Hold da op de kan deres kram de her folk. Hurtig, venlig og ordentlig kommunikation. En skarp pris, alt klaret på 2 dage, og med et enormt smukt resultat. Vi fik beklædt vores muremestervilla fra 40'e... Toon meer

Tagrendegruppen APS står for det vi alle gerne vil have solidt og gedigent håndværk af højeste kvalitet. Lars er en troværdig og behagelig mand , der overholder sine aftaler, udfører sit arbejde... Toon meer

Vi kan kun anbefale Tagrendegruppen. Tilbuddet på udskiftning af tagrender kom lynhurtigt, og prisen var fornuftig. Vi skulle have nye tagrender, fordi vi blev snydt af en lokal håndværker, da han sat... Toon meer

Efter at have fået et tilbud på udskiftning af tagrender valgte jeg lige at få et ekstra kontrol tilbud fra TagrendeGruppen ApS. Lars kom ud og afgav et tilbud efter en besigtigelse af opgaven. Tilbu... Toon meer

1. Aannemer voor metaalplaten

Tagrender i højeste kvalitet leveres. Tagrende gruppen udskifter og monterer alle typer af tagrender altid med kvalitet samt service i højsædet. Vi tilbyder også rensning af tagrender med støvsuger.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

never wrote me back as promised

13 juni 2019

Dear Hanne,

We are very sorry if you have contacted us and never received an answer.
We have just made a search in our inbox and we couldn't find anything with your name.
If there is anything we can do to make things right, please let us know.

Kind regards,
Tagrendegruppen

Tagrendegruppen dårlig kvalitet og service!!

Tagrendegruppen er monteret tagrender på mit vinkelhus, hvilket langt fra er tilfredsstillende, der er bagfald og i vinklen vælter det ud med vand når det regner, og en af lodningerne er heller ikke tæt, så der drypper det også fra. Har flere gange gjort opmærksom på problemet, men bliver blot ignoreret ved reklamation.

21 april 2019

Fin opsætning af ny tagrende!

Fin opsætning af ny tagrende!
Alt som aftalt.
Som de fleste andre håndværkere, kniber det med oprydningen. Jeg har i flere dage gået rundt og fundet afskårende skruehoveder som er fra den gamle tagrende. Ikke godt at få i fødderne og i bildæk.

8 januari 2019

Kære Lars

Vi er super glade, for at du er tilfreds med tagrende og nedløb.
Vi tager det naturligvis til os og vil fremover optimere oprydningen.

Veludført arbejde

Opgaven blev løst perfekt til aftalt tid og pris af behagelige og nærværende medarbejdere.

26 augustus 2018

Kære Stefan

Tusind mange tak for de pæne ord og rigtig gode behandling.

God håndværker

God hjemmeside, flot arbejde og grundigt.

29 juni 2018

Kære Martin

Vi er altid glade for, når vores kunder roser vores hjemmeside, så mange TAK :-)

Tagrendegruppen ApS

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at bruge Tagrendegruppen. De var lette at få fat i, kom hurtigt og lavede et pænt stykke arbejde.
Jeg vil helt klart bruge dem igen !

12 juni 2018

Kære Me

Vi er meget ydmyge og taknemmelige for dine pæne ord.
Tusind tak :-)

Super service

Super service, godt humør og overholdelse af aftalen. Flotte materialer af høj kvalitet til en god pris. Der var behov for en kreativ alternativ løsning for at få tagrenden til at passe på vores hus. Det blev klaret med et fint resultat.

18 mei 2018

Kære Sara

Vi takker mange gange for de flotte ord som vi vil bruge konstruktivt.

Fagligt dygtigt udført håndværk

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og oprydning efter, samt en meget fornuftig pris

13 mei 2018

Kære Pia

Tusind tak for den nydelige anmeldelse og vi er glade for at I er tilfredse med resultatet.

Nye tagrender

Fint arbejde og behandling

9 mei 2018

Antwoord van Tagrendegruppen ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

forrygende godt arbejde

forrygende godt arbejde, venlig håndverker, hvad mere kan man ønske sig

8 mei 2018

Hej Peter

Det varmer virkelig med så venlige ord TAK :-)

Perfekt arbejde

Reel behandling og perfekt udført arbejde.
Kan anbefale.

8 mei 2018

Hej John

Tusind tak for de meget positive ord.
Anbefalinger er hvad vi arbejder stenhårdt for hver dag så TAK :-)

Gode håndværkere

Gode håndværkere, der leverer det aftalte til tiden.

18 april 2017

Fornem anmeldelse Carsten.