Zeer slechte kwaliteit zaden. Meerdere varianten kwam niks van uit, anderen lage ontkiemkans en een aantal waren oké. Ik bestel hier nooit meer zaden.
Veel keuze, snelle levering en duidelijke instructies. Bestel al jaren zonder problemen mijn zaden voor de moestuin hier, zowel groente alsook bloemen. En heb ook al jaren een goede oogst.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
19 zaden besteld waarvan 17 heel goed…
19 zaden besteld waarvan 17 heel goed gekiemd zijn. 2 kiemden niet en met kort contact nieuwe paketten ontvangen die wel kiemden. Dus in totaal 100% kiemratio. Goed contact, goede service en goed aanbod. Alles wordt ook tijdig verzonden.
Zeer slechte kwaliteit zaden
Tomaten top
123 is tiptop. En ik leer allle dagen nog bij over tomaten en de rest
De kwaliteit van de zaden niet altijd goed
De kwaliteit van de zaden is niet altijd goed. Veel kiemt wel oke maar soms ook niet of met veel moeite. Als “verse zaden” niet altijd op komen dan klopt er iets niet en dit heb ik meerdere malen meegemaakt. Ik ga hier persoonlijk niet meer bestellen. Veel te prijzig voor het lijkt wel oudere zaden. Kan wel contact op zoeken en vragen om nieuwe zaden maar daar heb ik geen fluit aan na een aantal weken verder in het seizoen. Jammer. Toch 3 sterren. Wat kiemt worden mooie planten maar twijfel over te versheid/afkomst van de zaden.
Altijd alles op orde
Altijd alles op orde, zaden zijn vers en ontkiemen prima.
Nog nooit slechte zaden ontvangen
Nog nooit slechte zaden ontvangen, al weet ik dat het dan niet hun schuld zou zijn. Service top!!
Eerst een teleurstelling met zaadjes…
Eerst een teleurstelling met zaadjes die niet uitkomen. 1 mailtje en ze zenden mij gratis direct nieuwe toe. 2 dagen later al ontvangen. Gezaaid en 3 dagen later kwamen ze al uit. Bedankt 123zaden, bij jullie koop ik zeker nog meer.
Top-adres voor unieke zaden
Goede kwaliteit zaden, 95% van de zaden komt op, goede klantenservice. Klein NL bedrijf, persoonlijk contact. Levering binnen 1 week. Top-adres voor goede zaden!
Goed klanten service!
Goed klanten service!
Deed een bestelling van paprika zaden waarvan uiteindelijk 1 zakje niet kiemkrachtig was. Na contact op te nemen goed en snel verholpen geweest.
Fijne webshop voor zaden
communicatie kan beter.
Slecht zaad hier
Slecht zaad hier. Winter spinazie besteld,kwam bijna niks uit.Twee zakjes opgemaakt. De rest stierf af.Andere zaad gekocht bij andere winkel gelijk andere verhaal. Jammer jullie verkopen producten die niet voldoen aan de eisen en niet goedkoop ook.
Zeer slechte zaden
Zeer slechte zaden. Allerlei verschillende zaden besteld, maar er komt nauwelijks iets van op. Zijn oude of slecht bewaarde zaden.
Bedrijf geageerd kortaf en betaald niet…
Bedrijf geageerd kortaf en betaald niet terug bij retourzending.

Antwoord van 123zaden
Ik had 3 zakjes met zaden gekocht waaronder auberginezaden. De auberginezaden kwamen helaas niet op (de rest wel). Na dit gemeld te hebben mocht ik andere zaden uitzoeken en deze kreeg ik binnen een week toegestuurd zonder portokosten te hoeven betalen. Wat een goede service.
Prima bedrijf, topzaden & -service
Prima bedrijf met topzaden en goede service.
Onlangs kregen een aantal klanten, waaronder ik, hun bestelling niet omdat Post-NL de postzak was kwijtgeraakt (!). Zonder mankeren werd de bestelling opnieuw verstuurd (voor veel klanten dus). Voor een klein bedrijf een flinke aderlating, voor de klanten topservice!
Zelfs een 1 score is te hoog!
Nog nooit zulke arrogante bedrijfsleider meegemaakt!
Ik als Nederlander wonende te Nederland, gingen ze mij extra verzendkosten aanrekenen voor België!Met handen en voeten uitgelegd, plots stort die gewoon ongevraagd mijn centen terug.Met de mededeling koop je zaden maar bij een andere leverancier!!Ongekend wat een lef, nooit meer waardeloos bedrijf!
Zeer tevreden
Eind december een bestelling geplaatst om af te halen, vandaag deze op afspraak opgehaald en zag er prima uit. Vriendelijk te woord gestaan op zowel de mail als bij het ophalen.
Zaden netjes verpakt in eigen zakjes, ziet er professioneel uit!
Ze zaten ook nog mooi in de buurt, hier bestel ik zeker vaker!
Prima Pepers
Mijn vrouw en ik zijn gek op pepers en de zaden worden verkocht door 123zaden. Ze doen het (bijna) altijd goed. Prima spul.