Tasty Dose Reviews 747

4,4

Vreemde situatie... Ik krijg een advertentie van tastydose.com te zien die na wat onderzoeken nergens gekend zijn. Volgens hun website een 4.5 score op Trustpilot, maar op Trustpilot zelf geen... Toon meer

Vlotte levering met precies wat ik had besteld. Graag wil ik weer bestellen maar helaas kun je de Coffee niet alleen kopen, je krijgt er elke keer die cadeautjes bij. Volgens mij kunnen jullie bete... Toon meer

Lekkere koffie melk maakt het bakkie lekkerder (ik drink de koffie normaal zwart). Ik voel me ook beter met deze koffie, het vergt wel wat discipline om helemaal geen normale meer te drinken.

Ik heb 14 mei besteld en nog niks ontvangen. Er wordt aangegeven dat het bedrijf aan het klaar zetten is.... Ben ik ongeduldig of duurt het altijd zolang....

1. Vitamine- en supplementenwinkel

We design everyday products with functional ingredients, turning ordinary daily moments into small acts of long-term care. Explore our full range of functional coffees, matcha, collagen, and more.

4,4

Uitstekend

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede oplossing voor probleem geboden

Goede oplossing voor probleem geboden.

Antwoord van Tasty Dose

We’re sorry to hear that you didn’t receive your order.

According to the tracking information, the delivery could not be completed and the package is currently being returned to us. We sincerely apologize for the inconvenience.

We have also contacted you via email with a proposed solution and will be happy to assist you further there.

Kind regards,
The 2.0 Brand team

Product doet wat belooft wordt

Product doet wat belooft wordt op de site,
Het product eerst geprobeerd met water maar dat vond ik toch te dun met melk werkte het precies goed op de8e dag werkte zodanig goed dat ik mijn opgeblazen gevoel kwijt raakte en ik denk ook zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor Koffie 2.0 te gaan .

31 maart 2026

Niet te drinken

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat ons product niet naar wens was.

U kunt in dit geval gebruikmaken van onze 90-dagen tevredenheidsgarantie. Binnen deze garantie kunt u het product bijvoorbeeld ruilen voor een andere smaak uit ons assortiment.

Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met ons supportteam via support@the2-0brand.com.

Het team van The 2.0 Brand

Een echte aanrader

Het verloop van de bestelling verliep normaal. Ik had het kennismakingspakket gekocht. Wat een verrassing, volledig, goede kwaliteit van de extraatjes en bovenal wat een heerlijke koffie! Zeker een aanrader.

1 april 2026

Op de site staat snelle levering

Op de site staat snelle levering .
Ik heb anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten terwijl er gezegd wordt volgende dag verstuurd dit review heb ik op 9-4 verzonden . Hier staat 1-4 nu , dat is vreemd

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Onze excuses voor de vertraagde levering en het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij hebben u inmiddels ook per e-mail gecontacteerd met een passende oplossing voor uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Het team van The 2.0 Brand

There simply isn't a 2.0 band that has…

There simply isn't a 2.0 band that has arrived.

Antwoord van Tasty Dose

Thank you for your review. We’re sorry to hear that you have not received your order yet. We have contacted you via email and will work with you to find a solution and make sure you receive your package.

Kind regards,
The 2.0 Brand team

Ik heb niks binnen en benieuwd wanneer…

Ik heb niks binnen en benieuwd wanneer er wat kont

31 maart 2026

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We hebben inmiddels contact met u opgenomen via e-mail en zullen samen met u naar een oplossing zoeken en ervoor zorgen dat u uw pakket ontvangt.

The 2.0 Brand team

Ik heb niet de beker of mixer er bij…

Ik heb niet de beker of mixer er bij gehad terwijl ik 3 pakken heb gekocht

30 maart 2026

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat er verwarring is over uw bestelling.

In uw bestelling zijn geen extra producten besteld, alleen 3x Coffee 2.0.

Mocht u hierover nog vragen hebben of iets willen laten nakijken, neem dan gerust contact met ons op via support@the2-0brand.com, dan helpen wij u graag verder.

Team The 2.0 Brand

Het is wennen om over te gaan op deze…

Het is wennen om over te gaan op deze soort koffie, heb het geprobeerd met melk en water maar kan er niet aan wennen, en jammer dat je er niet iets van merkt in mijn geval.

21 maart 2026

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het even wennen kan zijn om over te stappen op dit type koffie. De smaak en ervaring kunnen verschillen per persoon, en het effect wordt vaak pas merkbaar bij regelmatig en langduriger gebruik.

Team The 2.0 Brand

Dacht eerst Och nee wordt retourzending…

Dacht eerst Och nee wordt retourzending omdat ik geen koffie drinker ben dus cacao besteld. Smaakte nog teveel naar koffie. Toegevoegd bij mijn green juice en Gember thee (die ook niet echt mijn ding is) en halve citroen en smaakt nu overheerlijk! Twee vliegen in 1 slag heb mijn green juice, gember en 2.0 met heel veel smaak gedronken en hoop dat ze nu allemaal hun werk gaan doen xx bedankt voor de geschenkjes

11 maart 2026

Antwoord van Tasty Dose

Bedankt voor de leuke en eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk een manier hebt gevonden die voor u perfect werkt. Het klinkt als een heerlijke combinatie. We hopen dat u er nog lang van kunt genieten en dat het u veel goeds brengt. 🌿

The 2.0 Brand Team 🙌🏼

Reviews in alle talen tonen. (747 reviews)