Dit bedrijf is een groot bedrijf. Ze werken met heel veel leveranciers; ze hebben met heel veel mensen contact op deze aarde en hebben heel veel personeel in dienst. Ze vinden het niet leuk als... Toon meer

Beste ..., Gisteren heb ik een rechte spijkerbroek The Sting gekocht in Nieuwegein. Hij zat goed, kaartje eraf en 10 minuten gedragen. Ik sta op: knieën erin. Ik terug: klacht niet gegrond. Willen... Toon meer

Zojuist in de Sting in Groningen geweest en een hele mooie broek kunnen scoren. Ik ben hier prettig en leuk geholpen door medewerkster valea en heb hierbij een goed advies gekregen. Jammer dat ik niet... Toon meer

Heb een bestelling geplaatst bij The Sting op 13-08 dmv Riverty. Helaas vanwege opname ziekenhuis pas later kunnen retourneren (binnen retourtermijn). The Sting gevraagd of ze mij kunnen helpen,... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb 8 november een jas gekocht bij…

Ik heb 8 november een jas gekocht bij jullie er zat geen kaartje aan maar heb wel de bon jas is niet gedragen wil hem graag retourneren kan dat

19 november 2020

Hoi Annelies,
Als het artikel ongedragen is kan het geretourneerd worden o.v.v. de kassabon of pin afschrift.

Leuke winkel

Leuke winkel. Fijne webshop met snelle levering. Niks op aan te merken.

17 november 2020

Hi Cynthia,
Bedankt voor je complimenten.

Leergeld betalen...

Drie weken geleden in alkmaar 3 blouses gekocht en een vest en 2 basisshirts.
Na 2,5 week kwam ik toevallig op de website terecht, was één van mijn blouses van 59,95 al voor 39,95. 2 dagen later ook mijn andere blouses nu voor de helft van de prijs. Het vest was in een andere kleur ook afgeprijsd maar nog niet in mijn kleur, je kunt erop wachten. Baal enorm dat ik zoveel meer heb betaald. 55 euro bij elkaar had ik kunnen besparen. Kan ik daar nog een beroep op doen als service?? Ik wil eigenlijk naar zaandam gaan omdat die winkel dichtbij mijn woonplaats is, maar heeft het zin?
De lol van mijn aankoop is behoorlijk gedaald. Dit noemen ze dus leergeld betalen, koop nooit iets bij de sting als het niet is afgeprijsd. Je kunt er bijna op wachten.

En ja hoor. Ook het vest 20 euro afgeprijsd. Al mijn artikelen. Bij elkaar 75 euro teveel betaald. 0,5 - 1 week na de twee weken omruilgarantie!

1 november 2020

Antwoord van The Sting

Hi Anja, Wij snappen dat dit erg vervelend is. Je kan bij ons altijd je prijs verschillen terug krijgen binnen onze retour termijn van 14 dagen. Je zou dan met de artikelen en de bon langs een van onze winkels kunnen gaan. Helaas lees ik dat je aankoop al van iets langer geleden is...Mocht je de volgende keer een artikel hebben die binnen de 14 dagen retour termijn goedkoper is geworden, dan kan je altijd langs een van onze winkels gaan. Fijne dag! ^ Kimberly

Slecht personeel

Slechte medewerkers omtrent Tilburg. Ze groeten je niet eens bij binnenkomst alsof je er niet bent. Vervolgens vraag je waarom er zo veel stof in de lucht hangt in de kleedruimtes, en dan krijg je een vurige reactie terug. Ook nog is als reactie als je er niet mee eens bent zetten we je er uit. Wat een volk zeg, het is duidelijk dat ze niet om kunnen met de klanten in Tilburg. Ze snappen volgens mij niet hoe je klanten kunt winnen ipv met vurige comeback te komen.

28 oktober 2020

Antwoord van The Sting

Hi Naim, Wat jammer om te lezen dat je bezoek aan onze store in Tilburg zo slecht is bevallen. Uiteraard hebben wij je klacht doorgezet naar de store en de rayonmanager zodat zij dit met het team kunnen bespreken. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een klant niet wordt begroet, maar wij willen zeker niet dat klanten uit de stores worden gezet!

Excuses voor het ongemak, wij hopen dat een eventueel volgend bezoek weer een feestje mag worden!

Customer Service

super slechte kwaliteit kleding na 1 of…

super slechte kwaliteit kleding na 1 of 2 keer wassen pas je de shirtjes al niet meer zelfs als je ze op 40 graden wast..... vroeger hadden ze nog leuke kleding van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Maar daar is nu niks meer van over erg achteruit gegaan helaas...

21 oktober 2020

Antwoord van The Sting

Hi Nick, Wat vervelend om te horen dat de shirtjes gekrompen zijn in de was. Uiteraard worden alle artikel bij ons getest met wasprogramma's etc. Het kan wel eens voorkomen dat een artikel krimp. Wij geven een half jaar garantie op onze artikelen. Mocht je nog in deze termijn vallen, dan kan je met het artikel terug naar een van onze winkels. vergeet niet je kassa bon of bankafschrift mee te nemen. Mijn collega's helpen je graag verder. ^ Kimberly

De Sting in Emmen

Mijn man en ik waren bij de Sting in Emmen, bij binnen komst vroeg het personeel heeft u een mondkapje, dus wij zeiden ja, wilt u dit opzetten zei het personeel, natuurlijk zo is het nu.
Lopen wij door de Sting zijn er heel veel mensen die binnen komen zonder mondkapje! Dan moeten jullie mondkapjes bij de deur geven als de mensen geen mondkapjes bij zich hebben of niet deze vraag stellen.
Ook stond er geen bank ivm Corana, dat begrijp ik maar ik zat op de bank in het pashokje kwam de verkoper en zei willen jullie niet met z’n tweeën in het pashokje nou ja zeg op onze leeftijd sorry hoor maar ik had een zere voet dus wilde even zitten. Dan moeten ze een bordje ophangen niet in de paskamer op het bankje zitten of personeel erbij zetten dan kunnen ze ook vriendelijk helpen nu waren ze overal mee bezig en geen oog voor de klanten alleen met commentaar.

2 oktober 2020

Antwoord van The Sting

Hi Ella, Wat jammer om te horen dat het winkel bezoek niet plezierig is verlopen.

De mondkapjes zijn niet verplicht, maar als onze klanten er wel 1 bij zich hebben, vragen wij deze wel op te zetten. Klanten welke geen mondkapje hebben of niet willen dragen, mag je ook niks verplichten. Uiteraard snappen we je verwarring wel!

Het bankje bij de paskamer is niet netjes, klanten ergens op wijzen mag natuurlijk altijd, maar wel op een beleefde manier en uitzonderingen altijd daar gelaten (zere voet)

Wij zullen het bericht doorsturen naar onze store in Emmen en vragen of zij hierop willen letten en personeel willen aanspreken. Onze klanten, juist in deze corona tijd, moeten zich altijd welkom voelen in onze stores.

Sorry voor het onstane ongemak en wij hopen jullie snel weer terug te zien.

Stay safe!

Customer Service team

Cadeaubon Cotton Club

Wij hadden eerst altijd een Sting in Veenendaal, dit werd op een gegeven moment The Cotton Club. Nu heb ik eind mei een cadeaubon van The Cotton Club gehad. Nu ging ik na mijn zwangerschap weer winkel is het vorige maand weer the sting geworden en kan ik niets meer met de cadeaubon. Ik zou graag willen weten waar ik deze bon kan inleveren

27 september 2020

Antwoord van The Sting

Hi, Wat jammer om te horen. We willen je vragen om contact met ons op te nemen via ons mail adres service@thesting.com zodat wij dit voor je kunnen oplossen :) Met vriendelijke groet, Kimberly

The Sting in Leiden .

The Sting in Leiden .
Voor mijn dochter op zoek naar een winterjas, bij binnenkomst stonden de 3/4 dames bij elkaar druk de winkel aan het bijvullen, werden niet begroet toen we langs liepen. Hebben uitbreid rondgelopen en jassen gepast niemand die even langs kwam of ze ons konden helpen. Zijn zeker 10 min in de winkel geweest. Toen mijn dochter een leuke jas had gevonden liepen we richting de kassa en hebben daar moeten wachten totdat een medewerkster naar ons toe kwam. Op een gebiedende wijs dat we de jas onder het scherm door moesten schuiven ( een winterjas onder het scherm proppen) , het bedrag werd vermeld, jas in een tas, jas werd aangeschoven en dat was het. Er werd niets gevraagd of we het allemaal konden vinden, fijn dat u geslaagd bent of hopelijk tot ziens. Niets nada! Mijn zien ze niet meer!!!!!!!!

26 september 2020

Antwoord van The Sting

HI DM, Begrijpelijk! Dit is ook zeker niet de bedoeling. Ik ga contact opnemen met de store manager van deze winkel. Zodat zij dit bij het team kan neerleggen. Bedankt voor je bericht! IK wens je nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Kimberly

We waren aan het shoppen op de herenafdeling in Enschede…

We waren aan het shoppen op herenafdeling in Enschede. Het personeel stond met z'n 4en te kletsen en begroette ons niet. Toen we hulp vroegen bij de broeken voelde we al aan dat ze liever niet wilde helpen, ze stond aan te wijzen waar we konden kijken in welke hoek, we gaven aan dat we een skinny broek zochten en dan in de goeie maat weer werd er een hoek aangewezen waar we konden kijken dit hadden we al gedaan gaven we aan maar zaten niet mooi. Personeel ging verder met de vracht etc. Wij zijn weg gegaan. Zo niet klantvriendelijk. Hier komen we niet snel weer..

25 september 2020

Antwoord van The Sting

Hi Kelly, begrijpelijk! Dat is ook niet de bedoeling. Ik ga direct contact opnemen met de leidinggevende van de winkel in Enschede. Dank je wel voor de melding. Nog een fijn weekend toegewenst. ^Sofie

Arrogant personeel

Ik vind de Sting een leuke kledingzaak maar het personeel is erg arrogant. Meerdere malen geconfronteerd met nors gedrag.. Ik was erg enthousiast over een kledingsetje die ik eerder had gezien en graag wilde hebben (€70). Dit enthousiasme is direct verdwenen toen iemand van het personeel mij vertelde dat ik niet meer mocht passen omdat ''ze bijna dicht gingen''. Ze schreeuwde door de winkel waarom de muziek nog niet uit stond en ik ben tien minuten voor sluiting naar buiten gestuurd (?). Omdat ik het setje wel graag wilde hebben ben ik op een andere dag terug gegaan om deze te halen. Wederom werd er door verschillend personeel arrogantie uit gestraald en zelfs met de ogen gerold toen ze ergens niet bij kon.. Heel jammer want de kleding is erg leuk. Ik kom hier in ieder geval niet meer.

25 augustus 2020

Antwoord van The Sting

Hi Shirley, Wat jammer om te lezen dat je niet op leuke manier deze set hebt kunnen shoppen en een negatief gevoel aan THE STING hebt overgehouden. Wij willen dit graag oppakken en doorsturen naar de desbetreffende store en de rayonmanager zodat zij dit met het team kunnen bespreken.

Graag horen we via ons mail adres service@thesting.com bij welke store je bent geweest. Je mag natuurlijk ook een app sturen naar 068 3601 944 .

Femke

Zojuist bij Sting Oss geweest

Zojuist bij Sting Oss geweest, ik werd al door een medewerkester geholpen die er totaal geen zin in had en ze vroeg me op een klantonvriendelijke toon of ik mijn spullen onder het sherm door wilde schuiven. Ik moest 1 shirt terug brengen en kreeg 15 euro contant terug 1 briefje van 10 en 1 kapot briefje van 5 waarop ik vroeg of ze een ander briefje had waarop de medewerkster duidelijk geïrriteerd antwoordde ik kan de kassalade niet meer open doen en het is gewoon wettelijk betaalmiddel hoor!
Erg jammer want het is een leuke winkel en jammer dat er dan zo'n chagrijnige medewerkster achter de kassa staat, ik bedoel als je er geen zin in hebt moet je misschien een andere baan zoeken maar zo kun je klanten echt niet te woord staan.

25 juli 2020

Goedemiddag,
Wat een vervelende situatie in de winkel. Dit is zeker niet hoe onze service is gericht in de winkel.
We gaan dit oppakken met de filiaalmanager van de winkel.

Excuses voor het ongemak!

Bruce

Nadat het dak was ingestort terwijl ik…

Nadat het dak was ingestort terwijl ik in één van de paskamer was bij Distrikt in Breda en het onmogelijk was om verder te passen. Kreeg ik goed contact met één van de winkelmedewerkster van het bedrijf, die mij netjes hielp en uitstekend advies gaf. Zeker 5 sterren waardig !

15 juli 2020

Take it to the next level again.

Vanuit Nederland leren kennen met het passeren en een totale uitverkoop gezien wegens verhuis naar een nieuw pand in Breda. Super strak, mooie en kwalitatieve kleren. Enkel loop ik al zeker 2 jaar in en uit de winkel zonder daar nog iets te kopen.Ik loop dus regelmatig met kleren van de Sting die nieuw lijken maar al 4 jaar oud zijn zonder enige verduring. Jullie zijn norm veralgemeend in jullie kledinglijn, te veel werken met licht blauwe, roze/ palmbomen of bladeren veel donkere kledingstukken en geen mooie abstracte stukken meer en duurder geworden en dat geeft mij een dumper telkens als ik de Meir op loop dan binnenloop en telkens zeg misschien volgende keer... .

8 juli 2020

Antwoord van The Sting

Hi Bart, Wat zonde dat de kleding van THE STING niet meer aan je smaak voldoet.
Wij proberen onze collecties te blijven vernieuwen ook dan ook mee te gaan met het mode beeld welke nu in is.

Uiteraard gaan we je bericht doorsturen naar de juiste afdeling. In de toekomst hopen we je te blijven zien in onze stores en zit er snel weer leuke collectie voor jou bij!

Femke

THE STING

Misleidende prijzen!

Zojuist bij Distrikt Norrebro in Enschede geweest. Dochter leuk rokje uitgezocht van een rek waar alle rokjes voorzien waren met sticker van € 15,-. Eenmaal bij de kassa gaf de verkoopster aan dat de prijs € 29,95 was, het dubbele! Op mijn vraag waarom op alle rokjes dan € 15,- stonden kreeg ik als antwoord dat ze het druk hadden en dat die prijs vorige week gold.. Ik heb het rokje meegenomen omdat mijn dochter van 13 er weg van was maar hier zien ze ons voorlopig niet terug! Erg jammer en zeer klantonvriendelijk!

2 juli 2020

Hi,

Wat jammer om te horen dat je het artikel uiteindelijk niet met korting hebt kunnen shoppen :-( Uiteraard hebben we je bericht direct doorgestuurd naar onze Distrikt Norrebro store in Enschede en de volgende reactie terug ontvangen:

'Als aller eerst onze excuses voor dit voorval. Wij zijn druk bezig met het afhalen van de stickers met nog de “oude “ prijzen. Door de enorme drukte van afgelopen dagen hebben wij helaas nog niet alle stickers van de items af kunnen halen die weer zijn omgezet naar de originele prijs.

Onze collega die deze mevrouw en haar dochter heeft geholpen heeft het verkeerd begrepen, mevrouw mag op zo’n moment namelijk het rokje mee krijgen voor de prijs op de sticker. Wij willen als oplossing dan ook aanbieden om bedrag wat zij teveel heeft betaald terug te geven met een welgemeend excuus van ons! Wij hebben dit ook gelijk met onze collega besproken.

Deze mevrouw mag wanneer het haar uit komt naar de winkel komen en kunnen wij het gelijk oplossen.'

Vergeet je de kassabon niet mee te brengen?!

Sorry voor het ongemak en een fijne avond gewenst.

^Femke

Leuke kleding maar service is bagger

Door een actie de bestelling weken later ontvangen, tevens was het niet mogelijk om de bestelling te annuleren aangezien ik het al niet meer hoefde te hebben. Onderhand 2 weken geleden het pakketje retour gestuurd, maar ook nog niks van vernomen.. verschrikkelijk. Ik wil gewoon mijn geld terug.

28 april 2020

Geen bestelling ontvangen

1 april jl. een bestelling geplaatst. Wel een bestelbevestiging ontvangen. Inmiddels is het 17 april. Tot op heden geen bestelling ontvangen. Er wordt weinig tot niets gecommuniceerd.

17 april 2020

1 april besteld, 13 april nog niks...

1 april heb ik een bestelling geplaatst, 9 april kreeg ik een bericht dat ze er nog mee aan het werk zijn (geen persoonlijk bericht). Ik heb maar es een email gestuurd, want je kunt ook niet inloggen op je account op de website want die is offline.
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen en we zijn al 13 april.
Om heel eerlijk te zijn, verwacht ik mijn bestelling niet meer. Ik heb gewoon een krappe 70 euro weggegooid. Ik ga nooit weer naar Sting.
Dom om zo'n 50% korting actie te doen terwijl je het niet aan kan, zet er dan eerder een rem op! Bizar hoor.

13 april 2020

Beste,
Wat vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent in THE STING. Dit is zeker de doel van de 50% kortingsactie.

De voorraad van onze webshop magazijn is door de 50% actie heel snel gegaan. Hierdoor hebben een achterstand gehad met de overige bestellingen die nog geleverd moesten gaan worden.

Het was een hectische moment voor ons!
Zou je ons kunnen bellen op 020-3412650, zodat we de status van je bestelling kunnen nakijken?

Excuses voor het lange wachten en de vervelende situatie.

Met vriendelijk groet,

Beschamend!!

Tijdens de 50% actie bij The sting een bestelling geplaatst. Geen bestelbevestiging of iets ontvangen en vervolgens de site offline gehaald waardoor je ook niks meer kunt inzien. Al 1x keer het bericht gehad dat het pakketje binnen 3 werkdagen geleverd zou worden maar op heden niks gezien. Vandaag een mail gekregen dat het mogelijk is dat bestellingen niet compleet zijn vanwege artikelen die niet op voorraad zijn. The sting, schaam jullie voor de slechte service en voorbereiding van deze actie! Laatste keer dat ik hier kom.

9 april 2020

Slechte communicatie Distrikt Norrebro, The Sting, COSTES, Cotton Club

Distrikt Norrebro, een zusterbedrijf van The Sting, heeft samen met hun andere winkels (COSTES, Cotton Club en The Sting zelf) begin deze maand een actie op poten gesteld waarbij alles aan de helft van de prijs verkocht werd.
Deze winkel is nieuw voor mij. Ik had deze wel eens gezien op citytrip in Den Haag.
Deze actie vond ik wel interessant waardoor ik een nieuw kledingstuk heb gekocht. De betaling is doorgegaan, maar verder heb ik geen bevestigingsmail of order ontvangen.
De organisatie van deze winkels laat de wensen over. Ze maken beloftes die ze zelf niet kunnen invullen.
Alle websites zijn momenteel offline met de mededeling dat ze de vele bestellingen aan het verwerken zijn, dit is ook te lezen op de Facebookpagina van de verschillende bedrijven.
Bij vragen of problemen kan je e-mailen of bellen naar een gegeven telefoonnummer en e-mailadres. Telefonisch is er niemand te bereiken (het telefoonnummer wordt niet herkend) of volgt er geen antwoord op e-mail.
Ik hoef mijn bestelling niet de dag nadien te ontvangen, maar ik verwacht op zijn minst wel een correcte communicatie. Zekere van dergelijke keten en concept!
Eén week later heb ik nog steeds niets vernomen over mijn bestelling.
Het COVID19-virus mag geen reden zijn om dergelijke actie op poten te stellen en al zeker niet als de verwachtingen niet ingevuld kunnen worden.

Update: na één week volgde de communicatie en een bevestigingsmail. Het artikel zou binnen een drietal dagen aan huis geleverd worden.

8 april 2020