unoform studio Herning Vi har fået leveret og monteret køkken fra Henrik i Herning, og er super tilfredse. God service fra start, rådgivning og ikke mindst perfekt montering med sans for kundens be... Toon meer
ABSOLUT 5 STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og gerne flere hvis muligt. Dette skyldes i høj grad den fantastiske betjening og vejledning fra Heine Dahl. Hans store arrangement i vores projekt var ENESTÅENDE og Hein... Toon meer
Vi har fået os et køkken og bad-møbel der passer perfekt ind i stilen på vores nyrenoverede landejendom. Vejen dertil har Lars Dantoft Jespersgaard fra Unoform i Holstebro hjulpet os trygt igennem.... Toon meer
Katastrofal lang proces for et simpelt køkken. Kvalitet/service vs pris hænger ikke sammen. Installationer/snedkerarbejde afleveres initialt uden fokus på finish. Kan kun anbefales, hvis man har for m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lige siden Arne Munch designede den originale køkkenklassiker i 1968, har uno form skabt kompromisløse snedkerkøkkener, bad- og garderobeløsninger.
Denemarken
- info@unoform.com
- www.unoform.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget professionelt fra start til slut…
Meget professionelt fra start til slut 👌🏼
Kvalitetsmøbler
Shaker køkken fra Uniform Kbh.
Vi har fået super god vejledning til vores Shaker Køkken fra Unoform KBH af Kevin Schmidt. Lidt frækt med to farver på shaker køkkenet som går igen som væg farver. Bliver nød til rose Rune som har sat køkkenet op, med kundetilpasset løsning med ekstra skjult skab bag ved pocketskabet. Bordpladen er lækker kvalitet.

PERFEKT KUNDESERVICE
Jeg er bare så glad. I dag fik vi leveret 6 nye låger til vores 5 år gamle Avantgarde køkken. Årsagen var, at de gamle låger havde fået et lidt "rødligt" skær i forhold til de øvrige låger på en meget stor skabsvæg. Vi havde egentligt tænkt, at det måtte vi leve med, men da vi så var på besøg hos butikken på Søtorvet i Kbh i anden anledning spurgte vi, om det var normalt, at deres låger ændrede farve. Det var det ikke, lød beskeden - og de blev ombyttet. Det er ekstrem god kundeservice efter 5 år og endnu engang et bevis på, at det betaler sig at købe god kvalitet. Så stor tak Unoform!

Virkelig godt snedkerarbejde
Virkelig godt snedkerarbejde, høj kvalitet. God service lige fra bestilling til aflevering og efterfølgende opfølgning på, om alt var som det skulle være.
Købte vores første Unoform moduler i 1983, som står flot sammen med de nye her i 2020
Unoform er og bliver et godt og smukt valg! Kan anbefales til 5 stjerner.
Vores erfaring med Unoform har altid været positiv - vi har et snart 35 år gammelt Unoform-køkken, som stadig er nutidigt, velfungerende og smukt at se på - og har derfor valgt at få Unoform skabe og vaske i vores 2 nyrenoverende badeværelser.
Konsulenten, Morten Gylling, hos Unoform på Søtorvet gav os strålende vejledning, og resultatet er blevet smukt og harmonisk. Vi glæder os dagligt over de smukke bad-elementer og den gode kvalitet med skuffer, der glider stille på plads og er super nemme at åbne og lukke.
En behagelig atmosfære i buktikken og omhyggelig opfølgning gør blot købet bedre. Kan bestemt anbefales.
Uno form, København
Vi har fået et nyt køkken som vi planlagde sammen med Morten Gylling på Uno form Søtorvet i København. En særlig omgang, da der var tale om levering i Sønderjylland i et hus vi ikke havde adgang til da vi begyndte processen. Det har været en rigtig fin proces med god dialog om æstetik og udtryk. Der var enkelte småting omkring opmåling og nogle få cm, der ikke passede, men som lykkedes alligevel.
Vi har fået et fantastisk smukt og lækkert køkken i flot kvalitet, og har fået en god service i alt fra symmetri og farvevalg til bordplade og fakturering.
Ny bordplade
Vi ønskede et lettere udtryk i vores køkken og fik stor hjælp af Mathilde Larsen foreslog en hvid Corestone bordplade med udfræsning på kant, så den fremstår som 10 mm, selvom pladen er 20 mm. Sammen med en underlimmet anttracit vask og en planlimet Miele kogeplade har vi fået en meget lettere og elegant udtryk på vores oprindelige køkken. Vi er super tilfredse med den rådgivning vi fik.

Antwoord van uno form
Har haft en super god vejledning og…
Har haft en super god vejledning og opmåling/optegning og hjælp af Mathilde fra Unoform Århus til mit HTH køkken. Dygtig, positiv, glad og smilende medarbejder. Meget tilfreds 😘😍

Antwoord van uno form
Vi valgte Unoform til vores nye køkken…
Vi valgte Unoform til vores nye køkken efter et besøg på Søtorvet og kyndig vejledning af Morten Gylling, som med sine kreative idéer og dygtige streg hurtig fik tegnet drømmekøkkenet op - og et tilstødende bryggers i samme stil. Nu står det hele færdigt og er ligeså smukt som vi kunne ønske. Lidt udfordringer har vi haft i processen ift. levering og installation, som vi godt kunne have ønsket os mere smidig, men alt er nu på plads. Og her vil vi især gerne rose Peter Tveskov der med stor professionalisme håndterede dialogen omkring denne del.

Gode produkter
Gode produkter. God stil udvist af Unoform da der viste sig en revne i bordpladen som ikke kunne repareres af leverandøren. Vi venter nu på en ny bordplade, og rettelse af et par småting. Alt i alt er det gået smertefrit og til vores tilfredstillelse.

Antwoord van uno form
Vores Uni form køkken er bare godt, og de par gange hvor der har været brug for hjælp, er der super god service fra Morten Gylling og Rune snedker.

Antwoord van uno form
Vi fik sidste år et køkken fra Uno-form…
Vi fik sidste år et køkken fra Uno-form Søtorvet i København. Lige fra Morten Gylling tegnede de første skitser til køkkenet stod leveret, har det kørt glat. Alt er overholdt og Morten har været tilgængelig og hvis der var spørgsmål eller der var et problem blev alt ordnet omgående uden ubehagelige ekstraregninger. Køkkenet blev smukt med gedigne materialer og fungerer perfekt og Morten har været fantastisk.

Antwoord van uno form
Flot resultat og god service fra Morten…
Flot resultat og god service fra Morten Gylling, uno form Søtorvet

Antwoord van uno form
Vi har udvidet vores Unoform køkken med…
Vi har udvidet vores Unoform køkken med særdeles kompetent rådgivning fra Morten Gylling, god information om processen og dygtigt arbejde af Unoforms håndværker. Kan anbefales.
Vh
Helle og Bo Smith

Antwoord van uno form
Beautiful kitchen and top class service
We have just renovated our house and went to Unoform Søtorvet for the kitchen. Morten Gylling was our design consultant and from the first meeting completely understood what we trying to achieve - namely a modern but traditional kitchen to blend in with our historic house.
Morten was highly professional, knowledgeable and came up with innovative solutions to some of the more challenging aspects of designing a kitchen in an old building. The installation of the kitchen was quick, efficient and of a high standard.
All in all, we are delighted with our experience with Unoform and can highly recommend Morten and the rest of the team at Søtorvet.

Antwoord van uno form
Vi har haft et super forløb med Unoform…
Vi har haft et super forløb med Unoform Sølvtorvet og Morten Gylling.
Hele dialogen om køkkenets indretning og valg af elementer og hårde hvidevare var fortrinlig og alting kom til tiden og passede som det skulle.
Vi er meget glade for vores nye køkken, som fungerer perfekt til både hverdag og fest.

uno form Søtorvet
Det har været en rigtig god oplevelse at få leveret et
uno form køkken af Morten Gylling og Co., som forstod vores ønsker og fik lavet det helt rigtige design til os. Et klassisk lamel køkken i valnød og sort. Vi kan klart anbefale Morten.

Top service
Vi har både købt og opsat nyt køkken samt badeværelse skabe fra Unoform Søtorvet København .
Det har været en stor fornøjelse at Morten Gylling først i butikken men derefter hjemme hos os fortalte om de mange muligheder og fik tegnet et flot køkken som vi er meget glade for .
Servicen har efterfølgende også været i top så 5 stjerner herfra .
Mvh
Gitte og Per Christensen

Antwoord van uno form
Morten Gylling fra Unoform på Søtorvet…
Morten Gylling fra Unoform på Søtorvet var rigtig god til at lytte til vores ønsker og behov og tegnede et køkken der er til fantastisk stor glæde hver dag. Vi er ham evig taknemmelig. Koordineringen med selve opsætningen blev forestået af Peter Hare og udført af Anders Rasmussen, der knoklede bravt og fik sat hele køkkenet op til perfektion. Hans arbejdsindsats var intet mindre end imponerende...han gjorde det som var det hans eget køkken han satte op. Tusind tak

Antwoord van uno form
Lees meer over geverifieerde reviews.