Dartshirts zijn van uitstekende kwaliteit en aangenaam om dragen. Resolutie van de logo's wordt verbeterd door het team indien nodig. Voorstellen om letters of logo's beter zichtbaar te maken, wordt o... Toon meer

De site is overzichtelijk, configurator gebruiksvriendelijk , veel keuze om te personaliseren en je krijgt een duidelijke prijs . Verzending gebeurd met trackingcode en op tijd een mail met de status... Toon meer

Spized had per ongeluk mijn ontwerp verkeerd gedrukt. 1 mailtje was alles wat nodig was om dit op te lossen, Spized heeft me een nieuw (correct) shirt toegezonden, zonder dat ik het incorrecte shirt h... Toon meer

Goed georganiseerd, kwalitatief top kleding en alles geheel maatwerk. Ook de mogelijkheid om proefshirts te bestellen zodat de maten makkelijk te bepalen zijn en de software biedt alle mogelijkheid om... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant

customized sportswear

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Maat is zoals het is aangegeven

Maat is zoals het is aangegeven. Bedrukking en alles perfect in orde. Snelle levering.

22 oktober 2024

Hoi Andy,
heel fijn dat je tevreden bent met de maat, de kwaliteit van de bedrukking en de snelle levering! Precies het resultaat dat we willen leveren. Dank je wel voor je positieve beoordeling!

Kwaliteit en makkelijk bestellen

Zeer fijn systeem voor het designen van tenues. Daarnaast prijs ook nog netjes zeker gekeken naar de kwaliteit.

24 oktober 2024

Hoi Frank,
bedankt voor je super feedback! Geweldig om te horen dat je onze 3D-Konfigurator zo praktisch vindt en tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding.

Super bedrijf

Super bedrijf, denkt mee en levert snel. Aanrader!

17 oktober 2024

Hoi Danny,
geweldig dat je ons bedrijf aanbeveelt! Fijn dat alles naar wens was en dat we je snel hebben kunnen leveren. Bedankt voor je super feedback!

top bedrijf

mooie shirsts goede kwaliteit en heel behulpzaam en vriendelijk klanten contact. top allemaal hier je shirts ontwerpen en bestellen!!

14 september 2024

Hoi Martijn,
super dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de shirts en onze vriendelijke klantenservice! Bedankt voor je feedback!
Groeten uit Keulen,

Levertermijn: TOP

Spized = TOP!

9 september 2024

Hoi Jonas,
wow, wat een geweldig feedback – heel erg bedankt! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over spized. Jouw lof betekent veel voor ons!
Groeten uit Keulen,
je spized-team

T-Shirt past als gegoten en voelt zeer…

T-Shirt past als gegoten en voelt zeer goed aan tijdens het lopen. Ik ben uiterst tevreden.

Mijn vrouw vindt het vrouwenmodel iets te aansluitend aan de nek.

Tool voor ontwerp werkt goed en handig. Het resultaat is absoluut naar wens.

Bestelling en levering verliepen heel vlot.

21 augustus 2024

Hoi Yves,
geweldig om te horen dat het T-shirt perfect past en comfortabel is tijdens het lopen! Fijn dat je tevreden bent met het ontwerp en dat alles vlot is verlopen. Jammer dat het vrouwenmodel voor je vrouw wat strak om de nek zit. Dank je wel voor je feedback!

Top bedrijf zeer behulpzaam

14 augustus 2024

Hi Yannick,
bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je onze service als zo behulpzaam hebt ervaren.

Product zoals zelf samengesteld

Product zoals zelf samengesteld, maat perfect

12 augustus 2024

Hi Bertje,
geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het door jou samengestelde shirt en dat de maat perfect is. We vinden het altijd fijn als onze klanten zoveel plezier beleven aan het gebruik van de 3D-configurator. Bedankt voor je geweldige feedback!

Prima service

Prima service. Snelle en correcte reactie op extra vragen.

13 augustus 2024

Hoi,
bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service en onze snelle reactie op je vragen.
je spized-Team

heel tevreden

heel tevreden van het resultaat , de shirts waren zoals ik gehoopt had. Ook tof dat je kleinere hoeveelheden kan bestellen .

5 augustus 2024

Hoi John,
geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat en dat de shirts precies zijn zoals je gehoopt had! We zijn ook blij dat je het waardeert dat je kleinere hoeveelheden kunt bestellen. Bedankt voor je geweldige feedback!

Dartshirts voor onze 2 teams

Ik heb een knap dartshirt kunnen ontwerpen via een heel goede online ontwerpconfigurator. Het shirt was snel geproduceerd en ook de levertermijn van ongeveer 2 weken is dik in orde . Kwaliteit van dartshirt is picobello.
Wat ik minder vind is zelfs wanneer je 14 shirts besteld je nog steeds verzendkosten dient te betalen , —> 20€ . Dit zou bij een bestelbedrag van ruim 700€ gerust gratis mogen zijn . Voor de rest is alles dik in orde !!

30 juli 2024

Hoi,
het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze 3D-configurator en de kwaliteit van de truitjes! Geweldig dat de levering binnen twee weken gelukt is. We begrijpen je opmerking over de verzendkosten bij grotere bestellingen en nemen dit mee als waardevolle feedback. Dank je wel daarvoor!
je spized-team

Reviews in alle talen tonen. (2.341 reviews)