slechte service
Zes jaar geleden een rolraamhor en een rolhordeur aangeschaft. Vriendelijke en snelle afhandeling. Een aantal jaar geleden was de rolhordeur stuk en kwamen ze langs voor reparatie. Niet al te vriendelijk, ongeduldig. Wisten niet hoe de hordeur geopend moest worden .... (??). Nu is de rolhordeur weer stuk. Gebeld voor een afspraak. Hier zou ik over teruggebeld worden. Na een paar dagen zelf maar eens gebeld. Ik zou weer teruggebeld worden. Krijg ik twee dagen later telefoontje of ze over een paar uur langs konden komen. Dat was niet mogelijk. Zou weer gebeld worden. Ik vind het dus vreemd dat er niet meteen een afspraak gemaakt kan worden. Er is toch een planning. Nu maar afwachten en dan een paar uur van tevoren gebeld worden .... Dat niet meer afgewacht (inmiddels een week verder alleen om een afspraak te maken) en een ander bedrijf benaderd (en reparatieverzoek bij wichhart netjes afgemeld). Toen bleek dus ook dat het systeem dat voor de rolhordeur is gebruikt niet geschikt was en een magneetsysteem had moeten zijn ipv een kliksysteem. Vandaar dus ook dat ze niet meteen bij reparatie wisten hoe te openen en ik de rolhordeur van buiten niet kon openmaken.
De informatie op de site klinkt heel positief (nazorg), maar in de praktijk wordt het niet waargemaakt.