WeTransfer Reviews 843

TrustScore 3 uit 5

2,8

Tot op heden maak ik bij momenten, gratis en zonder problemen gebruik van We Transfer... Dus schrik ik een beetje van de negatieve reviews hier...

misleidend! ze hebben mij 1850 euro afgeschreven terwijl ik normaal netjes 180 euro betaalde. omdat ze vonden dat ik een teamsaccount voor 10 personen nodig had. terwijl we maar met 2 personen de wetr... Toon meer

Blijft meer hangen dan wat anders… laat staan dat je hiervoor zou betalen 😅

Wat een slechte onderneming. Ik krijg de hele tijd afschrijvingen van EUR 244 terwijl ik al lang heb opgezegd. Klantenservice? Zuinige AI bots die je geen reet verder helpen.

1. #2 van de 3 beste bedrijven in Internetmarketing

WeTransfer makes fast, secure file sharing accessible for everyone around the world. Focused on privacy and ease of use, it’s no wonder WeTransfer is one of the most widely-used file sharing solutions.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zorgelijk dat Wetransfer blijkbaar in…

Zorgelijk dat Wetransfer blijkbaar in de nieuwe algemene voorwaarden volledig eigendom eist over je bestanden. Dat slaat toch helemaal nergens op. De PostNL wordt toch ook geen eigenaar van je brieven of pakketten? Het maakt blijkbaar niet eens uit of je een betaald abonnement hebt of niet. En dat voor een Nederlands bedrijf. Raar verhaal. Zie artikel 6.3 uit de algemene voorwaarden en het artikel in oa de Volkskrant en het AD.

16 juli 2025

WeTransfer Helemaal Kapot gemaakt

WeTransfer was vroeger top, maar wat een ontzettende waardeloze service is het nu zeg. Je rijbewijs in het Slowaaks verlengen is makkelijker dan een bestandje sturen, heel erg zonde maar ik gebruik het nooit meer

18 juni 2025

Total crap this service

Total crap this service!

Was eens een goede service. Wil er best voor betalen, maar het is het ABSOLUUT niet waard. Iemand stturt mij 15GB in een betaald abbo.

Er komt maximaal 600 MB binnen

Snelle jongens van de Amsterdamse Zuid-As

20 april 2025

App gedownload voor gratis…

App gedownload voor gratis proefperiode, 1x gebruikt om foto’s nr begrafenisondernemer te sturen. Zie net dat er nu elke WEEK al €7,99 van mijn kreditcard wordt afgehouden. Heb hiervoor geen melding ontvangen bij de download, geen “bewuste” goedkeuring gegeven dus… Mss nog mensen in deze situatie dus even checken.
We-Transfer Nederlandse onderneming top, Italiaanse onderneming = scam

14 februari 2025

Zorgen dat als je email niet goed hebt…

Zorgen dat als je email niet goed hebt ingevuld kan veranderen.wat een vervelende site is het .Je kan niet een bestanden ophalen die iemand je toestuurt,totaal nutteloos deze site,raad het iedereen af,word er erg geïrriteerd door

29 januari 2025

De website geeft aan dat de files na 7…

De website geeft aan dat de files na 7 dagen verwijderd worden bij de gratis versie. Klopt niet. Vrijdag 29/11 gepost, maandag 2/12 verwijderd.

Dat is vast hogere wiskunde. Onprofessioneel, oneerlijk en onbetrouwbaar. Ik gun ieder een goede business, maar dan wel op een fatsoenlijke manier en niet met loze beloften.
En een klacht wordt afgedaan meteen standaardmail waarin je nog een keer mag aangeven als je je antwoord niet kunt vinden. Om vervolgens daar niet op te reageren.
Gelukkig zijn er alternatieven. Ik heb mijn werkgever meteen gezegd dat ze de betaalde versie van We-Transfer moeten cancellen.

29 november 2024

2 weken verder met WeTransfer ondanks bank betaal bewijs nemen ze niet aan wie ik ben

Ben nu 2 weken verder met WeTransfer , 8 achterlijke mails die alleen maar de vraag en klacht ontwijken, laatste dan weer nu of ik wil aantonen dat ik degene ben waar dat abonnement bij zou horen, daar komt ie, anders kunnen ze het niet in behandeling nemen, stuur ik een kopie bank afschrijven (dag centjes) , is niet genoeg bewijs , dus einde verhaal....

24 november 2024

Altijd gebruikt zonder problemen maar…

Altijd gebruikt zonder problemen maar nu de ene error na de andere, mappen uploaden moeilijker gemaakt en zelfs na verificatiecode ontvangen zeggen dat het de verkeerde code is, un-usable. Zo jammer!

19 augustus 2024
Logo WeTransfer

Antwoord van WeTransfer

Hi there, sorry to read that you've encountered an issue with verification codes! We'd be happy to help you, please contact us by going to help.wetransfer.com and using the chat bot. Thank you in advance!

Reviews in alle talen tonen. (843 reviews)