Begin november een afspraak gemaakt Eind november was onze veranda geplaatst. Er waren een paar puntjes die nog opgelost moesten worden en ook die waren binnen een paar weken naar aller tevredenhe... Toon meer

Zeer goede service. Snelle service komen snel ter plaatse kijken en opmeten. Gemaakte afspraken worden perfect opgevolgd. Proper en mooi werk geleverd. Bedankt voor de goede service. Raad jullie z... Toon meer

4,5

Uitstekend

Ik ben terecht gekomen bij…ultiem outdoor door google

Ik ben terecht gekomen bij ultiemoutdoor door google , en dat verliep goed , nam snel contact met mij op om in te meten dat was al de maandag 2 dagen later en de montage de vakbekwame jongens was echt top , zij verstaan hun vak erg goed,
En er werd secuur gewerkt.

Kortom het was echt top , kan niets andrrs melden, zou zeggen tegen andere consument...twijfel niet en maak een afspraak.

Met vriendelijke groet

Marcel.

11 november 2025

Prettige ervaring.

Ik ben erg tevreden over het advies, de plaatsing en service rondom mijn veranda. De mensen die hem plaatsten waren erg vakkundig en correct. Een aanrader!

30 april 2025

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Zeer goede ervaring met Ultiem Veranda. Plaatsen in één dag en after sale was ook goed. Kleine lekkage werd snel verholpen. Nu alleen nog een zonnescherm plaatsen...
Groet, Tiem

25 mei 2024

Zeer goede service

Zeer goede service.
Raad jullie zeker bij vrienden en kennissen aan. Echt top!!!

10 maart 2025

Heel professioneel en fijne communicatie

Ultiem veranda werkt erg professioneel. De communicatie was erg fijn, ze denken heel graag met je mee in de juiste keuzes.
Al met al een top ervaring gehad en nu is mijn tuin voorzien van een prachtige veranda. Zeker een aanrader!

7 maart 2025

Onlangs heb ik mijn veranda laten…

Onlangs heb ik mijn veranda laten bouwen door Ultiem Veranda en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Vanaf het eerste contact waren ze erg professioneel en betrokken. Het advies dat ik kreeg was maatwerk en ze namen de tijd om mijn wensen goed in kaart te brengen.

Het ontwerp was prachtig en volledig afgestemd op mijn huis en tuin. Tijdens de bouw hield het team me goed op de hoogte van de voortgang, en het hele proces verliep soepel en zonder vertragingen. Wat ik vooral waardeerde, was de zorgvuldigheid waarmee ze te werk gingen; de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.

Overkappig / Service

Goedemiddag, na onze offerte aanvraag is alles goed opgepakt door Arthur. Alles ging vloeiend en snel. We hebben nu een mooie overkapping staan in onze achtertuin en we kunnen nu lekker gaan genieten. Thanks Arthur!

6 maart 2025

Slechte service

Slechte service, komen gemaakte afspraken niet na. Meerdere keren contact gehad en kwamen alsnog niet opdagen. Dit bedrijf kan geen garantie bieden.

Rechtsbijstand heeft de geleden schade voor ons betaald en de schade laten herstellen.

3 maart 2025
Logo Ultiemveranda

Antwoord van Ultiemveranda

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze afspraken na te komen en goede service te bieden.

Graag komen we met u in contact om te begrijpen wat er precies mis is gegaan en om samen tot een oplossing te komen. U kunt ons bereiken via info@ultiemveranda.nl

Ultiem Outdoor

Goede ervaring

Mooie veranda laten plaatsen door dit bedrijf. De communicatie verliep erg goed, en er werd goed meegedacht. Prijs/kwaliteit is ook dik in orde. Aanrader

UltiemeVeranda geweldig

En veranda is een verlengstuk van je woning waar we heerlijk kunnen genieten.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Contact van het begin tot het eind uitstekend.
Super monteurs die weten wat ze doen.

Super bedrijf.

Super bedrijf.
Hoge kwaliteit materialen.
Komen hun afspraken 100% na.
Goede service.
Prijs Kwaliteit is zeer goed.

Echt een aanrader.

13 januari 2025

Begin november een afspraak gemaakt

Begin november een afspraak gemaakt
Eind november was onze veranda geplaatst. Er waren een paar puntjes die nog opgelost moesten worden en ook die waren binnen een paar weken naar aller tevredenheid opgelost. Dus al met al een tevreden klant en zeker een aanrader wat betreft service en materiaal

26 februari 2025
Logo Ultiemveranda

Antwoord van Ultiemveranda

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Wij streven altijd naar de beste service en kwaliteit, en het is fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Geniet van je veranda! ☀️🏡