Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt i alt altid ordentligt. Denne gang var der tre store ruder, der var efterladt noget stribede. Men almindeligvis god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig go service, får altid besked hvornår de kommer, besked når de har været der samt mail med betalings link. Samtlige vinduer er super flot rene, intet at klage over. Kan kun anbefales

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Personen der pudser/vasker vinduerne er jeg tilfreds med kontor personalet kan man aldrig få i tale det tager i alt fald meget lang tid De unge der tager tlf ved intet om noget pris stigninger uden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået vasket vores vinduer udvendigt en gang om måneden, igennem flere år. 👍 Har indtil videre ikke haft noget at klage over.👍 En glad kunde på møn 😊

Bedrijfsgegevens

1. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Hos Sydhavs Puds, vil vi levere den bedste vinduespolering til Sydsjællands samt hele Lolland og Falsters befolkning.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rart,i giver besked inden i kommer

Rart,i giver besked inden i kommer - :)

26 februari 2026

Hej Helle

Tak for de 4 stjerner ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at du sætter pris på, at vi giver besked inden vi kommer – det synes vi også selv gør det hele lidt nemmere 😊

Vi arbejder på at snuppe den sidste stjerne næste gang 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overholder altid aftaler.Udfører et flot arbejde

Overholder altid aftaler.

26 februari 2026

Hej Vivi

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever, at vi holder vores aftaler – det er noget af det vigtigste for os. Man skal kunne regne med sin vinduespudser 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det sætter vi stor pris på!

Vi ses næste gang ✨

Hurtigt og effektivt

Hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt.

Hej Rene

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt – det er jo næsten vores slogan 😄

Det gør os virkelig glade, at du oplever det sådan. Vi prøver at gøre det enkelt, fair og ordentligt – uden bøvl og uden at det skal koste en formue.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi glæder os til næste gang! ✨

Hej Marianne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
“Hurtig og perfekt” – det er jo næsten musik i vores ører 😄

Vi gør os umage for, at det både går effektivt og ender med et resultat, vi selv kan være stolte af, så det er virkelig dejligt at høre, at det også er sådan, du oplever det.

Vi glæder os til at komme forbi igen og sørge for, at vinduerne fortsætter med at spille maks ✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vores faste vinduesvasker er perfekt

Vores faste vinduesvasker er perfekt, andre knap så gode, og lidt dårlig kominikation, når man ringer

Hej Elo

Tak for de 4 stjerner – og for din ærlige feedback 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for jeres faste vinduesvasker – den ros sender vi helt sikkert videre 👏

Vi tager også din kommentar om de andre og kommunikationen alvorligt. Det skal selvfølgelig være en god oplevelse hele vejen rundt, uanset hvem der kommer, og når man ringer til os. Det arbejder vi løbende på at blive bedre til.

Tak fordi du siger det – det hjælper os med at stramme op de rigtige steder.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

det går for stærkt en gang imellem sår…

det går for stærkt en gang imellem sår resultatet er ikke godt nok

Hej Jane

Tak for din ærlige feedback 🙏

Vi vil selvfølgelig gerne have, at det både går effektivt og bliver helt i orden – så hvis du har oplevet, at resultatet ikke var godt nok, er det ikke sådan, det skal være.

Husk, at vi har tilfredshedsgaranti. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, så giv os besked – så kommer vi og retter det. Det vigtigste for os er, at du står tilbage med rene vinduer og en god oplevelse.

Tak fordi du siger det – det hjælper os med at holde niveauet skarpt.

Hej Hanne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever arbejdet som pænt og ordentligt – det er lige præcis den standard, vi går efter hver gang.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for hele holdet 🙏

Vi glæder os til næste gang, vi kigger forbi.

Hej Birgit

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐😀
“Perfekt arbejde” – det kan vi altså godt lide at høre!

Det gør os virkelig glade, at du er tilfreds. Vi gør os umage hver gang, så det betyder meget, når det bliver lagt mærke til 👍

Vi glæder os til næste gang, vi kommer forbi og får det til at spille igen ✨

Altid fint arbejde

Altid fint arbejde

Hej Helle

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever et fint resultat – det er lige præcis den standard, vi går efter hver gang.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive det. Det giver os et ekstra skub til at blive ved med at levere 👍

Vi ses næste gang ✨

Hej Bente

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever god service – det er noget, vi går meget op i.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder mere, end du tror 🙏

Vi glæder os til at komme forbi igen.

Grundig rengøring

Grundig rengøring

Hej Vivi

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever rengøringen som grundig – det er lige præcis det, vi går efter hver gang, vi er forbi.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det giver os et kæmpe smil og ekstra motivation 🙏

Vi glæder os til næste gang ✨

Alt køre bare

Hej Asger

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
“Alt kører bare” – det er faktisk noget af det bedste, vi kan høre 😄 Det skal jo helst bare fungere uden bøvl.

Fedt at du oplever det sådan. Vi gør vores bedste for, at det hele spiller – både aftalerne og resultatet.

Vi ses næste gang! 👋

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Voldspersoner ansat i firmaet, føj

Har i dag haft en meget ubehagelig oplevelse, da sydhavs puds (1 mand og 1 dame) er her for at pudse min nabo´s vinduer.
De holder med deres bil ud for min indkørsel og når de trækker deres slanger ud som de bruger til at vaske med, trækker de dem tværs over min indkørsel og trækker dem op ad min bil, hvilket de har gjort stort set hver gang de er her, i dag vælger jeg så at gå ud og ville bede dem pænt om de ikke kan lade være med at holde ud for min indkørsel så de ikke trak slangerne op ad min bil hvilket jeg gerne ville frabede mig. Manden farer op med det samme og siger meget vredt: NEJ det kunne han ikke og han holdt på offentlig vej så han kunne holde her hvis det passede ham, så siger jeg ja det var korrekt, men slangerne trækker i henover min private matrikkel hvor jeg holder med min bil og rammer bilen og det ville jeg godt frabede mig de gjorde. Jamen det var fordi det var det nemmeste for ham og den måde han kunne trække slangerne ud på. Jeg svarer, at det kunne da aldrig blive mit problem hvordan hans opbygning på bilen var lavet og hvordan han fik sine slanger trukket ud på og igen siger jeg til manden at det ville jeg ikke have de gjorde og de gerne måtte respektere dette og går tilbage mod min bil i min egen indkørsel, Så råber manden til mig at hvis jeg havde et problem så kunne jeg bare komme an, så vender jeg mig om og går ud mod manden for at sige at sån skulle han ikke tale til mig og slet ikke når jeg pænt og stille og roligt beder dem om at flytte deres bil så de holdt på en anden måde, men da jeg kommer tæt nok på slår manden ud efter mig og rammer mig med en knytnæve i ansigtigt og jeg bliver selvfølgelig overrasket og forsøger at undvige og nu kommer damen ham så til undsætning og begynder at skubbe mig mens han stadig angriber mig. Pludselig holder der en postnord bil hvor der er en mand som kommer ud og spørger hvad der foregår, dette får voldsmanden til at trække sig lidt mens damen stadig bliver ved med skubbe til mig, pludselig trækker både voldsmanden og voldsdamen sig til deres bil og på vej derover til råber damen, at det var mig der startede og det ville blive politianmeldt og så sætter de sig ind i bilen hvor de bliver holdende længe og manden sidder og ringer, og pludselig kører de væk.

Jeg har selv ringet og meldt sagen til politiet, så må vi jo se om vi skal mødes i retten ?? Jeg har taget foto af det hele så hvis politiet vil have dokumentation så er det intet problem.

Og til ejeren af firmaet, jeg håber i den grad du tager en alvorlig snak med de to personer og fortæller dem hvordan man opfører sig ude hos kunderne hvor man repræsenterer det firma man er ansat i ?

Så pas på derude hvem man hyrer og hvad man får sagt til dem for ellers kan man da få en knytnæve lige i ansigtigt

22 januari 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen striber på vinduerne.

Ingen striber på vinduerne.

12 december 2025

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Ingen striber på vinduerne – så har vi ramt plet 😎 Det er lige præcis det, vi går efter, hver gang vi er forbi.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det giver både et smil på læben og ekstra motivation til at holde ruderne stribefri fremover også.

Vi glæder os til næste gang – vinduerne skal jo helst blive ved med at se sådan ud 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

de overholdere deres aftaler og gør et…

de overholdere deres aftaler og gør et godt stykke arbejde

12 december 2025

Hej Lone

Tak for de 5 stjerner ⭐
Skønt at høre, at du oplever, at vi holder aftalerne og leverer et godt stykke arbejde – det er lige sådan, det skal være.

Vi ses næste gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv…klare ruder er…

Hurtig og effektiv…klare ruder der holder godt
Jeg er super tilfreds👌👌👌

Tusind tak for de 5 stjerner, Heidi ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du er super tilfreds, og at ruderne står klare og holder sig pæne. Hurtig og effektiv service er lige præcis det, vi stræber efter 👌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Hej Dorte

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever god service – det betyder virkelig meget for os, og hele holdet bliver glade, når sådan en anmeldelse tikker ind.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os allerede til næste gang, vi kommer forbi ✨

kan varmt anbefale

Dejligt med sms, om hvornår i kommer, er fuld tilfreds med vinduesvask

Hej Lene

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde besked! 🤩
Det gør os rigtig glade at høre, at du er fuldt tilfreds med vinduesvasken – og at du synes godt om vores SMS-service. Vi ved, hvor rart det er lige at få en heads up, før vi kigger forbi.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os!

Vi glæder os til at pudse for dig igen næste gang ✨

Flot arbejde

Flot arbejde. Præcise.

Hej Anna

Tusind tak for de 5 stjerner! 🤩
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både det flotte arbejde og vores præcision. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give hver gang.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det gør os virkelig glade.

Vi ser frem til at komme forbi igen næste gang ✨

Fine vinduer

Fine vinduer, dejligt med besked om at de kommer.

Hej Anne-Merete

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde kommentar 🙏
Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med de rene vinduer – og at du synes godt om, at vi sender besked, før vi kommer. Vi prøver altid at gøre det så nemt og forudsigeligt som muligt for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det giver os et kæmpe boost!

Vi glæder os til at komme forbi igen næste gang ✨

Lees meer over geverifieerde reviews.