Booking.com Reviews 116.512

1,6

Door een hartstilstand hebben we onze reis naar Praag moeten annuleren. Tijdig geannuleerd, maar alsnog werd het bedrag afgeschreven. Nu... na meerdere chats en telefoontjes en beloftes, en toezeggin... Toon meer

Teleurstellend en verdriet door booking.com, ik kom erachter dat een slecht bedrijf is nadat het misgaat met een hotel, booking.com doet geen enkele moeite, reageert niet aan de klacht, klantenservice... Toon meer

Booking wordt aan de lopende band gehackt, bij mijn twee aankomende trips krijg ik whatsapp berichten dat ik op een link moet klikken. Verificatie bij het hotel leert dat zij van niets weten. De beric... Toon meer

Communicatie met booking.com is heel erg slecht, wij hebben een appartement en een transfer besteld, Bij aankomst op het vliegveld had het vliegtuig technische problemen met de trap waardoor de passag... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.

1,6

Zeer slecht

117K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nooit meer Booking

Nooit meer Booking
Ik heb een serie overnachtingen geboekt. Booking heeft er 1 overnachting teveel afgeschreven, die ook nergens is terug te vinden in de boekingen. Als je dan probeert contact te leggen om eea op te lossen wordt je van telefoon naar website naar email gestuurd, maar 1. een antwoord komt er niet en 2. je komt in een 'kastje-naar-de-muur' spelletje van ze terecht.

26 mei 2026

Ze zijn niet te bereiken

Ze zijn niet te bereiken, oh ja, toch wel: maximaal €10,- voor telefoonkosten. Ze zorgen er wel voor dat dat bereikt wordt!Door overboeking een duurder appartement moeten boeken. Teruggave van het teveel betaalde is een onmogelijke poging. Documenten uploaden werkt niet. Wat een onpersoonlijke bende!!!!

26 mei 2026

Wees gewaarschuwd voor booking!

Kijk alleen al hoeveel reviews men schrijft over hoe slecht booking is. Boek hier aub niet!

Ik heb een vakantie geboekt via hen en bij aankomst in het hotel bleek de kamer die ik had geboekt überhaupt niet eens beschikbaar zoals geschreven in hun aanbod. De accommodatie gaf aan dat booking vaker kamers adverteert die niet kloppen. Ik heb herhaaldelijk mails gestuurd en proberen te bellen maar krijg enkel een automatische reactie of een robot. Een medewerker de klacht daadwerkelijk oppakt gebeurt niet. Ze verschuilen zich achter een partner.

11 mei 2026

Ons hotel werd geannuleerd de avond…

Ons hotel werd geannuleerd de avond (20u) voor we aankwamen , ik heb toen op aanraden van ons hotel onze reservatie geannuleerd . Toen kreeg ik te horen dat we NIET het ganse bedrag terug kregen . Vind ik niet fair want het was zeker niet onze fout , ik heb niet het hotel gesloten , daarom vind ik dat booking volledig in de fout gaat en niet eerlijk is , betrouwbaar ,,??

15 mei 2026

Nooit, maar dan ook nooit meer BOOKING.COM

Tijdens het boeken van een hotelovernachting bij Ibis in Montpellier heb ik gelezen (daar ben ik van overtuigd) dat cancelof datum verandering geen probleem en kosteloos was. Nu moet ik vanwege mijn chemotherapie het één en ander omzetten. Eerst gevraagd om een verandering van datum, dat kon niet, en daarna gevraagd om te cancelen, was ook niet mogelijk. EEn schande. Dus...... nooit meer Booking.com

Lawaaiige verbouwing en overdag geen water. Bedankt Booking.com

4 uur voordat ik op 23 mei naar Edmonton vertrok, stuurde booking een mail van het hotel Holiday Express Downtown. Er wordt vanaf 25.mei verbouwd, zodat het “chaotisch” kan worden en de gastenkamers hebben tussen 10 en 16 uur geen water. Ik heb direct telefonisch en schriftelijk contact met booking gezocht, maar niemand hielp mij. Mijn verzoek om de boeking te wijzigen of de prijs voor de desbetreffende 2 nachten te verlagen moet door een “hogere persoon” worden beoordeeld.
Als je naar VS of Canada wilt kun je beter direct boeken. De consumentenbescherming is hier veel beter dan in Europa, die voor boekingen via Booking geldt. Het is hier ondenkbaar dat je gasten enkele uren voor aankomst verteld, dat er een lawaaiige verbouwing aan de gang is en er overdag geen water in de kamers is. Ik heb het hotel met 9 verdiepingen dan ook zowat voor mezelf. De receptie beweert uiteraard dat Booking dit allang wist, wat ik ook graag geloof. Je bent gewaarschuwd.

23 mei 2026

Inloggen blijkt een hele opgave

Inloggen blijkt een hele opgave. Nieuw mobiel nummer toegevoegd aan profiel, verificatiecodes komen nog steeds toe op oude nummer, of vaak helemaal niet. Inloggen is dus een probleem. Klantendienst zo goed als onbestaande. Wanneer wel reactie is hun antwoord totaal off topic of véél te laat (1 week).
Waardeloos bedrijf!

24 mei 2026

Booking.com steekt extra betaling voor bagage vlucht in eigen zak

Ik heb bij booking.com een vlucht geboekt en een paar weken later bij deze boeking nog ruimbagage bijgeboekt.

Van deze ruimbagage (2 koffers samen ruim 100 euro) kreeg ik steeds maar heb bevestiging, dus diverse malen contact opgenomen met de klantenservice. Er werd steeds gezegd dat het goed zou komen. Op de dag van de vlucht was er niets bekend bij de vliegmaatschappij en moesten we onze bagage voor veel geld ter plekke inchecken.

Ik heb dus dubbel betaald en nu diverse klachten ingediend bij booking.com hierover maar ze verwijzen steeds naar de originele factuur en negeren mijn extra betaling, ondanks dat ik hier screenshots van heb en deze betaling gewoon op mijn account op hun eigen website te zien is.

E-mail conversaties over de klacht sluit de klantenservice zomaar af, je krijgt een standaard mail dat je niet meer kan reageren en een nieuwe klacht kan indienen via de website, waarbij je dus geen printscreens ed als bewijs meer kan meesturen.

Ik heb er al vele uren tijd in zitten en overweeg het nu maar zo te laten.

Ik boek nooit meer ook maar iets via booking.com en raadt anderen sterk af om ooit nog met hen in zee te gaan.

28 april 2026

Nooit meer Booking.com

We hadden voor onze doorreis naar Italie een hotelletje Montelio Living in Ettlingen geboekt via reserveringsnr.: xxxxxxx355. Hoe moeilijk kan het zijn. Na een lange dag in de auto te hebben gezeten moest er in dit hotel middels een incheck apparaat ingecheckt worden. Tot onze schrik herkende het systeem ons boekingsnr. niet, waarna we het noodnummer gebeld hebben. De medewerker zag dat we geboekt en betaald hadden, maar er was tussen de systemen van Booking.com en die van het hotel iets misgegaan. De kamer was niet gereserveerd. Aangezien het hotel vol zat konden ze me niet verder helpen. Hij adviseerde de boeking van het hotel in de app te cancellen, zodat ik mijn geld terug kon krijgen. Uiteindelijk hals over kop in Karlsruhe nog een hotel voor helaas veel meer geld kunnen vinden. Voor ons NOOIT meer booking .com.

23 mei 2026

Waarschuwing voor iedereen die via…

Waarschuwing voor iedereen die via Booking.com boekt
Ik wil hierbij mijn grote onvrede uitspreken over Booking.com en de manier waarop zij omgaan met klanten die slachtoffer worden van oplichting via hun platform.
Wanneer je als klant een probleem krijgt met een accommodatie waarbij sprake lijkt te zijn van oplichting, hoef je blijkbaar niet te rekenen op echte hulp van Booking.com. De communicatie is ronduit slecht. Je krijgt vooral standaardantwoorden, automatische reacties en het gevoel dat je tegen een muur praat. Als je uiteindelijk al iemand te spreken krijgt, wordt er niet geluisterd naar de inhoud van het probleem, maar verschuilt men zich achter protocollen en standaardprocedures.
Booking.com presenteert zich als een betrouwbaar platform, maar zodra er iets misgaat, wassen ze hun handen in onschuld. Terwijl zij geld verdienen aan boekingen via hun website, nemen ze nauwelijks verantwoordelijkheid wanneer oplichters via datzelfde platform accommodaties aanbieden. Als klant sta je er dan vrijwel alleen voor.
Wat mij vooral stoort, is het totale gebrek aan klantgerichtheid. Er wordt niet meegedacht, er wordt geen echte oplossing geboden en er lijkt geen enkele urgentie te zijn om klanten te beschermen tegen frauduleuze aanbieders. De houding is: “dit is ons protocol” en daarmee moet je het maar doen.
Ook als je online de ervaringen en reviews over Booking.com leest, zie je dat ik zeker niet de enige ben met deze klachten. De reputatie van Booking.com op het gebied van klantenservice is ronduit zorgwekkend. Veel klanten ervaren dezelfde frustratie: slechte bereikbaarheid, standaardreacties, geen verantwoordelijkheid en geen echte hulp wanneer het erop aankomt.
Voor mij is Booking.com hiermee een zeer klantonvriendelijke organisatie gebleken. Een platform dat groot is geworden door klanten en accommodaties met elkaar te verbinden, maar dat klanten laat vallen zodra er problemen ontstaan.
Mijn advies aan iedereen: wees zeer voorzichtig met boeken via Booking.com. Controleer accommodaties extra goed, betaal waar mogelijk veilig, bewaar alle communicatie en ga er vooral niet zomaar vanuit dat Booking.com je helpt als je wordt opgelicht.
Voor mij is dit duidelijk: Booking.com is een organisatie die vooral naar regels en protocollen kijkt, maar niet naar mensen. Een baggerorganisatie als het gaat om service, verantwoordelijkheid en klantbescherming.

18 mei 2026

Probleem naamsgegevens

Er klopte iets niet in mijn naamsgegevens en daardoor wilde het autoverhuurbedrijf de gereserveerde auto niet meegeven. Booking wilde niets doen om de reservering aan te passen en liet ons de boeking annuleren met annuleringskosten. Waar ik vandaan kom, heet dat oplichting.

12 mei 2026

Booking.com laat klanten volledig in de…

Booking.com is een drama om mee te communiceren. Dit probleem sleept nu al weken voort. Ik heb inmiddels meer dan 20 keer getelefoneerd en zeker 20 e-mails gestuurd, maar ik word doodgegooid met valse beloftes.
De nieuwste smoes is dat ze de schuld afschuiven op een "derde partij" (een externe tussenhandelaar) waar Booking.com achter de schermen mijn kamer heeft ingekocht. Er werd mij zwart-op-wit toegezegd dat deze partij binnen 5 dagen moest reageren op het verzoek tot kosteloze annulering en een refund. Die deadline is allang verstreken, maar Booking.com weigert de verantwoordelijkheid te nemen. In plaats daarvan zeggen ze nu dat ik het zelf maar met het hotel of met die zogenaamde derde partij moet uitzoeken. Gegevens van die derde partij kunnen of willen ze mij niet geven, dus ik kan helemaal niks.
Ze weigeren mij elke vorm van duidelijkheid te geven. Ze vertellen niet of ik mijn geld terugkrijg en ze geven geen bevestiging of mijn reis nu definitief op actief staat, terwijl ze wel mijn volledige betaling vasthouden. Als je belt om na al die weken een definitief antwoord te eisen, hangt de klantenservice gewoon op. Dit bedrijf blinkt uit in administratieve puinhopen en asociale service. Boek hier nooit!

21 mei 2026

Schandalige service

Schandalige service: Beloftes worden geschonden en klant wordt 5x weggeklikt!!!

Ik wil reizigers waarschuwen voor de zogenaamde 'Partneraanbiedingen' van Booking.com. Zelfs als trouwe Genius Level 3-gast word je volledig in de steek gelaten zodra er een fout in hun computersysteem optreedt.

De feiten op een rij:
Door een fout op de kalender werd per ongeluk een verkeerde datum geboekt.
De accommodatie verleende direct alle medewerking en ging schriftelijk akkoord met een gratis annulering ("without any additional fee").

Booking.com beloofde mij schriftelijk per e-mail dat zij de restitutie direct handmatig zouden verwerken zodra ik dit bewijs van de accommodatie zou doorsturen. Ook telefonisch werd mij toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen.

De contractbreuk: Nadat ik alle stukken netjes had aangeleverd, schond Booking.com haar eigen toezegging. Ik ontving een geautomatiseerde mail waarin de annulering definitief wordt geweigerd vanwege hun "partner-protocol".

Telefonische klantenservice is een drama!!! Om dit recht te zetten heb ik uren aan de lijn gezeten. Ik ben tijdens het wachten maar liefst VIJF KEER (gisteren twee keer, vandaag drie keer) door de klantenservice in de wacht gezet en simpelweg WEGGEKLIKT waarna de verbinding werd verbroken. Het callcenter bevindt zich duidelijk in het buitenland, de medewerkers spreken de taal wel, maar met continu dezelfde accenten. Ze hebben geen enkele macht of wil om deze fout handmatig te herstellen.

Booking.com incasseert het geld, maar neemt nul verantwoordelijkheid en is onbereikbaar bij problemen. De maat is vol, ik stop met bellen en laat mijn creditcardmaatschappij het geld wegens contractbreuk terughalen via een chargeback!!!

Boek altijd rechtstreeks bij de accommodatie zelf en laat Booking.com links liggen!!!

20 mei 2026

Ontzettend slechte klantenservice en nog steeds geen terugbetaling

Ontzettend slechte klantenservice. Er is vanuit booking een vlucht geannuleerd, ik krijg 17 april een bevestigingsmail dat het geld binnen 3 werkdagen op mijn rekening zou moeten staan. Vandaag 22 mei heb ik nog steeds niks. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd omdat het in samenwerking met gotogate is die zeggen dat ze niks afgeschreven hebben. Booking kan je met geen mogelijkheid bereiken, chat verbind je door naar gotogate, telefonisch krijg je Julia de ai robot aan de telefoon, de mail kan je niet beantwoorden. Het is echt te debiel voor woorden. Een keer de klantenservice nodig hebben is mogelijk maar langer dan een maand gewoon 100en euros niet terug krijgen. Geen ARN nummer willen geven omdat het zogenaamd niet afgeschreven zou zijn. En totaal niet te bereiken zijn vind ik echt absurd. Raad het iedereen af en ga ook zeker nooit meer boeken via booking. 1 grote teringzooi

22 mei 2026

Annulering door host. Booking helpt niet.

Wij boeken al jarenlang onze vakanties via Booking.com en hebben altijd goede ervaringen gehad, maar de manier waarop onze laatste reservering is afgehandeld is echt enorm teleurstellend.

Wij hadden ruim 3 maanden van tevoren een vrijstaande villa met privézwembad in Kroatië geboekt voor augustus 2026. Juist omdat we vroeg boekten, hadden we ongeveer €350 vroegboekkorting en prijszekerheid voor de zomerperiode.

De host heeft de reservering vervolgens eenzijdig geannuleerd. Vanaf dat moment heeft Booking.com ons totaal niet geholpen met een passende oplossing.

De “vergelijkbare alternatieven” die wij kregen aangeboden waren onder andere:

- appartementen zonder privézwembad;
- accommodaties in Bosnië en Herzegovina terwijl wij bewust in Kroatië hadden geboekt;
- en accommodaties die totaal niet vergelijkbaar waren met een vrijstaande villa.

Het enige daadwerkelijk vergelijkbare alternatief dat wij uiteindelijk zelf hebben moeten vastleggen kost nu ongeveer €300 meer dan onze oorspronkelijke reservering.

Ondanks meerdere telefoongesprekken, lange wachttijden, officiële klachten en uitgebreide uitleg blijft Booking.com zich verschuilen achter standaardbeleid en wordt er geen enkele redelijke tegemoetkoming aangeboden voor de extra kosten die zijn ontstaan door een annulering buiten onze schuld om.

Erg teleurstellend hoe er met trouwe klanten wordt omgegaan.

22 mei 2026

Mijn ervaring met Estrella dreams te Amel (B) …

Mijn ervaring met Estrella dreams te Amel (B) is zeer negatief. Door technische problemen m.b.t. ons vervoer konden wij onze geboekte bestemming helaas niet bereiken. Er is contact opgenomen met Estrella Dreams en het probleem toegelicht. We hebben gevraagd de boeking te annuleren. We ontvingen een bericht dat - als de accommodatie aan iemand anders verhuurd zou worden - wij ons geld zouden terugkrijgen. We hebben er nooit meer wat van gehoord. Een gemakkelijke manier van geld verdienen. Een goede host onwaardig. Mijn advies: blijf weg bij Estrella dreams te Amel. Een review geven op hun eigen site is bovendien ook onmogelijk. Alleen de positieve reviews worden vermeld. Waarschijnlijk zelf bedachte reviews. Gerd Leers, Margraten, Nederland.

14 mei 2026

Boek NOOIT uw vliegreis via Booking

We hadden meerdere vluchten geboekt via Booking.com. De vlucht werd door de vliegtuigmaatschappij vervroegd, maar Booking gaf vrolijk door dat er geen enkele wijziging was. Zelfs op de dag van vertrek en in de middag kwam er een pop-up van Booking dat ons vliegtuig klaar stond voor vertrek en ze wensten ons een goede vlucht naar Amsterdam, vanuit Spanje. Je begrijpt: wij baalden natuurlijk, want we konden op onze kosten zelf een nieuwe vlucht naar huis boeken. Extra kosten: ruim 2.500 euro! De dag erna heb ik een klacht ingediend en nu zijn we 3 weken verder en Booking lost het niet op. Ze beloven zo veel in de chat, maar er is GEEN ENKELE OPLOSSING noch schadevergoeding gekomen. Dus, beste lezers, boek nooit en te nimmer uw vlucht via Booking. Het is een groot drama en ze zeggen je te helpen en je te vergoeden maar ze weten het niet op te lossen.

4 mei 2026

Communicatie is echt waardeloos

Communicatie is echt waardeloos! Voor je iemand aan de lijn krijgt die je eigen taal spreekt ben je zo een kwartier verder. Daarna worden loze beloftes gedaan zoals terugbellen, wat gewoon niet gebeurd. Zeer slechte ervaring met booking.com.

16 april 2026