Dartshirts zijn van uitstekende kwaliteit en aangenaam om dragen. Resolutie van de logo's wordt verbeterd door het team indien nodig. Voorstellen om letters of logo's beter zichtbaar te maken, wordt o... Toon meer
De site is overzichtelijk, configurator gebruiksvriendelijk , veel keuze om te personaliseren en je krijgt een duidelijke prijs . Verzending gebeurd met trackingcode en op tijd een mail met de status... Toon meer
Spized had per ongeluk mijn ontwerp verkeerd gedrukt. 1 mailtje was alles wat nodig was om dit op te lossen, Spized heeft me een nieuw (correct) shirt toegezonden, zonder dat ik het incorrecte shirt h... Toon meer
Goed georganiseerd, kwalitatief top kleding en alles geheel maatwerk. Ook de mogelijkheid om proefshirts te bestellen zodat de maten makkelijk te bepalen zijn en de software biedt alle mogelijkheid om... Toon meer
customized sportswear
Wilhelm-Mauser-Straße 14-16, 50827, Köln, Duitsland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Maat is zoals het is aangegeven. Bedrukking en alles perfect in orde. Snelle levering.

Antwoord van Spized
Zeer fijn systeem voor het designen van tenues. Daarnaast prijs ook nog netjes zeker gekeken naar de kwaliteit.

Antwoord van Spized
Super bedrijf, denkt mee en levert snel. Aanrader!

Antwoord van Spized
mooie shirsts goede kwaliteit en heel behulpzaam en vriendelijk klanten contact. top allemaal hier je shirts ontwerpen en bestellen!!

Communicatie: TOP
Kwaliteit: TOP
Vriendelijkheid: TOP
Levertermijn: TOP
Spized = TOP!

Antwoord van Spized
T-Shirt past als gegoten en voelt zeer goed aan tijdens het lopen. Ik ben uiterst tevreden.
Mijn vrouw vindt het vrouwenmodel iets te aansluitend aan de nek.
Tool voor ontwerp werkt goed en handig. Het resultaat is absoluut naar wens.
Bestelling en levering verliepen heel vlot.

Antwoord van Spized
Product zoals zelf samengesteld, maat perfect

Antwoord van Spized
Prima service. Snelle en correcte reactie op extra vragen.

Antwoord van Spized
heel tevreden van het resultaat , de shirts waren zoals ik gehoopt had. Ook tof dat je kleinere hoeveelheden kan bestellen .

Antwoord van Spized
Ik heb een knap dartshirt kunnen ontwerpen via een heel goede online ontwerpconfigurator. Het shirt was snel geproduceerd en ook de levertermijn van ongeveer 2 weken is dik in orde . Kwaliteit van dartshirt is picobello.
Wat ik minder vind is zelfs wanneer je 14 shirts besteld je nog steeds verzendkosten dient te betalen , —> 20€ . Dit zou bij een bestelbedrag van ruim 700€ gerust gratis mogen zijn . Voor de rest is alles dik in orde !!