Gisteren zou mijn pakket komen. Ik thuis , krijg ik een melding dat het in de brievenbus is bezorgd. Ik naar beneden, woon in appartementengebouw. Is het in mijn brievenbus gepropt terwijl het te groo... Toon meer

Pakket zogezegd geleverd op een adres of plaats die niet eens bestaat, wanneer het pakje gewoon in mijn brievenbus zou moeten passen - en zelfs niet eens aangebeld! Ben dit gedoe met deze leverings-b... Toon meer

Pakket verstuurd van Duitsland naar Nederland. Online label besteld. Nu blijkt dat DHL.DE er geen huisnummer achter print, ook al geef je dat wel op tijdens bestellen van het label. Dit wordt verder... Toon meer

Voor de tweede keer 3 maanden later werd mijn pakket eindelijknweer bezorgd en weer wordt het pakket niet eens aangeboden omdat de naam op de deur niet overeen zou komen !!?? Alle andere pakketten kom... Toon meer

1,4

Zeer slecht

62K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb alleen maar goede ervaringen met DHL

Ik heb alleen maar goede ervaringen met DHL in Nederland. Goed bezorgt en prima op de hoogte gehouden van de bezorging

18 januari 2022

Hello,
We were delighted to receive your positive rating.
Thank you!
Kind regards, Deutsche Post DHL Customer Service

Pakket uit Duitsland is ongeveer 5…

Pakket uit Duitsland is ongeveer 5 weken onderweg geweest. In Duitsland is het eerst wel vier keer van Noord- naar Zuid-Duitsland gestuurd, voordat DHL.de het pakket eindelijk naar NL verstuurde. Het adres was goed vermeld op het pakket!

31 december 2021

Hello,
Our colleagues at Customer Service will be happy to help you with your inquiry.
Please click on the link dhl.de/privatkunden to find out more.
Further contact options can be found under Help & Contact.
Kind regards, Deutsche Post DHL Customer Service

Zustellung ok!

18 oktober 2021

Blij met DHL…

Met DHL heb ik tot nu toe alleen positieve ervaringen. En de meest recente bezorger is al helemaal top. We hebben geen lift in het gebouw, dus hij moet naar de derde verdieping over de trap. Volgens mij rent hij over de trap, want telkens op het moment dat ik mijn deur heb geopend, staat het pakket al op de deurmat en de bezorger is alweer uit het zicht (ons appartement zit op de bovenste verdieping, dus de kans dat het pakket door iemand gestolen zou kunnen worden is nihil).
Dit noem ik eens goede service! Bedankt.

22 september 2021

Eerst goed nu slecht

ik had altijd een vaste bezorger, een hele vriendelijke man die respectvol met jou en de post omging. Helaas werkt deze man nietmeer. er is nu een nieuwe bezorger en die gooit met pakketjes, ik keek vanuit mijn raam en hij stond ook met zijn voeten op heel veel post in de auto, ik vind dit echt niet kunnen. Het was een man van ongeveer 25 samen met een jongen van maximaal 16.

26 augustus 2021

Hallo,
es ist ärgerlich, dass Sie diese unschöne Erfahrung mit unserem Service gemacht haben.
Da wir auf dieser Plattform keine Anfragen bearbeiten, wenden Sie sich doch gerne an unseren Kundenservice unter: dhl.de/de/privatkunden/hilfe-kundenservice/sendungsverfolgung/hilfe-portal.html

Geen enige ster voor DHL Duitsland

Geen enige ster voor DHL Duitsland, meer dan de helft van alle paketten zijn met grote problemen ontvangen, laatste paketje t.w.v. meer dan 1000 euro is uberhaupt verloren gegaan, bellen valt niet mee, jij bent minimaal een kwartier bezig om iemand aan de lijn te krijgen, dan wordt het simpelwiese opgelegd! Op de emails krijg je alleen automatische mail en daarna niets meer. wij zijn inmiddels vierde maand verder, niets..

27 juli 2021

Hallo,
vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met onze service.
Aangezien we geen vragen op dit platform verwerken, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: https://www.dhl.de/de/privatkunden/hilfe-kundenservice/sendungsverführung/hilfe-portal.html
Met vriendelijke groet, uw klantenservice Deutsche Post DHL

Afhalen bij afleverpunt wordt niet gedaan.

Pakketje met grote financiële waarde is rondom het huis achtergelaten, zo dat iedereen het mee had kunnen nemen. 's Ochtends vóór 8 uur al aangegeven dat het afgegeven diende te worden bij ophaalpunt. Dit is dus niet gebeurd, met alle risico's van dien.

24 juni 2021

slechtste ervaring ooit met een…

slechtste ervaring ooit met een pakketdienst

DHL is compleet incapabel!!! mijn pakket wordt nu al een week rondgestuurd in Duitsland zonder enige verklaring. Ik had mijn pakket letterlijk sneller met de fiets kunnen ophalen in Berlijn dan dat dhl erover doet om mijn pakket in Nederland te krijgen. De Nederlandse klantenservice kan niks voor mij doen omdat zij zogenaamd een ander bedrijf zijn dan dhl.de, wat uiteraard absolute onzin is want je draagt dezelfde naam en hebt hetzelfde moederbedrijf. volgens de Nederlandse klantenservice moet ik dan maar contact opnemen met de Duitse klantenservice, wat ook niet te doen is, want niet alleen is het op zowel de Nederlandse als de Duitse website godsonmogelijk om een telefoonnummer of dergelijke te vinden, de Duitse klantenservice is ook nog eens alleen beschikbaar in het Duits. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt! niet alleen zal ik zelf nooit ooit weer gebruik maken van dhl, ik zal ook letterlijk iedereen om mij heen afraden om dhl te gebruiken!!!!!

29 mei 2021

Verschrikkelijk slecht bedrijf!

Verschrikkelijk asociale bezorgers, rijden veel te hard in een gebied waar maximaal stapvoets rijden is toegestaan en zijn bovendien onbeschoft. Diverse onterechte niet thuis berichten gehad, waarbij nog niet eens een briefje in de brievenbus word achtergelaten. Simpelweg omdat ze niet langs zijn geweest. De klantenservice beloofd oplossingen welke vervolgens niet worden nagekomen. Dit bedrijf is geen verzendkosten waard, het is schandalig dat dit bedrijf überhaubt nog mag bestaan.

6 april 2021

Claimen meermaals onterecht bezorgpoging

Vandaag voor de tweede keer binnen een week claimt DHL dat zij een pakket niet konden bezorgen, omdat zij “het pakket niet onbeheerd wilden achterlaten”.
De eerste keer werd het een dag later in onze brievenbus aan de weg achtergelaten.
Vandaag claimen ze dat er een bezorgpoging is gedaan om 6:39 uur (‘s morgens vroeg!). Nou, ik kan je vertellen dat er 3 mensen in ons huishouden op dat moment wakker rondliepen en geen van hen heeft DHL gezien. Waarschijnlijk ligt ook dit pakketje morgen in onze brievenbus langs de weg...
Grappig, ik zat er helemaal naast: het pakketje zat dezelfde dag nog in de brievenbus. Ik ga er maar vanuit dat dit de administratieve werkwijze is bij DHL als iets klein genoeg is voor je brievenbus. Zeggen dat iets niet bezorgd kon worden en het dan stiekem in je brievenbus achter laten...
Goederen zijn aangekomen en daar gaat het uiteindelijk om.

1 december 2020

wat een oplichters 2 dage thuis aan…

wat een oplichters 2 dage thuis aan wachten en zege ze dan was geen thuis of wat dan ook liegen en bedriegen kennen ze goed hier in duitsland heb hier om me cameras niets te zien dat er een de straat in kwam of laat staan aan de deur ma wel zegen dat geen thuis was nou zo ken ik ook een bedrijfje beginnen ik zal dat filmpje eens openbaar zete met hun liegen ma ik ga me eens na vraagen of ik die 2 dage betaald krijg want zoo ken men niet met de klanten om gaan opligters ken ik ook bij jullie werke want zoon baan wil iedereen gewoon thuis blijven en zege was geen thuis ja dat ken ik ook

25 maart 2020

Wederom komt DHL zijn toezegging niet na!!

Helaas wederom, DHL komt zijn toezegging om een pakket om 20.00 uur 3-05-19 te leveren te elfder ure niet na. Zeer hinderlijk dat DHL frequent zijn toezeggingen niet nakomt en dit pas na verloop van de toezegging bericht!! Helaas heeft de koper van een produkt zelf niet de mogelijkheid DHL uit te sluiten. Dit zal ongetwijfeld de enige mogelijkheid blijken om DHL tot een klantvriendelijker bedrijf te maken.

3 mei 2019
Reviews in alle talen tonen. (62.122 reviews)