Vi har nu i lidt over et år brugt produkter fra Vision4kids til vores søn på 5 år, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Vi har både brugt deres almindelige øjenplastre og deres smarte stofklapp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var engang, at jeg – som så mange gange før – skulle bestille mine øjenplastre hos Andrea. Det plejede altid at være nemt og ligetil. Men denne gang drillede indkøbskurven. Hver gan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering og stort udvalg. Men.... Vi valgte klap på brillen til vores datter på 4 år. Klappen skøjter rundt på glasset. Det gør desværre at hun kan snyde og kigge under, og jeg hele tiden sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har Danmarks største udvalg af øjenplastre/ øjenklapper til både børn og voksne. Bliv inspireret til en hverdag med synstræning. Et bedre syn giver større livskvalitet!
Vi har både brugt deres almindelige øjenplastre og deres smarte stofklapper. Stofklapperne er et genialt alternativ, da de sidder på bagsiden af brillen og er meget behagelige for barnet at have på. Det store udvalg af motiver på hjemmesiden gør det desuden meget sjovere for vores søn selv at vælge, hvad han skal have på.
I en periode var det svært for ham at beholde plastret på, men her hjalp det os meget at bruge en Time Timer. Det, at han visuelt kunne følge med i, hvor meget tid der var tilbage, gjorde en kæmpe forskel. Vi har efterfølgende også brugt den i mange andre sammenhænge, så den får en stor anbefaling herfra som et supplement til træningen.
Vi har gennem hele forløbet oplevet en utrolig imødekommende og hurtig service, hver gang vi har haft spørgsmål. Det gør en stor forskel som forælder, at man føler sig i gode hænder.
Vi kan varmt anbefale Vision4kids til andre familier, der har brug for øjenplastre eller stofklapper.

Antwoord van Vision4kids
Men denne gang drillede indkøbskurven. Hver gang jeg lagde en vare i, stod der pludselig minus. Jeg tænkte derfor, at varerne nok var udsolgt, og lod der gå et par dage, før jeg prøvede igen.
Da jeg vendte tilbage, skete det samme igen. Jeg besluttede derfor at kontakte Andrea – og blev så positivt overrasket. I stedet for en kold chatbot fandt jeg et telefonnummer til et rigtigt menneske.
Jeg ringede og forklarede situationen. Andrea tog sig tid, lyttede og hjalp mig roligt hele vejen igennem bestillingen. Som prikken over i’et sendte hun mig endda en personlig mail, da min pakke var pakket og klar til afsendelse.
Hun kendte slet ikke til, at indkøbskurven satte minus ud for varerne, men lovede straks at få rettet systemfejlen.
Og sådan endte historien godt: med en pakke på vej og en varm følelse af at have mødt et menneske, der virkelig brænder for sit arbejde og giver en personlig service.
Det er den slags oplevelser, der gør, at man vender tilbage igen og igen.

Antwoord van Vision4kids
Altid god service, hurtig forsendelse og fantastisk kundeservice som gerne gør det ekstra for at imødekomme vores behov - tusinde tak 🙏

Antwoord van Vision4kids
Hurtig levering og stort udvalg.
Men.... Vi valgte klap på brillen til vores datter på 4 år.
Klappen skøjter rundt på glasset. Det gør desværre at hun kan snyde og kigge under, og jeg hele tiden skal rette på den. Så hun gider den ikke og vi skal igang med plastre, som vi gerne ville have undværet.
Elastikken som skal holde er allerede ved at gå i stykker efter 2 gange.

Antwoord van Vision4kids
Let bestilling, hurtig levering, fin varen.
Blev lidt snydt af "29,- for levering", men det kostede 45,- til en shop.
Dyrt for en leverance i brevstørrelse.

Antwoord van Vision4kids
Gode øjenplastre og altid god service

Antwoord van Vision4kids
Det var en overvældede oplevelse, da min lille søn skulle begynde at bruge øjenplaster hver dag, men Vision4Kids gjorde det meget nemmere. Han fik lov at vælge imellem plastre med alverdens seje motiver og hver dag efter endt træning sætter vi dagens plaster på en af de sjove plasterplakater. Når plakaten er udfyldt, får min søn en lille gave. På den måde sparer han hver dag op til en ting, han ønsker sig, og det gør hele oplevelsen sjov for ham.

Antwoord van Vision4kids
Har bestilt klapper herfra flere gange. Altid hurtig afsendelse og god service. Barnet er glad for det store udvalg af flotte Ortopad-plaster med forskellige motiver (som samtidig er bløde og rare at have på).
De varmeste anbefalinger

Stor anbefaling!
Jeg har købt øjenplastre til min søn igennem nogle måneder nu og de er et stort hit. Han synes det er sjovt at vælge imellem forskellige og det gør hele oplevelsen sjovere for ham.
Ved seneste bestilling mistede PostNord min pakke. Jeg skrev til Vision4Kids at jeg ikke lige viste, hvad jeg skulle gøre. Dagen efter kunne jeg se at der var registreret en ny pakke til mig og den kom frem. Kæmpe stort tak!

Antwoord van Vision4kids
Super hurtig og god service.
100% troværdigt.

Antwoord van Vision4kids
Min pakke var væk. Skrev efter nogen dage til vision4kids om de måske kunne se noget. Fik svar tilbage at de sendte en ny med det samme da pakken skulle være ankommet til mig på tidspunktet. Kæmpe stor service! Ellers var jeg løbet tør for klapper 🙈 hurtig respons og søde mennesker, kun gode ting at sige!

Antwoord van Vision4kids
Bra info på hemsidan, snabb leverans och bra kundservice av Andrea. Ögonlappen var uppskattad av sonen.

Antwoord van Vision4kids
Super kundeservice, stort udvalg, alt i alt, perfekt!

Antwoord van Vision4kids
Havde bestilt en pakke, som jeg ikke nåede at afhente på posthuset. Da pakken blev sendt retur ringede jeg til dem, og fik den gensendt samme dag. Virkelig rar og god kundeservice :)

Antwoord van Vision4kids
Købte nogle øjenklap som dog ikke virkede for mig. Men returnering var let og smertefrit og de var hurtige til både at acceptere ønsket og returnere pengene.
God service og rådgivning 👏
Andrea har rådgivet mig, også med personlige råd om min drengs synstræning og servicen er helt i top!
Vision4kids kan klart anbefales.

Antwoord van Vision4kids
Jeg bestilte en klappe til min datter ca den 4/1-22.
Den har jeg stadig ikke modtaget her 15dage efter jeg bestilte..
Der stod at der ville være leverings inden for 1-3dage
Har snakket med firmaet og Andrea har oplyst mig at hun ville prøve at sende en ny, da den anden må være forsvundet hos PostNord.
Det gjorde hun den 13/1-22
hun oplyste mig at den skulle jeg gerne have dagen efter altså den 14/1 men den har jeg så heller ikke modtaget, kontakter hende så igen via mobil og få så fat i hende i går hvor hun endnu engang beklager at jeg ikke har modtaget den men at hun ville kontakte hendes "fjernlager" med at få dem til og sende en ny med DOA og tracking nummer så jeg kunne følge pakken og jeg ville modtaget nummet sener på dagen.
Jeg står nu tilbage og ikke har modtaget noget i nu, hverken klappen eller tracking nummer.
jeg har fået 20% slået af min handel på 149kr, pga. alt besværet, men jeg må nok sige at det bliver sidste gang jeg handler hos dette firma.
Jeg giver 2 stjerne pga. den venlig hed Andrea have i telefonen men det er også det jeg kan gi.

Antwoord van Vision4kids
Her kan du også købe øjenklap til voksne
både til dem med briller og til dem uden.
og så kan man vælge at få varen sendt i
kuvert direkte til postkassen

Antwoord van Vision4kids
Fantastisk hurtig levering. Super gode produkter som der også følger gode vejledninger med til.
Lees meer over geverifieerde reviews.