Booking.com Reviews 116.512

1,6

Door een hartstilstand hebben we onze reis naar Praag moeten annuleren. Tijdig geannuleerd, maar alsnog werd het bedrag afgeschreven. Nu... na meerdere chats en telefoontjes en beloftes, en toezeggin... Toon meer

Teleurstellend en verdriet door booking.com, ik kom erachter dat een slecht bedrijf is nadat het misgaat met een hotel, booking.com doet geen enkele moeite, reageert niet aan de klacht, klantenservice... Toon meer

Booking wordt aan de lopende band gehackt, bij mijn twee aankomende trips krijg ik whatsapp berichten dat ik op een link moet klikken. Verificatie bij het hotel leert dat zij van niets weten. De beric... Toon meer

Communicatie met booking.com is heel erg slecht, wij hebben een appartement en een transfer besteld, Bij aankomst op het vliegveld had het vliegtuig technische problemen met de trap waardoor de passag... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.

1,6

Zeer slecht

117K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

We hadden een hotel geboekt op 1.3 km…

We hadden een hotel geboekt op 1.3 km van het centrum van Barcelona maar nu bleek het 13 km er van af zijn gebeld en zouden even kijken 70 min in de wacht gestaan maar opgelegd keek in de mail stond er in we kunnen niks voor U betekenen
Paar keer gemaild maar geen antwoord terug boek er niks meer

24 april 2026

eerste en laatste keer booking.com

eerste en laatste keer booking.com
ik word doodgegooid met Whatsapp berichten en een link erin waarop je moet drukken, ook via de mail de zelfde berichten ontvangen met al mijn gegevens. ik heb het maar rechtstreeks naar hotel een bericht gestuurd van scam berichten die rond gaan onder hun naam, alleen met een telefoonnummer uit Indonesië en mail van techostudent02 . ik wilde het melden bij booking maar contact is niet mogelijk. dit bedrijf neemt je prive gegevens niet echt serieus en kan je veel geld kosten als je niet scherp bent. aangiften doen is dan de engste optie die nog over blijft....

20 mei 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Onze telefoon is gebroken / kapot en we kunnen niet in ons account. Om hulp gevraagd om de betreffende locaties te informeren. Na 5 berichten en telefonisch contact blijven ze om dezelfde informatie vragen. We hebben ze geïnformeerd maar kunnen alleen het boekingsnummer niet overleggen omdat we niet in onze mail kunnen. Ze laten je gewoon in de kou staan. Wij boeken voortaan via AirB&B waar ze wel klantvriendelijk zijn!

19 mei 2026

Onvolledig en teleurstellend .

Wij gebruiken al vele jaren Booking.com, met name omdat je gemakkelijk kunt annuleren, als je plannen veranderen. Deze keer hadden wij o.m. appartementen in Bari en Ostuni gehuurd. Het probleem is, dat de informatie onvolledig is. Als je op twee hoog aan een drukke straat zit, wordt dat nooit en nergens op de website vermeld. Niettemin is het voor ouderen een bezwaar als wij in een smal trappenhuis meer dan 20 kg bagage de trap moeten opzeulen. Parkeren in een straat waarin dag en nacht de auto’s op 20 cm van elkaar staan, noem ik geen parkeergelegenheid. In Ostuni was het straatje, waarin het appartement lag, zelfs voor inwoners niet te vinden. Er waren foto’s van de omgeving op de site gezet, die absoluut niet klopten. Het appartement had geen ramen, keek uit op een blind muurtje-als je de deuren openzette. Het was zo’n teleurstelling, dat wij na één nacht ipv drie vertrokken zijn.

4 mei 2026

Gebruik een ander platform

Als ik 0 sterren kon geven, dan is dat nog teveel.

Maandenlang stress, tientallen berichten en gesprekken met de klantenservice (als ik door alle AI tools kwam) waarin mij telkens werd beloofd dat er een oplossing zou komen die er vervolgens nooit kwam...

Mijn hotel in Rome had mij overboekt en stuurde bedreigende berichten naar mijn persoonlijke nummer dat ik dit niet tegen Booking.com mocht zeggen, omdat hij anders een boete zou krijgen. Toen ik dit bij Booking.com neerlegde hebben zij contact opgenomen met de hoteleigenaar, waarna de hoteleigenaar beweringen over mij heeft gedaan die compleet verzonnen zijn.

Booking.com nam de dreiging niet serieus en concludeerde dat het hotel mij gewoon kon ontvangen. Alsof ik na al deze agressie en leugens nog vertrouwen kon hebben in een prettig verblijf. En hotels in de omgeving zijn inmiddels ook een stuk duurder geworden, dus een alternatief zit er niet in.

Iedere keer zei Booking.com dat ze het nu wel serieus gingen nemen en iedere keer gebeurde er niets. Na weken touwtrekken heb ik uiteindelijk geannuleerd, omdat ik er alleen maar stress over ervaarde. Dit had nooit mijn verantwoordelijkheid mogen zijn.

Gebruik Booking.com als het makkelijk gaat. Als het misgaat, sta je er alleen voor.

19 mei 2026

Booking.com kiest altijd de kant van de…

Booking.com kiest altijd de kant van de verhuurder – klant met bewijs wordt compleet in de steek gelaten
“Dank u wel dat u uw situatie met ons hebt gedeeld…” Dit is de standaard e-mail die Booking.com stuurt als ze geen zin hebben om een gast te helpen.
Bij aankomst op 15 mei trof ik direct een sterke rioollucht in de badkamer aan. De vorige gast had op 3 mei exact dezelfde klacht. Ik boekte twee weken later en verwachtte natuurlijk dat het probleem dan opgelost zou zijn. Je kunt een accommodatie niet blijven verhuren met een bekend rioolprobleem. De accommodatie (de vrouw) heeft mij hierover nooit een e-mail of enige waarschuwing gestuurd voorafgaand aan de boeking. Had ik dit geweten, dan had ik deze accommodatie natuurlijk nooit geboekt.
Volgens Booking.com zou de accommodatie mij “bij aankomst al over hebben geïnformeerd” en zou het een “klein probleem” zijn. Dit klopt niet. Daarnaast claimt de accommodatie waterschade achter de gootsteen omdat “alle kranen opengezet zouden zijn en hebben doorgelopen”. Ook dit is onjuist. Ik heb foto’s als bewijs aangeleverd waar duidelijk te zien is:
Er stonden meerdere geurverfrissers in de badkamer (om de stank te maskeren)
De overloop van de kraan in de douche werkte niet (waarschijnlijk verstopt)
Omdat er rioollucht was, heb ik de kraan tien minuten laten doorspoelen om te kijken of de stank zou verdwijnen (na lang stilstaan). Daardoor is het water overgelopen – niet omdat ik iets fout deed, maar omdat de kraan en overloop gewoon niet functioneerden. Daar kan ik niks aan doen.
Booking.com heeft na één telefoontje volledig de versie van de verhuurder overgenomen, mij in een kwaad daglicht gezet en weigert een fatsoenlijke terugbetaling. Ondanks al mijn bewijs boden ze slechts een lullige €29 “compensatie”. Daarna laten ze alles doodbloeden met de tekst “geen gezamenlijk standpunt tussen partijen”.
Het is ronduit schandalig hoe Booking.com hier de verhuurder beschermt in plaats van de klant te helpen – zelfs wanneer er hard bewijs wordt aangeleverd. Als gast betaal je niet alleen voor de accommodatie, maar indirect ook de commissie van 17 tot 21 procent die de verhuurder aan Booking.com betaalt en die vervolgens weer wordt doorberekend aan de klant. Zodra er een probleem is, ben je aan je lot overgelaten.

Geen 2 auto’s op dezelfde naam reserveren

Na vele jaren zonder problemen geboekt te hebben bij Booking.com is het nu anders. 2 auto’s gereserveerd op dezelfde naam en met dezelfde creditcard. De site nam keurig alles over. Zover geen probleem. Tot bij het ophalen van de auto’s. Hier kregen we te horen dat we slechts 1 auto mee konden krijgen, omdat je niet 2 auto’s op dezelfde naam en creditcard kan krijgen. Dat was nergens vermeld. Booking.com was ‘s avonds laat niet meer bereikbaar en daar sta je dan met 7 personen en 1 auto. Bij de verhuurder konden we zelf een auto erbij huren, maar deze was vele malen duurder dan de gereserveerde auto van Booking.com. Dit de volgende dag gelijk gemeld en 2 dagen later werden we gebeld door een medewerker die doorgaf dat we als we thuis waren alle informatie nogmaals naar Booking.com moesten sturen. Dit gedaan en het eindresultaat is dat we € 35,00 vergoed krijgen. Dit staat absoluut niet in verhouding met de huurprijs van de auto a 255,00. Kortom wij boeken niet meer bij Booking.com.

28 april 2026

Ja waardeloos bedrijf dit

Ja waardeloos bedrijf dit. Er staat dat er een kamer vrij is. Je betaald echt veel geld om in Scheveningen te zitten aan het strand. 2 minuten later geannuleerd door hun zelf....

Bericht krijgt het geld binnen 10 dagen terug (600 euro)... maar geen andere opties. De volgende dag hebben ze prijzen in Scheveningen fors verhoogd omdat het binnenkomt mooi weer wordt voorspeld. 1100 bij hetzelfde hotel haha.

Ze bedonderen je gewoon omdat het mooi weer wordt dan willen ze meer geld verdienen, walgelijk.

Extreem slecht

Na een tijd lang (30+ boekingen) gebruik te maken van Booking.com dacht ik hierin een stabiele aanbieder gevonden te hebben van accommodaties echter bleek dit naar mijn mening niet waar te zijn. Na het boeken van een accommodatie in een ware nachtmerrie beland, extreem vieze badkamer, mensen die extreme ruzie maken waar niets aangedaan word (politie gebeld), wakker worden onder de rode vlekken/uitslag met jeuk. Als je hierna Booking.com belt doen ze alsof annuleren een soort geste is vanuit hun. Vervolgens geven ze aan met extra compensatie te komen en hier begint het vertragings/afleidings proces. Naar mijn mening is de klantenservice niet bestaand en hebben zij een handjevol mensen in Azie betaald om maar vooral te zorgen dat mensen afgepoeierd worden. Uitstellen is de modus operandi lijkt het mijn inziens. Extreem slecht en ik zal in de toekomst NOOIT meer via booking.com mijn accommodaties regelen.

5 mei 2026

Auto geboekt, maar niet meegekregen.

Bij het ophalen van de via Booking gereserveerde auto, kregen we de auto met geen mogelijkheid mee omdat Budget een fysieke creditcard eiste van de hoofdbestuurder. Bij contact met Booking’s klantenservice werd bevestigd dat een fysieke debetcard ook volstond en dat we al ons geld terug zouden krijgen als het verhuurbedrijf dit zou weigeren. Toen Budget in die weigering volhardde, hebben de klantenservice medewerker en de verhuurbedrijfmedewerker met elkaar gesproken. Booking trok vervolgens haar keutel in en stortte nog geen derde van het huurbedrag terug nadat wij noodgedwongen moesten annuleren omdat ze de auto echt niet gingen afgeven. Wij waren vervolgens €200 extra kwijt aan het boeken van een nieuwe auto. De voorwaarden bepalen echter dat een debetcard van Visa volstaat. Op mails hierover wordt domweg niet gereageerd. De gestelde termijn voor terugbetaling van de onnodig gemaakte kosten hebben ze ook laten verstrijken. Wat een waardeloze club!

1 mei 2026

Schandalige service voor mindervaliden…

Schandalige service voor mindervaliden en Genius Level 3-lid
​Maanden geleden een appartement in Straatsburg geboekt voor 6 personen, waaronder een mindervalide die afhankelijk is van een scootmobiel. Sinds maart geprobeerd antwoord te krijgen op een simpele vraag over de toegankelijkheid. De host weigert te reageren en negeert ook de klantenservice van Booking.com compleet.
​Omdat we niet het risico wilden lopen om op straat te staan, moest ik noodgedwongen omboeken naar een hotel. Kosten: € 2.288,82 in plaats van € 1.295,86. Een schade van maar liefst € 992,96 door de nalatigheid van Booking.com en hun partner.
​Als klap op de vuurpijl belde ik hierover op 22 april om 17:14 uur. Na een gesprek van 14 minuten verbrak de medewerkster simpelweg de verbinding toen ik vroeg de tijdlijn te controleren. Sindsdien reageert de klantenservice op geen enkel chatbericht meer. Ook op mijn officiële klacht heb ik geen enkele reactie gekren
​Het negeren van cruciale vragen over een fysieke beperking is asociaal. Dat je vervolgens als vaste top-klant zo wordt behandeld, is Booking.com onwaardig. Ik eis dat er per direct contact met mij wordt opgenomen voor een fatsoenlijke compensatie.

3 april 2026

Bezoek Eiffeltoren met Perfect Vakation (via Booking.com)

We zouden met een gids van Perfect Vacation naar de 3e verdieping gaan van de Eiffeltoren. Geboekt via Booking.com. Kostte ons 68 per persoon. Bij de Eiffeltoren kregen we van de gids al direkt te horen dat hij maar 1 uur geboekt was door Perfect Vacation (PV) en dat hij daarna de groep weer zou verlaten. Terwijl we in de wachtrij staan voor de Eiffeltoren, deed hij z’n praatje; voor ons ook op een te irritante en te populaire manier. Vlak voordat we door de wachtrij waren vertelde hij ook pas/nog dat we niet naar de 3e verdieping konden van de Eiffeltoren opdat het er nu te druk was….. wat?! ….. dat hebben we toch geboekt???…waarom heeft de gids dan niet al eerder kaartjes gekocht en waarom stond dat niet op de site (van booking.com)?? (Inmiddels wel na onze klachten??).
Kijkend naar de kaartjes bij Eiiffeltoren a 15,— pp voor de 2e etage is de prijs van deze tour (68,— per persoon!!) dus veel te hoog (overprised); ook na de refund van in totaal 48,— (voor 4 personen)!! deze tour heeft nul/ geen toegevoegde waarde!!. Wat de gids vertelde kun je ook lezen op internet terwijl je in de wachtrij staat; en voor de derde etage hoef je ook niet via kun te boeken; je hebt gelijk kansen als gewoon in de rij staan bij Eiffel zelf voor 15,— per persoon.
Kortom: geen goede booking.com ervaring.

Niet boeken deze PV tour in Parijs!! Zonde van je geld!!

Auto gehuurd booking.com ecovia

Auto geboekt en verzekering afgesloten via Booking.com Ecovia Sicilië. Bij aankomst was alles vrij snel geregeld en het inleveren van de auto verliep soepel. We kregen een gloednieuwe auto mee en een aantal dagen later werd er gebeld door ecovia of alles naar wens was. Top service. Auto werd bij inleveren geheel nagelopen. Dezelfde avond was mijn blokkering op mijn creditcard opgeheven.

22 april 2026

Wow, zo slecht.

Wow, wist niet dat booking.com zo lage rating heeft. Vroeger goed, nu niet meer. Ben 20 jaar klant geweest, nu stap ik over naar hotels.com. De voorwaarden die je leest voordat je de boeking doet, worden veranderd nadat je de boeking hebt gedaan. Ook hotels die 2 ster heeft wordt als 4 ster neergezet. Klantenservice is waardeloos.

3 mei 2026

Plots Annuleren van verblijf

Maanden geleden een Booking gedaan via Booking.com
5 dagen voor vertrek krijg ik mail dat het verblijf ons niet kan ontvangen. Geen reden waarom en ook geen oplossing. Vervolgens is er niks meer te boeken op de locatie. Waardoor wij nu last minute alles moeten omgooien en de activiteiten die we geboekt hebben moeten annuleren (met de kosten voor ons). Als je probeert te bellen krijg je een ai bot aan de lijn, je kunt geen contact krijgen. Klantenservice krijg je niet te pakken en hebben geen terugbetaling ontvangen. Boek hier geen verblijf!!!!

Pas op met boeken hier

Pas op met boeken hier. Onze reservering werd vlak voor aankomst geannuleerd zonder duidelijke uitleg. Als klant mag je blijkbaar niet annuleren zonder kosten, maar de accommodatie kan dat zelf wel probleemloos doen.
Zeker voor een verblijf dat lang van tevoren geboekt is, verwacht je betrouwbaarheid. Erg slechte service de klantenservice is niet te bereiken en totaal geen vertrouwen meer.

Booking.krom

Booking 5456278841 pincode 4581.
Bij aankomst vakantiehuis in noord Brazilië bleek 1 airco van de slaapkamer kapot te zijn.S nachts niet geslapen. Telefonisch doorgegeven aan huiseigenaar, de dag erna moesten we thuis blijven voor de reparateur.Die kon het niet oplossen,later bleek pas de volgende dag.2 nachten geen oog dichtgedaan en anderhalve dag verplicht thuisblijven voor de reparatie. De eigenaar gaf aan eventuele declaraties via Booking.com te regelen omdat zij pas na 30 dagen betaald werd via Booking.com. De dag voor vertrek was er geen kraanwater meer en kon niet worden opgelost,dus niet meer douchen,de volgende dag vroegtijdig vertrokken zonder ons te kunnen wassen. Via Booking.com kregen we €25 in de wallet gestort.We voelen ons in deze situatie misbruikt door de huiseigenaar en Booking.com.
Voor mij nooit meer Booking.krom

Nul service

De accommodatie (Villa 87 in Ay, Frankrijk) waar we al jaren komen vraagt mij onze boeking te annuleren, omdat ze niet tevreden zijn met onze beoordeling (een 8 is toch een prima beoordeling, zou je zeggen). Ondanks mijn reactie dat we juist tevreden zijn, wat ook uit die 8 blijkt, weigeren ze ons nog te ontvangen en sturen meerdere keren een annuleringsverzoek. Navraag gedaan bij Booking, die geven aan het met mij eens te zijn en contact met de accommodatie te zullen opnemen. Een dag later laat Booking weten dat de accommodatie niet heeft gereageerd en wordt mij geadviseerd zelf contact op te nemen met de accommodatie. Weinig zinvol aangezien er al meerdere malen contact is geweest. Ik laat Booking weten dat ik verwacht dat ze niet zomaar akkoord gaan met een onterechte eenzijdige annulering op basis van een ‘slechte’ recensie van een 8. Daarop ontvang ik bericht van Booking dat zij de boeking hebben geannuleerd. Nul service dus. Bij deze meerdere goede klanten (namelijk ook mijn medereizigers) kwijt.

15 mei 2026

Booking.com misleidt je met gratis…

Booking.com misleidt je met gratis taxitransfers. In de advertentie wordt dit vermeld, bij daadwerkelijke boeking niet meer zichtbaar. Bij navraag word je een link toegezegd, maar daar kun je op blijven wachten. Het is verder een prima platform maar dit zijn criminele praktijken en worden absoluut niet gewaardeerd

15 mei 2026

Oplichting klantenservice en alleen maar leugens

Oplichting klantenservice en Booking.com

Dit waardeloze bedrijf blijkbaar traint haar klantenservice om geld te verdienen door het oplichten van hun eigen klanten (zelfs hun vaste genius klanten)

De app van booking verspringt de datum van mijn selectie, ik boekte een hotelovernachting bij Marriot amsterdam schiphol. Blijkbaar verspringt de datum van 16 mei naar 15 mei in de app. Zodra ik de betaling had gedaan 30 seconde erna met de klantenservice in gesprek en aangegeven dat er een fout is. Klantenservice/oplichtservice zegt tegen mij geen probleem meneer ik zie dat ik het voor u kan aanpassen maar in verband met hemelvaart is de reserveringsafdeling van het hotel onbereikbaar. Maar in ons systeem zie ik dat het aangepast kan worden, wel kost het 30 euro meer.

Ik geef aan dat het geen probleem is dat het 30 euro meer kost. mevrouw van de klanten/oplichtservice zegt tegen mij, als je ons morgen even belt dan regelt mijn collega dit voor je.

in die veronderstelling dus niet naar het hotel gegaan op 15 mei en gedacht dat booking het vandaag zou omzetten naar 16 mei. Bel ik de oplicht/klantenservice vandaag op en krijg ik een dame die niks anders zegt dan sorry kan niks doen. Ik geef aan dat haar collega van alles had beloofd en aangegeven, zegt ze onze excuses.

Zoals je ziet kan je er dus niet vanuit gaan dat als je iemand van booking.com spreekt en je een belofte doet dat die ook wordt nagekomen. Ze zijn zelfs zulke oplichters dat ze niet eens mij met een manager of een klachtenafdeling of iemand kunnen doorverbinden, enige wat ze kunnen is aangeven excuses voor het ongemak.

In ieder geval ben ik geen trouwe klant meer van dit waardeloze bedrijf die doelbewust mensen misleid en oplicht. En ik zal niet alleen hier mijn klacht plaatsen maar ook overal waar dit mogelijk is om mensen te waarschuwen.