiste info, is mijn Sneakermood wel gedaald tot nul. De bewuste sneakers elders besteld, waren binnen 2 dagen geleverd en voor een prijs die €70,= lager was. Voor mij was dit de eerste maar ook meteen de laatste keer dat ik bij SneakerMood wat heb besteld.

Product goed ontvangen
Product goed ontvangen! Zeer tevreden over de schoenen en de service
Mooie moeilijke verkrijgbare sneakers vindt je hier
Mooie sneakers die moeilijk verkrijgbaar zijn. Duidelijke site. Goeie foto's en eenvoudig te bestellen. 2 minpuntjes. Sneakers zijn er prijzig en de informatievoorziening (verzending) is er niet (dwz je krijgt orderbevestiging maar 10 dagen later krijg je een halve dag voor ontvangst een trackcode). Je hoopt dus in die tussentijd dat transport maar goed gaat.
Schoenen besteld
Schoenen besteld, precies 8 werkdagen op gewacht. Uiteindelijk heel blij mee!
Betrouwbaar - prachtige sneakers
Ben zeer tevreden over de prachtige Adidas sneakers. De afbeeldingen op de website komen overeen met het geleverde product. De levering duurde langer dan verwacht: 21/02 besteld, 02/03 geleverd. De bestelling was blijven hangen bij Post.NL Communicatie hierover via de mail met Joël verliep goed. Betrouwbaar verkooppunt.
Geen aanrader
Jammer dat er op de site geschreven word verzending binnen 5 tot 8 dagen.
13 februari schoenen besteld, meerdere malen via de app contact gehad, komt wel een reactie maar moet wel meerdere berichten sturen.
Ondertussen track en trace code gehad maar blijkt dat het pakket nog niet afgegeven is bij post nl punt. Hierdoor blijft de melding “uw pakket is nog niet ontvangen en/of gesorteerd door post nl” staan. Contact gehad met post nl die bevestigen dat pakket nog niet ingeleverd is.
Erg vervelend als je op schoenen zit te wachten die je voor een gelegenheid besteld, deze week afwachten of ze binnen komen…
Uiteindelijk weer contact gezocht krijg je bericht ja we gaan onderzoek starten bij postnl, je geld word terug gestort.
Ondertussen zijn de schoenen uitverkocht, verwacht dat ze altijd al uitverkocht waren… ik ga er niet meer bestellen.
Geschreven na reactie sneakermood
Frappant dat jullie nu meteen reageren , en ik op whatsapp meerdere vraagtekens moest sturen.

Sneakermood is top!
Goede service en duidelijke communicatie. Top!
Mooie schoenen
Mooie schoenen, betrouwbare site,duurde alleen 13 dagen voor ik ze binnen had,kan gebeuren
Top service
Zeer tevreden over de service. Via whatsapp makkelijk te benaderen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Sneakers werden binnen 2 dagen en in goede staat geleverd. Zeker aan te raden

Zo tevreden!
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe New Balance schoenen! De kwaliteit is uitstekend. Top service! Aanrader

Waardeloze org
U krijgt morgen bericht. Geen bericht gehad. Binnen 8 dagen heeft u de schoenen. Na 2 weken geen schoenen. Waardeloos

Antwoord van SneakerMood B.V.
Goed contact en klant gerichte service
Na de bestelling te hebben geplaatst stuurde ze een mail om te checken of de juiste maat was besteld, dit ivm een kleinere pasvorm voor dit merk. Ook toen de verzending iets langer duurde hebben ze dit na mijn melding direct gechekt bij de bezorgdienst.
Heel netjes.

Antwoord van SneakerMood B.V.
Ondanks de drukte na de feestdagen toch…
Ondanks de drukte na de feestdagen toch een snelle levering. Tevens ook de enige die het model nog op voorraad had. Was een gewild item dus Super!
Schoenen zijn top
Het duurde wat lang voordat de schoenen werden verzonden, maar na emailcontact was het snel geregeld. Schoenen zijn top!
Schoenen waren netjes aangeleverd
Schoenen waren netjes aangeleverd
Jammer dat de schoenen te klein waren voor mij