We hadden online een mooie tuinset gezien maar die hadden we uiterlijk zaterdag nodig. Woensdag gemaild of dat zou lukken. Binnen no time antwoord. Het zou misschien de volgende dag geleverd kunnen wo... Toon meer

Een week geleden besteld en betaald. Nog steeds niet afgezonden of geleverd.

Toen ik de status van mijn bestelling online bekeek, zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was zonder dat ik daar bericht van had ontvangen. Direct de klantenservice gebeld en de vriendelijke dame gi... Toon meer

Prachtige bank van hele hoge kwaliteit. Ik zocht een stevige teakbank in de tete-a-tete uitvoering. Overal zie je de lichtgewicht variant, maar hier vond ik de echt mooie. Hij werd snel en keurig gele... Toon meer

1. Tuinmeubelwinkel
  2. Verandabouwer
  3. Tuinmeubilairwinkel

Tuintrend Waalwijk is het “tuin experience centrum” waar u de laatste mode op het gebied van tuinmeubelen kunt bekijken en shoppen! Ook hebben wij een mooie collectie veranda’s en “cabrio daken”.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fijne service

Super geholpen en mooie stoelen

5 april 2025

Beste Mark,
We hopen dat je lang plezier zult hebben van je mooie tuinstoelen en wensen jullie een fantastische zomer!

Mooi gevarieerd aanbod

Mooi gevarieerd aanbod, uitstekende verhouding prijs-/kwaliteit. Ook de aftercare is prima verzorgd!

22 maart 2025

Antwoord van Tuintrend

Hartelijk dank voor uw mooie revieuw! Wij wensen u een zonnige zomer en veel plezier van uw tuintafels!

Heeft er iemand nummer van Tuintrends

Heeft er iemand nummer van tuintrend. Want er wordt niet gereageerd op de chat of mail. We hebben verkeerde bestelling ontvangen.

2 oktober 2024

Antwoord van Tuintrend

telefoonnummer staat gewoon op de website!

vriendelijk en snel

Na in eerste instantie niet gereageerd te hebben op een mailtje, heb ik maar even gebeld. Blijkbaar was de mail tussen wal en schip geraakt. En toen ging het ook snel. De volgende dag een mooie offerte met maatwerkaanbieding. Meteen betaald, dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al binnen. Dus ik zit weer lekker buiten!

12 september 2024

Antwoord van Tuintrend

Dank u voor uw review, en heel veel plezier van uw mooie tuinstoelen.

Super deal.

Super deal.

20 Terrasstoelen besteld.
Snel contact. Goede offerte, snelle afhandeling, met tussendoor app verkeer.
Snelle levering.
Goede kwaliteit en zeer goede prijs.

12 september 2024

Antwoord van Tuintrend

Hartelijk ank voor uw bericht! We hopen dat u lang en veel plezier zult hebben van uw tuintoelen!

Tevreden met aankoop.

Duidelijke website. Goede communicatie.
Mooie stoelen geleverd. Ogen degelijk en robuust.Vriendelijke bezorging.
Afwachten hoe ze zich houden tijdens gebruik.

29 augustus 2024

Antwoord van Tuintrend

Hartelijk dank voor uw review! U zult zeker lang plezier hebben van uw tuinstoelen!

Zeer tevreden klant

Ik heb het contact als zeer vriendelijk en behulpzaam ervaren. Snelle levering van kwaliteits producten.

31 juli 2024

Antwoord van Tuintrend

Hartelijk dank! Veel plezier van uw mooie meubels!

Er ontbreekt een stuk bij onze…

Er ontbreekt een stuk bij onze bestelling. Heb al verschillende keren een mailtje gestuurd en is nog steeds niet beantwoord.Ik probeer vanuit België te bellen en lukt mij niet.

12 juli 2024

Antwoord van Tuintrend

Beste Jan, Inmiddels hebt u hoop ik het dopje ontvangen. Excuus dat het even mis ging met de e-mail!